Parintii naturali vor cunoaste familia adoptatoare
Raspunsuri - Pagina 14
Alexa Ioana spune:
chiar ma gandeam... vorba aissei... cu cativa ani in urma, cand a aparut mult-blamata lege 273, ne'am revoltat de mama focului !!! si ne'am revoltat si la adresa d-nei B, sustinatoare inversunata a legii... era clar ca nu ne gandeam ca poate fi mai rau...
iar acu' m'am surprins citind cu sufletul la gura si cu admiratie declaratiile ei postate de miha parca... si am ajuns sa imi doresc sa se aplice legea 273 nemodificata...
iar asta'mi aminteste de o alta lege, a lui Murphy: zambeste, maine va fi mai rau...
de21 spune:
Am ramas fara cuvinte. Noi am obtinut incredintarea spre adoptie a doi gemeni in februarie 2008, insa vom prinde noua lege la incuviintarea finala. Este cea mai mare aberatie. Vom trai in permanenta cu frica de a nu ne bate la usa familia biologica. Sper din tot sufletul sa se revina asupra acestei decizii, care intra in contradictie cu legea adoptiei ( confidentialitatea familiei adoptive).
asi spune:
Fetelor noi joi incercam sa concepem ceva ajutati de avocati.
Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
miha74 spune:
SUPER!
Asteptam cu nerabdare textul ca sa il putem depune la ORA si pe unde ar mai trebui...
dariastoica - spuneai ca ai scris pe la presa- ai primit vreun raspuns?
http://tt.lilypie.com/ybP9p2.png
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
claudette_ian spune:
Pentru ca sunt viitoare mamica adoptatoare, va pun la dispozitie in mod gratuit siteul firmei noastre : www.sfat-juridic.net ( daca se considera a fi publicitate mascata, va rog sa-mi stergeti mesajul - eu vreau sa fim cat mai multe mamici care contactam avocati din toata tara, sa se nasca incet incet o miscare si de ce nu, chiar sa se infiinteze o organizatie, o asociatie a mamicilor adoptatoare )
Sfat Juridic se adreseaza tuturor celor care doriti sa obtineti un sfat de la un avocat din orasul vostru de resedinta
Primul mesaj este gratuit si am sa ofer gratuitatea la toate mesajele pe care le veti trimite avocatilor.
Trebuie sa ne concentram pe ceea ce ne-am propus.
Pentru orice informatii ma puteti contacta pe email: contact@sfat-juridic.net. Voi monitoriza toate mesajele si veti vedea ca vom reusi.
Claudia
quote:
Originally posted by dariastoica
Deocamdata nu.Astept.
PRIETENIA ESTE MAI PRESUS DE STAREA DE EXCELENTA.
ioanaalice spune:
se pare ca cei de la ORA au site-ul blocat. Sper ca nu au luat pozitia strutului.
Parca era cineva pe aici cu cunostinte la ORA?
ioana, mama lui Mihai
http://community.webshots.com/photo/2851178420103287451koEYbc?vhost=community
diciu spune:
quote:
Originally posted by ioanaalice
se pare ca cei de la ORA au site-ul blocat. Sper ca nu au luat pozitia strutului.
Parca era cineva pe aici cu cunostinte la ORA?
ioana, mama lui Mihai
http://community.webshots.com/photo/2851178420103287451koEYbc?vhost=community
Eu am un prieten ce are o cunostinta la ORA si asa cum am zis si ieri...totul este blokat cateva luni..adoptii, adoptabilitati, incredintari, pana la luarea unei decizii clare ce va fi trimisa apoi spre votare in parlament. Se vor modifica articole din lege, etc. Exact asa mi-a zis si ca ma tine la curent. Cum aflu ceva nou, va sun. Va mai dura, cred eu luni de zile pana se vor debloka adoptiile, din pacate.
Poze Sabina Teodora
anda
"daca dragoste nu e...nimic nu e"
delm_03 spune:
Este revoltator. Sunt noua aici, dar sunt cu sufletul langa voi. Noi suntem la inceput de drum si deja ne-am descurajat. Am gasit doi fratiori si de Paste ar fi trebuit sa ii luam in invoire, urmand sa ii tinem pana la incredintare si apoi adoptie. Ce facem? Daca bulversam copiii de tot pentru ca in oricare din faze poate aparea un parinte biologic care sa spuna ca nu e de acord? Ce se va alege de aceste sufletele carora le aratam ca viata poate fi frumoasa?