Rau de masina

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana69 spune:

Eu am 40 de ani si tot mi-e rau de masina.Singurele pastilute care si-au facut efectul la mine inclusiv pe avion au fost Emetostop. Amandoi copiii mei ma mostenesc si le este si lor rau pe masina. Este o problema a urechii interne care nu prea se poate rezolva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Citat:
citat din mesajul lui Teodora D.

Pentru prima oara in 3 ani am facut un drum mai lung- dus-intors- si lui fiu-meu nu i-a fost rau pe masina, ba chiar a fost vesel si ne-am distrat tot timpul. I-am pus bratarile-minune Sea-band si nu cred ca au fost doua coincidente ca s-a simtit bine, presopunctura chiar actioneaza!
Adriana, multumesc inca odata!

Teodora, multumesc de idee, le-am dat si eu un mail cu rugamintea de a-mi trimite cu ramburs, sper sa vrea...ca as avea nevoie peste 2 saptamani...Cat costa perechea? trebuie purtate la ambele manute, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TweetyGeo spune:

Si mie mi-era rau cand eram mica, mai ales de la mirosul de benzina. Tatal meu alimenta masina cu o seara inainte ca sa nu-mi mai fie rau.
Acum ii e rau si baiatului meu de 3 ani. Am vazut ca vomita doar daca soferul pune frane bruste sau daca pleaca brusc de pe loc. Daca merge cu tataie nu-i e rau, pentru ca acesta evita manevrele bruste, dar daca mergem cu alt sofer care nu stie asta ii este rau imediat. Dr. mi-a recomandat metroclopramid dat inainte de plecare si sa manance cu 3 ore inainte mancaruri tari: covrigi, biscuiti. Dar la drum lung nu pot tine copilul nemancat. Metroclopramidul n-a avut efect. O sa dau si eu comanda de bratari Sea-Band sa vad daca au efect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura T

Teodora, multumesc de idee, le-am dat si eu un mail cu rugamintea de a-mi trimite cu ramburs, sper sa vrea...ca as avea nevoie peste 2 saptamani...Cat costa perechea? trebuie purtate la ambele manute, nu?

Laura si fetitele: Bianca (14 aprilie 1999) si Ramona (17 mai 2002)
poze_noi

Laura, cu placere! Da, se poarta la ambele maini, costa setul 40 de lei. Daca are copilul peste 7 ani se recomanda sa ii iei bratari de adulti. De trimis le trimit repede, intr-o saptamana ar trebui sa ajunga, oricum ei te anunta cand le pun la posta. Sper sa va fie de folos, mie mi se pare o solutie minunata! :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Fetelor dar pe ce site ati comandat bratarile ca eu le-am cautat la farmaciile Catena si nu le-am gasit

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Pana la urma, la indicatiile celor de pe site-ul distribuitorilor de bratari Sea Band, le-am cumparat de la o farmacie Dona de aici din Ploiesti. Si, incredibil, vad ca au functionat! (le-am testat la 2 drumuri de cate 5 ore).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ivanoiuadela9 spune:

Si fetita mea a avut rau de masina de mica ... indiferent ca mergeam cu masina sau autocarul ea vomita tot drumul , daca o lua somnul nu avea nimica dar cand se trezea era imposibil sa nu vomite . Am intrebat la farmacie si o asistenta mi-a recomandat sa i dau Metoclopramid - sirop pentru copii , o ligurita inainte de a pleca cu masina - si a functionat .

Mergi la inceput