Parintii naturali vor cunoaste familia adoptatoare
Raspunsuri - Pagina 5
anaisanais spune:
Acum am vorbit la DPC, decizia Curtii Constitutionale se aplica!!!!!!! Jurista de acolo m-a sfatuit sa scriu un memoriu la ORA.Eu am deja copilul adoptat, mai am putin si ies si din post-adoptie, iar in cazul meu acesta decizie a Curtii Constitutionale nu este valabila(nicio lege nu este aplicabila retroactiv!), dar eu voiam sa incep formalitatile pentru al doilea copil. Haideti sa facem ceva, o organizatie, ce-om putea,scandal chiar! si sa ne spunem punctul de vedere! Care sa fie si luat in seama. Nu ma pricep la partea juridica, poate ne ajuta un jurist cu sfaturi din domeniu: cum este mai bine sa actionam, oare sa dam statul roman in judecata ? Cred ca asa ar trebui!!!!!!! Juridic, care sunt pasii de urmat?
dariastoica spune:
Fetele din Bucuresti,haideti sa ne intalnim si noi si cu memoriile celor din tara sa mergem la ORA.Trebuie sa facem ceva!Pana la urma ce TV anuntam?
Alexa Ioana spune:
fetele, ar fi bine sa va intalniti si voi, dupa cum zicea si daria... si sa vorbiti cu un jurist sau avocat sau ceva... poate il putem ruga pe marius sa ne ajute...
iar referitor la presa... ar fi bine sa vorbim si cu witchie.....
citeam ca decizia a aparut in monitorul oficial in 27 martie... de ce pana azi nu s'a aflat nimic la DPC'uri ???
stiti cumva ceva de asta ?
Rozi spune:
quote:
Originally posted by Alexa Ioana
fciteam ca decizia a aparut in monitorul oficial in 27 martie... de ce pana azi nu s'a aflat nimic la DPC'uri ???
stiti cumva ceva de asta ?
Simplu: nu se stie ce si cum se va proceda. De aceea or fi zis sa nu creeze panica printre parintii adoptatori... pana nu se afla exact ce se va intampla. Poate chiar sefii DPC nu au comunicat asistentilor sociali, subalternilor, ca nu stiau CE sa comunice!
Alexa Ioana spune:
are cineva un legis actualizat ????????
am nevoie de modificarile la legea 273 ! pleaseeee !!!!!
rozi, ti'am scris pe mess !!!!
Alexa Ioana spune:
anda saru'mana !
fetele din buc: intalniti'va, organizati'va, si dati'mi va rog de veste. eu va anunt ce vom face pe plan local...
sa ne sincronizam cumva...
dariastoica spune:
Alexa,se pare ca doar eu sunt din Bucuresti,asa ca te rog conteaza pe mine pentru orice si oricand.Pe seara sun o prietena care este avocat sa vad ce parere are si ea.Voi trimite email-uri la toate televiziunile.Abia astept si raspunsul lui Witchie!
Alexa Ioana spune:
vrajitorica noastra isi serbeaza ziua de nastere prin munca . deja a inceput sa dea sfoara in tara, si cum primeste raspunsuri ne spune.
dar ideea e ca noi trebuie sa ne organizam... neaparat...
acu' e momentul sa se reia ideea veche de a ne constitui in "Asociatia parintilor adoptatori"...
lansez acu' un apel catre toate fetele, si catre veterane (va stiti voi bine care sunteti)... haideti sa ne mobilizam, macar acu' ...