Parintii naturali vor cunoaste familia adoptatoare
Raspunsuri - Pagina 21
asi spune:
Tzuni asa e insa, in Franta dosarul de adoptie prezentat bilogicilor nu contine datele reale ale adoptatorilor decat daca acestia doresc sa isi dezvaluie datele.
Mami de Razvan(07 martie 2004) si de
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
catty spune:
ASI, o singura modificare am. Ar fi trebuit ca fiecare motiv in parte sa aiba trecut si art din legea la care face referire pt a intelege mai bine cei de la ORA si sa nu se lase loc de interpretari
IRENE pt semnarea memoriului poti cere ajutorul celor de la DPC. Ii poti ruga sa ia ei legatura cu familiile adoptatoare si sa ii roage sa semneze memoriul
miha74 spune:
Multumim Clujul!
Si eu zic ca in text ar fi bine sa se face referire la art din lege. Pentru confidentialitate am gasit eu ceva:
Legea nr. 273/2004
Art. 21. - Activitatea de informare vizeaz#259;:
a) informarea copilului; se realizeaz#259; potrivit capacit#259;#355;ii de în#355;elegere #351;i gradului s#259;u de maturitate, acordându-se aten#355;ie opiniilor exprimate de acesta;
b) informarea, dup#259; caz, a speciali#351;tilor din centrul de plasament, asistentului maternal sau a persoanei/familiei la care copilul se afl#259; în îngrijire; se realizeaz#259; respectând interesul superior al copilului #351;i principiul confiden#355;ialit#259;#355;ii;
c) informarea persoanei/familiei adoptatoare; responsabilul de caz aduce la cuno#351;tin#355;#259; familiei/persoanei toate informa#355;iile pe care le are despre copil #351;i prezint#259; fotografii ale copilului, încurajeaz#259; familia s#259; pun#259; cât mai multe întreb#259;ri referitoare la copil #351;i la familia biologic#259; a acestuia.
Cand spuneti semnat, ati semnat hartia personal?
Cum faceti sa o trimiteti o puneti prin posta?
http://tt.lilypie.com/ybP9p2.png
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
asi spune:
Fetelor faceti completarile care credeti ca trebuie facute, scoateti memoriul pe hartie, intalniti-va sa-l semnati si apoi depuneti-l la ORA.Cat mai urgent!
Nu mai e mult timp pana in 10 mai!!!!!
Mami de Razvan(07 martie 2004) si de
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Tzuni spune:
Am deschis capitolul 2 al subiectului:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=120052
claudia72 am postat acolo linkul tau!
Tzuni mic si drag si scump si pisicos