Mamici ce asteapta al doilea copil (8)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

'Neatza!

Iata-ma si pe mine cu cana de lapte cu cacao sa-mi iau portia de calculator si apoi plecam sa facem o tura afara.
Ada_S, ne pornim diseara spre Olanda, facem doar 2 ore pana acolo deci nu-i mare branza. Despre nume eu te felicit ca ati reusit sa va hotarati! MIe efectv mi-e groaza sa ma gandesc. POate dupa ce o sa aflu sexul copilului o sa ma gandesc mai cu inspiratie.
Ana_a, si al meu Stefan e conservator in extrem de multe privinte. Acum i-a mai treecut putin dar anul trecut am avut un adevarat circ cu trecerea la maneca scurta, nu accepta si pace sa isi dea geaca jos si sa ramana in tricou, umbla cu transpiratia curgand pe el da' cu geaca imbracata; acelasi show l-am avut la schimbarea gecii de iarna cu geaca de primavara, ghetelor cu adidasii... si lita poate continua la nesfarsit. Acum s-a purtat mai bine cand am schimbat din nou ghetele pe adidasi. I-am spus ca ghetele nu mai sunt bune si l-am lasat pe el sa-si aleaga noii adidasi. Am preselectat noi evident vreo 4 perechi, le-a probat pe toate, a umblat cu toate prin magazin si apoi l-am lasat pe el sa se decida cu care se simte mai comod. Asa ca scandalul a fost minim de data asta. Lasa ca e buna si o doza de conservatorism
Ank83, eu am procedat in felul urmator cu puiutul meu: de fiecare data cand voia in brate, ma lasam pe vine sau in genunchi si il strangeam in brate. Il tineam in brate cat voia el dar dupa cateva secunde, maxim 30 se plictisea si voia sa mearga mai departe sau sa se joace, uita ca vrusese in brate. Si uite asa, incet incet s-a dezobisnuit sa vrea luat in brate pentru ca ii ofeream afectiune dar nu il ridicam in brate si satisfactia nu era intreaga uneori. L-am dezvatat pe la un an si cateva luni ca sa nu crezi ca am facut asta acum la 3 ani cand e deja marisor.
Mada, felicitari pentru cele 29 de sapt. fara probleme! Sa dea doamne-Doamne sa fie bine pana la sfarsit. Vor mai fi greutati de genul dormitului prost dar... face parte oarecum din sarcina... ce sa facem.
Julax, n-am nici cea mai vaga presimtire de data asta. La Stefan am simtit ca e baiat, nu stiu cum dar pur si simplu parca stiam. Acum insa... n-am idee. Noi vorbim despre bebe ca si cum ar fi o ea dar mai mult ca exercitiu nu ca am fi vreunul convinsi. Asteptam seara de luni sa aflam. Sper ca o sa fie cooperant/a si sa ne arate ca altfel... nu stiu, o sa ne prapadim de curiozitate pana la 32 de sapt. cand e urmatoarea eco.
CamiM, Mada, spitalul la care voi naste eu nu are asa un site frumos facut, adica are filmulete si toate cele dar totul e in germana si trebuie sa selectezi sectia mai intai... etc. Problema care m-a facut sa nu-mi placa site-ul lor a fost ca au pe pagina principala un anunt mare cu "ajutor pentru romani" si acolo e un filmulet in care sunt prezentate imagini de cosmar cu copii saraci, in case ca vai de ele, ma rog, stiti si voi imaginile cu care e asociata Roamnia uneori. Spitalul respectiv chiar strange bani si haine pentru haine si alte ajutoare pentru Romania si anual merge cu un convoi de nu stiu cate tiruri spre tara noastra. Asa ca ma cam apuca jaleea cand vad asa o asociere mai ales cand ma gandesc ca voi naste acolo. Ma tot intreb cum voi fi privita. Mai ales ca eu n-am venit deloc dintr-un asemenea mediu prapadit. Va voi povesti eu ce si cum la momentul potrivit. Imi place sa cred ca imi fac o carte de vizita prin ceea ce sunt eu si ceea ce dovedesc ca sunt, pana acum nu mi-am pus problema ca voi fi privita prin prisma legendelor romanesti. Ieri de exemplu, tanti specialista in dezvoltarea vorbirii la care am fost cu Stefan a fost surprinsa si nu mai contenea cu excalamtiile admirative la nivelul cunostintelor mele de limba germana cand a aflat ca sunt de doar un an jumate aici si ca nu am invatat inainte de a veni nimic germana. Iar nemtii nu sunt oameni care se entuziasmeaza usor. Ma rog, nu vreau sa ma laud, voiam doar sa spun ca in general num -am gandit ca voi fi asociata cu tiganii romani, etc. pentru ca am plecat de la premiza ca oamenii te trateaza pentru cea ce esti si pana acum chiar n-am avut probleme, multi nici nu cunoscusera alti romani inainte. Acum am ceva emotii dat fiind ca spitalul are asa un fimulet despre romani. Dar ma rog... nu va mai fac capul patrat cu temerile mele care nu cred ca se vor concretiza, nemtii sunt oameni corecti de obicei.

Gata, va las acum ca fi-miu trage deja de mine sa iesim afara. Va pup si va urez un week-end cat mai frumos!!!! Ne revedem luni, pa!!!

mamica lui Stefan din 03.04.2005
19+
iata minunea 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Am schimbat si eu prefixul la sapt de sarcina. Asa ca intru in vorba ca sa se vada.

Pupici inca o data!

mamica lui Stefan din 03.04.2005
20+
iata minunea 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Am scris aseara un mesaj frumos pt toata lumea si of course s-a blocat site-ul mi-a dat eroare si gata mesajul meu si cum eram obosita nu am mai stat sa refac asa ca va scriu azi.
Iulia ms mult. Well asta e cel mai importanta la sf sa fie si bebe si mamica ok ca sexul nu mai e asa de important.
Flori sper sa reusiti sa rezolvati cu alaptatul oricum nu ceda be strong si sigur daca ii va fi fomitza va papa si ea cum trebuie.
Cami asa e o sa ma nevoie de cat de multa. Te cred ca vei fi plina de emotie eu de pe acuma parca nu mai am rabdare si parca ma ia cu fiori.
La noi la spital nu este nursery bebeii stau numai cu mamicile adik de cand se naste si pana pleci din spital bebe e langa tine oricum ei incearca sa te tina cat mai putin in spital daca nu e nevoie mai bine te simti acasa in mediul tau decat in spital.
Ada f faine numele alese. Ma bucur ca ati gasit ce cautati.
Claudia ms mult. Uff cand ma gandesc ca deja intru in amr, am asa emotii dar si abia astept sa ma vad cu bebe mic la ochisori.
Si aici in uk lumea nu prea stie multe despre ro decat de orfelinate si imaginile alea de la revolutie cu copii super sub nutriti si chinuiti si etc. Mereu ma intreaba veseli ohh where are u from si cand zic romania urmeaza un ahh din ala de genul de acolo? Na ei is f politicosi si nu am avut pb dar e nasol ca ei atata stiu despre ro. Eu mereu ma chinui sa le explic ca nu e chiar asa da na e greu.
Felicitari pt schimbarea prefixului.
Eu am alta pb nu stiu ce are fata nimic nu vrea sa pape, nici mancare gatita nici borcanele nici branzica nici aiurtel nimic. Numai lapte papa da nici ala nu prea mult. Nu stiu ce sa zic o fi o perioada sau nu se simte tare bine nu imi dau seama.




----------------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Salut mamici!!
trec asa in fuga sa dau buna dimineata si startul la cafeaua de week-end!!
Sunt franta ca azi am mers intr-un oras la vreo doua ore de condus de noi sa luam papa bun( mezeluri, dulceata, napolitane) eii... chestii de care aveam in Romania si aici nu sunt nici sa dai cu tunul. A fost putin cam mult de stat in masina dar a meritat. Acum trebuie sa stau cumintica si sper sa nu ma apuce vreo ceva....

Claudia e neplacut ca trebuie sa te confrunti intai cu mentalitatea .. hmm ce stiu ei despre unii romani si sa le arati ca nu toti suntem intr-un anume fel. Aici nu prea stiu multe despre romani / Romania. Bine astia nu prea stiu ei multe in general despre restul lumii. Au auzit si ei de Nadia si cel mult de Ceausescu dar cam atat. Ma enerveaza la culme cand mai aud pe cate unul ca Romania e tara din lumea a treia ca nu avem ce manca si alte prostii si bazaconii pe care si le imagineaza unul si altul. Uff ca acus ma pornesc si asta e subiect foarte vulnerabil pentru mine..
AH!! pana nu uit drum bun spre Olanda si distractie palcuta. Abia astept poze.

Mada nu te necaji cu papatul. Din cate stiu eu trec prin faze din astea dar sunt numai faze. Sper ca asta sa fie si nu vreun virusel.Numai bine oricum si multa pofta de mancare!!

Ana si la noi tati nu este foarte convins cu numele ..dar nu-i nimic daca vine el cu ceva mai bun cu atat mai bine..

Ada merci ca ai luminat misterul.. Sunt foarte frumoase numele ( si apreciem onoarea..ca suntem pirmele care le afla). Mie Lucas imi place foarte tare. Ati luat masa si scaune?

Uff am zis ca trec scurt si iar am scris ... gramezi..
pentru toate si weekend placut!!

AMR 19 zile!!

Cami 36+ & Sofia - 8 mai 2006




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Nu am mai trecut de cateva zile pe aici, a intervenit din pacate inmormantarea unui unchi de-al sotului, apoi oboseala mea si uite asa am absentat. Eu tot ma lupt cu greturile, care ma dispera si acum o alta pacoste, tensiunea ff mica care imi provoaca stari de ameteala si de lesin. Ieri am avut 97 cu 45, abia mi-am revenit dupa ce am baut in nestire apa cu sirop.
Saptamana viitoare, daca nu cade programarea la dr merg si eu sa-l mai vad pe bebe de vreo 3 sapt nu l-am mai vazut si mi-e tare dor de el.
Trimit mes asta si revin cu mesaje pt fiecare.

12+ si mamica de Dragos (26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

caludia la noi problema e ca raul are 6 luni (asta peste o sapt) si se plictiseste tot timpul in pat sau in scaun... si vreau nu vreau trebuie sa il ridic sa il mut
Am inceput sa dorm ...asa de mult, am niste somnolente.Noroc ca am un fecior cuminte care face si el nani... si se pune si mami cu nasu in perna atunci
Cami multumim de cafea

Ank Raul 17.10.2007
si 6+
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

mi-am adaugat si eu la semnatura ca sunt din nou cu burtica.... Am pus 6 saptamani asa aprox dupa ultima menstruatie, pana merg la eco

Ank Raul 17.10.2007
si 6+
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

buna dragele mele
- mai eu nu mai am timp nici sa intru la pc
- a fost vremea tare frumoasa la noi si am tot fost plecati pe afara cu copii , mai prin casa cu treburi
- raspund tot asa la modul general : mi-au iesit bune gogosile , soacra mi-a dat nota 9,50 iau placut mult de tot , nu mi-a dat 10 din cauza ca nu am pus coaja de lamaie fiindca nu aveam in casa , asta este am pus ce am avut
- noi suntem bine , mi-a revenit auzul de tot , iiuuupppyyy aud tot ce vorbiti asa ca aveti grija ce vorbiti
- mada , mi-a placut tare mult siteul cu spitalul de fapt m-a dat gata
- am reusit s-o filmez pe Maria cum face ea galagie asa ca, daca vreti s-o vedeti , priviti incepand de aici
- Ank83 bine-ai venit si sarcina usoara
- va doresc o zi buna si incerc sa intru mai des toate fetele din grup


danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Poze Diverse
Poze Nunta
Poze Botez Maria
Poze Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Buna fetelor
Am cam tras chiulul de aici , dar sa stiti ca am citit tot ce ati scris.
Noi suntem bine...momentan, fericiti ca e vremea mai frumoasa.
Am profitat sa iesim pe afara. La servici ma simt deja plictisita, nu mai am chef de nimic si abia astept weekendul mereu.
Sunt cu gandul doar la ce fac la toamna, ca merge David la scoala, apoi putin mai incolo nasc si eu...nu prea ma mai intereseaza ce fac aici. Ce-i drept sunt de 5 ani aici in firma, cunosc treaba in amanunte, am mereu persoane noi in pregatire si asta m-a cam obosit.
Plus ca sunt si cam perfectionista la job


Ami, mamica lui David (6 ani si 8 luni)
si 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Ada,si mie imi place mai mult Lucas,dar amandoua se pot prescurta dupa parerea mea.Avem si noi niste prieteni care vor ca numele copilului sa nu se pioata prescurta si au ales Albert.
Claudia,distractie placuta si sa ne scrii luni ce e bebe
Mada,cica au perioade in care nu prea mananca si care nu prea sunt placute de altfel...I-au iesit caninii?Zic si eu ca suntem in perioada asta si ...intelegi.Sper sa-i revina pofta de papa
Dany,am vazut-o pe maria.Mi se pare asa mare...si lui Alex i-a placut,dupa ce se termina filmuletul chiscuia ca iar vroia sa-l vada
Sanziana,condoleante.Sper sa nu mai ai probleme cu tensiunea.O cafeluta nu ar fi indicata in cazul tau?
Cami,odihna placuta!
Ank,ce bien ca feciorul e somnoros,nu pot spune asta desprea Alex,desi tare as mai dormi,mai ales dimineata...
Noi de vreo 4-5 zile suntem intr-o maraiala neobisnuita.
Caninii sunt cauza.A facut pentru prima data febra.Daca in perioada asta a avut in jur de 37.5,vineri seara dupa ce a stat mai mult pe afara (mi se parea ca e cam moale),pe la 18.45 am intrat in casa si i-am luat temperatura inainte de a-l culca.Nu mi-a venit sa cred cand am vazut...40.1Ardea,dar parca 40...I-am pus un supozitor cu novocalmin,in 30 minute a scazut la 39.4.Intre timp am sunat pediatrul,care a spus sa-i dam 2 pastilute de fenobarbital.In casa aveam care expirau luna asta,asa ca mi-am trimis sotul la farmacie.Pana s-a intors febra scazuse la 37.9,deci nu i-am mai dat nimic.Dimineata avea 36.9-37,asa e si acum.maraielile continua,de mancat cam greu,speram sa treca perioada asta.
O duminica placuta tuturor!Iulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica

Mergi la inceput