Mamici norocoase de sept-oct 2008(38)
Raspunsuri - Pagina 5
teomaria spune:
Maria, cred ca esti super fericita ca veti avea pereche...ma bucur enorm pt. voi
Delphinas,am ramas fara cuvinte...cam astea sunt sentimentele care ma incearca acum....imi plange sufletul pentru tine cand stiu cate sperante aveai (mai ales ca s-a mai intamplat o data)...sa-ti dea DD putere sa treci repede peste durerea asta .M-am gandit mult la tine zilele astea si am sperat sa fie bine!!Sper sa fii sanatoasa si sa ne anunti cat de repede ca esti din nou gravi.
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/115453.birthdue.png" target="_blank">17+ cu Ana(deocamdata)
uite cum crestemfilmulete si poze
Teo(11.08.1999),Maria(1.03.2001)
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”
monica_dicut spune:
andy, nu snt 10 luni. Gandeste-te ca o luna nu are neaparat 4 saptamani, poate sa aiba si 4 jumate. Daca imparti 40 de sapt la 3 trimestre iti da cam 13 sapt jumate de trimestru.Inseamna 3 luni. Cam asta e logica defapt, ca o luna nu are doar 4 sapt fix
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
17+ Mami de Denisa
EL NINO
laureta spune:
Ma duc sa iau ceva de papa. Voi ce manacati azi? Am o stare naspa
monica_dicut, eu zic sa stai linistita daca toate cele 3 valori au iesit bine
La Emil Irza nu m au intrebat nimic ( sti deja), la Medicover am completat eu un formular unde scria si daca sunt cu diabet sau fumatoare.
anca81, frumusica foc nepotzica. Am si eu un exemplar asemanator :) care tot asa era un ingeras de copil. Dar acum sa te tii de fitze si incapatinari
Eva o sa aveti ceva de munca cu mutarea, bafta
Poze
Laureta bb2si galusca Inisa(10 iunie 2004)
anca81 spune:
Laureta, galusca ta Inisa este absolut superba. Ochisorii sunt extraordinari, pe cine mosteneste?
www.flickr.com/photos/24604926@N03/" target="_blank"> Mami, Tati si Burtica
Pui mic
18+
alinushca spune:
andy_galro, merci daca la alinushul de mine te refereai ce sa fac? ma chinuie astia pe la munca asa ca nu apuc sa citesc tot si sa scriu... grr!! cred ca suntem bine. am redus dupa capul meu la jumate utrogestanul sa vad cum imi merge. ca dr. mi-a zis sa il intrerup brusc si nu eram pregatita sa risc asa... deocamdata pare sa fie binisor. sper sa nu vina surprize pe parcurs.
maria2004, felicitari pentru baietel!! sunteti foarte norocosi! in ton cu odiseea.
monica, imi par foarte bine sa aud ca TT a iesit bine! imi pare insa foarte rau sa aud ce i s-a intamplat delphinasei. tare tare trist.
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Alinushca&year=2008&month=10&day=23&babycount=1
12+
bitza2008 spune:
Salutare burtici!
N-am mai reusit sa intru , dar sa stiti ca v-am citit!Eu sunt ocupata pana peste cap; sambata plecam in tara si trebuie sa lasam aici hartogaraia in ordine.
Eva, n-am apucat sa te felicit pt baietzel!!cand ieseam cu sotzul de la eco discutam despre nume si eu ii zic ca-mi plac David si Luca si el zice ca nu Luca ci Lucas!!!Cand vin acasa si citesc ca la fel il cheama pe al tau...zic na!!tizi!Noui inca nu suntem decisi cu numele ca initial am vrut Arian, dar pune fratemiu Ariana fetitei lui si...Oricum, sanatosi sa fim cu totii!!
Piolica, felicitari!!Esti o Doamna, sa stii!!Jos palaria!!
MAria, felicitari pt baietzel!!
MAi, dar fetitze putine pe aici!!
Monica, please....pune-mi si mie pe prima pagina!
Delphinas, imi plange inima pt tine si mazarica ta!!Doamne ajuta sa treci cu bine peste aceasta incercare! Dak ai nevoie de un umar virtual pe care sa plangi...aici suntem!
Am mai vrut eu sa zic multe, dar am uitat!!
Va iubesc pe toate!!Cand ma gandesc ca in tara nu crde ca ne vom "vedea"!!!
19+
andy_galro spune:
mersi monica am facut si eu niste calcule si m-am mai lamurit intre timp
Andreea16+(BEBE al nostru)
Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu
musettepink spune:
Anca81 m-am intors la capitolul trecut sa o vad si eu pe nepotica.F frumusica,sa va triasca.Mi-a placut f tare poza in care erau aliniati 3 bebei unul mai dulce ca altul....Si stai linistita nu cred ca la varsta asta a sarcinii copilul se poate sugruma cu cordonul,abia prin luna 8 -9 e acest risc dar nu va fii cazul nostru ca noi suntem norocoase!
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!
18+
anca81 spune:
Musette
www.flickr.com/photos/24604926@N03/" target="_blank"> Mami, Tati si Burtica
Pui mic
18+
nushulica spune:
salut fetele!!!
din pacate e o zi neagra pentru odiseea noastra delphinas regret din suflet stiu cat ai luptat pentru mazarica ta!!!nu mai stiu ce sa zic
ieri n-am avut net si azi am citit asa pe sarite, multumesc tuturor care m-au felicitat pentru bebele meu!
boo ti-am admirat burtica frumusica
maria sa va traiasca cuculetul si sa creasca mare si sanatos!!!
eu am scapat de tot de greturi vad...doar ca pe dinti tot nu ma pot spala dimineata ca vomit....in rest mananc fffbine...stau cam prost cu ameteala dar nu-i bai
bebelushul