nu mi-a revenit menstruatia dupa nastere!
astazi am 5 luni de cand am nascut si inca nu am menstruatie . cat sa mai astept? ca da alta sarcina nici nu poate fi vorba pentru ca ne-am protejat!
Raspunsuri
Mirrella spune:
La mine a aparut abia dupa un an...ca are legatura cu alaptatul .Daca alaptezi nu trebuie sa iti faci griji.Toate cele bune!
pet.cost2005 spune:
Suntem in aceeasi situatie vad. Si fata mea face astazi 5 luni, iar ciclul nu mi-a venit inca.
Numai ca eu nu-mi fac probleme ... daca e sa vina bb2, ma bucur!
Petronela si Silvia
clarrice spune:
Daca alaptezi, mai poti astepta pana la aparitia menstruatiei. Nu e nici o problema. Eu am avut menstruatie, la aproximativ,6 luni de la nastere.
Tisina spune:
Mie mi-a revenit abia la 10 luni dupa nastere, asa ca daca zici ca oricum te protejezi, nu ai de ce te teme, si poti sa astepti linistita.
Criss75 spune:
Si mie mi-a revenit abia dupa 10 luni de la nastere insa asta nu e o problema. Totusi protejeaza-te, pentru ca poti ramane usor insarcinata.
Criss si Alex (11.05.2003)
carmenpit77 spune:
Deci dupa cum veezi stai linistita dc alaptezi.
Eu am avut menstruatie la 1 an dupa nastere
Liliann spune:
mie laprimul copil mi-a revenit la 11 luni, iar acum la al 2lea care are 1 an, numi-a revenit inca, pt ca alaptez.
mai astept, ca nu mi-e dor.....
tatiana83 spune:
Si eu am vrut sa deschid un astfel de topic..
Multumesc Logam.
Nici mie nu mi-a venit menstruatia dupa nastere...DAR EU NU MAI ALAPTEZ din 26 februarie...Am alaptat doar 2 luni jumate..
Am zis sa treaca 1 luna-1 luna jumate si apoi o sa intreb ginecologul.
Este normal ca a trecut 1 luna jumatate de cand nu mai alptez si totusi nu mi-a revenit ciclul?
A mai patit vreo mamica asa?
De sarcina nici nu poate fi vorba...
Va multumesc mult de tot!
Tatiana&Luca (12.12.2007)
absoluta spune:
Mda...la mine cred ca e mai nasol.....am terminat alaptarea in octombrie(avea fetita 7 luni) si nici acum nu mi-a venit.
tatiana83 spune:
Nu am mai patit nimeni precum mine si absoluta, ca dupa terminarea alaptatului totusi sa nu apara menstruatia??
Absoluta, dar la tine a trecut o perioada prea mare...de ce nu mergi la doctor pt un control?
Eu am zis sa mai astept sa fac macar 1 luna juma..sa nu imi zica ca m-am grabit..doctora..
Tatiana&Luca (12.12.2007)