din capitolul ..."i'm fabulous"

din capitolul ..."i'm fabulous" | Autor: just_monicel

Link direct la acest mesaj

ce facem noi femeile pentru a fi frumoase in fiecare zi, zi dupa zi, an dupa ani?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ile77 spune:

Cunosc o doamna de 60 de ani, care DA ARE MULTE RIDURI.
INSA...are o tunsoare f moderna, se machiaza cu mult stil, e f supla, se imbraca tinereste , mai nou s-a bronzat(solar)...si pe bune ca desi vezi ca are riduri si te gindesti ca are o anumita virsta, de multe ori uiti ca vb cu o femeie in virsta.
Pur si simplu felul ei de a fi si modul ei de a se pune in evidenta, bat toate "damele" cu botox si operatii estetice , care la 60 arata de 25.
Doamna de care vorbesc e o super dovada ca si la 60 si cu multe riduri poti sa fii atragatoare... si vb f serios.

Nu am fost la subiect, dar chiar vruiam sa scriu chestia asta.

Ile, mami de Vivian (07.03.2006)

http://good-times.webshots.com/photo/2040193270101233639hAhBhR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

quote:
Initial creeata de just_monicel

ce facem noi femeile pentru a fi frumoase in fiecare zi, zi dupa zi, an dupa ani?

cu drag,
monica

facem tot ce e omeneste posibil sa aratam mai bine, si in functie de buget: coafor, sala, cosmetica.
citim articole despre cum sa fim mai frumoase (si le punem in practica), trucuri, masti, machiaje care ne stau bine.
ne imbracam cu ce ne sta cel mai bine si se potriveste cu corpul nostru.
zambim, incercam sa avem o atitudine pozitiva, sa fim dragute cu ceilalti (degeaba sintem frumoase si elegante daca stam incruntate toata ziua)
ne punem tot ce e mai frumos in valoare.
luam vitamine, mergem regulat la control stomatologic..
incercam (eu cu greu ) sa ne abtinem de la mincare
si lista ar mai continua.. nu imi vin in minte acum toate :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

quote:
Originally posted by Mindy

facem tot ce e omeneste posibil sa aratam mai bine, si in functie de buget: coafor, sala, cosmetica.
citim articole despre cum sa fim mai frumoase (si le punem in practica), trucuri, masti, machiaje care ne stau bine.
ne imbracam cu ce ne sta cel mai bine si se potriveste cu corpul nostru.
zambim, incercam sa avem o atitudine pozitiva, sa fim dragute cu ceilalti (degeaba sintem frumoase si elegante daca stam incruntate toata ziua)
ne punem tot ce e mai frumos in valoare.
luam vitamine, mergem regulat la control stomatologic..
incercam (eu cu greu ) sa ne abtinem de la mincare
si lista ar mai continua.. nu imi vin in minte acum toate :)

exact asta as fi spus si eu

Cu gandul la copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">emotia copilariei

Mergi la inceput