Buna ziua dragi mamici
Ma alatur si eu celor adaugate pe acest forum si doresc sa va impartasesc din motivele ce m-au facut sa intru in acest minunat univers al copiilor.
Pana a avea posibilitatea sa intru in contact cu ei ca si persoana autorizata(ma refer sa lucrez efectiv in aceasta gradinita ,nursery,cum o numesc englezii)priveam copii cu multa dragoste ca pe niste ingerasi frumosi mici si nestiutori.
Ceea ce m-a frapat in mod deosebit ca dealtfel marea diferenta ce am observat-o in Anglia consta in faptul ca se pune un real accent pe faptul ca fiecare copil in parte OBSERVA,PERCEPE SI REDA fiecare lucru sau situatie intr-o maniera proprie care spre surprinderea mea e atat de deosebita de la un copilas la altul chiar in cadrul aceleiasi trepte de varsta.E fantastic sa porti o conversatie cu un copil si sper sa nu supar pe nimeni dar sa eviti ca sa-i raspunzi intr-o maniera superficiala gandind ca ,de, e doar un copil.
Ceea ce mi-a placut e ca au posibilitatea in a-si contura propria personalitate de la o varsta atat de frageda si tin capul sus ,te privesc in ochi ,te intreaba ,iti raspund si totul cu o incredere in propria persoana fantastica.eu una credeti-ma ca asa as vrea sa fie copii mei pentru ca o atitudine deschisa,sigura pe sine e calea spre un succes garantat.
Sper sa reusesc sa deschid o astfel de gradinitza in Bucium,locatia fiind cea mai potrivita cred,foarte sigura,curata,aer de respirat din belsug.
Va pup si aveti grija de micutzi!