Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (55)
Raspunsuri - Pagina 19
ankalaura spune:
Hello
DIA - uite www.babycomfort.ro/index.php?cmd=show_product&id=421" target="_blank">Minipat
Vad ca nu il mai au in stoc acum, dar sigur il vor mai avea. O sa sun la ei zilele astea, ca tocmai ma pregateam sa ma duc sa il vad. Nu stiu daca are roti, dar eu nu tin sa aiba roti. Si www.babycomfort.ro/index.php?cmd=show_product&id=165" target="_blank">saltea sandwich din fibra de cocos. O fac ei pe dimensiune, sau o comanda, n-am priceput. Mi-au zis asta la telefon.
Saltele pe dimensiunile dorite de tine se fac in mai multe locuri. BOTI imi daduse un link unde se faceau saltelute de durflex. Care e diferenta intre durflex si treaba asta cu cocosul, habar n-am! Cre' ca e mai mult chestiune de moda...
Patutul pe care l-am avut la Eliza era standard, de 120*60 si era mare pentru cat spatiu avem noi. Oricum nu a mai dormit in el de la un an. Asa ca daca patul asta mic e bun pana la un an, altceva nu imi mai trebuie ![]()
Cu spalatul hainutelor - eu nu cumpar mereu acelasi fel de detergent, ci, mai degraba, ce gasesc... Ariel, Omo, Persil, ... nu am o regula.
Balsam, am inceput sa prefer Cocolino, dar chiar si daca iau altceva, iau doar alb sau albastru. Am observat ca balsamul galben sau roz coloreaza usor hainele si nu imi place.
Dupa ce nastem, ne mutam de la ODISEE la CLUBUL SCUTECELOR, unde o sa stam pana dupa ce implinesc bebelonii 4 ani ![]()
DMA - ce sa zic... Imi place semnatura ta cu "surpriza"
Daca nu o fi sa se decida medicul pana asti, asta e, ce o fi, surpriza sanatoasa sa fie
Patutul e tare dragalas si se va potrivi indiferent daca ramane fetita sau o sa fie baietel (eu cred ca o sa fie fetita
La Eliza... medicul nu s-a decis pana la 36 de saptamani, dar nici nu avea cine stie ce ecograf. Ori poate nu il interesa sa se uite mai atent.. oricum, v-am zis ca a fost un idiot.
NARCI - vedeam azi un clip cu brazilieni si ma gandeam la tine... Ce misto... Mai, asa misto sunt barbatii pe la voi?
Ma bucur ca mica sirena e bine - aveti poze cu mutrita la 23 de saptamani?
MADA / DIA - eu spal toate hainele dupa ce le cumpar, si pentru noi, nu numai pentru fata. Dar e posibil sa am eu un pitic, vorbna SUN-ului....
MADA - nu a intrat link-ul. Mie imi plac placutele astea teribil ![]()
Noi am fost in parc, vreo doua ceasuri, cu bicicleta, si acuma mergem sa papam niste mamaligura cu cascaval afumat pe care l-am luat de la munte si smantanica.
Pup
Anca mami de Eliza si
28+ cu
Ligia Stefania
Gabriela82 spune:
Bujo ptr picioarele umflate incearca sa porti ceva cat mai comod. Si mie mi se umflau foarte tare si am descoperit ca era si de de la pantofi desi nu ma strangeau. Eu acum ma incaltz cu o pereche de adidasi foarte usori si cu talpa subtire. Poti sa incerci si conversi care sunt tot asa de usori. Si am inceput sa mai fac si miscare cand am ocazia. Mi se umfla si acum cand mai calc stramb
, adik cand mai mananc branza sarata sau masline. Am incercat si eu varianata cu picioarele in apa cu sare, cum spune Tecky, si a dat roade.
28
www.flickr.com/photos/25375396@N07/" target="_blank">poze burtica
Andreea-Paula
AMR
Gabriela82 spune:
Dma foarte dragutz patutzul, si eu vreau sa cumpar tot ceva in genul asta dar poate gasesc verde. Ma bucur ca bebelu e bine si in legatura cu sexul, lu’ sor-mea iau spus pana la vreo 7 luni ca o sa aibe fata si pana la urma a fost baietel. La ea nu statea sa se vada si au presupus ca e fata ca se ascunde
.
Narcisa felicitari ptr Micutza Sirena, ma bucur ca sunteti bine.
Mada multumesc
, in perioada asta functioneaza foarte bine zicala aia “pauzele lungi si dese, cheia marilor succese”, am inceput sa obosesc si nu mai dau acelasi randament ![]()
28
www.flickr.com/photos/25375396@N07/" target="_blank">poze burtica
Andreea-Paula
AMR
oanasm spune:
seara buna!
dia felicitari pt concediu!!! si pentru colosrtu!!!! vad ca l-ai gustta..ce gust are? nu de alta da si io o sa vreau sa gust productia proprie..i-am propus si sotu;lui..dar s-a uitat cam....ciudat...la mine
![]()
cristina bravo mamok! ai spart gheata..eu inc an-am luat nimik..nimk..o sa ramana bb in curutzu gol![]()
ella ai grija de tine!!! odihna si iar odihna.. irda..si tu la fel!!!
sun treci la apel cu "plimbatoru"! poze..detalii tot tot! aa...si mai domol cu mobila..da? desi ..si eu mi-am facut de cap azi..am fost viteaza s-am facut bec cele 2 balcoane+plantat ceva seminte!
alina maria da ce harnicutza esti cu bagaju' lui bb!
tecky ma bucur ca a iesit ok anliza!! si eu am rh- dar si sotul..ca norocu'!
dma fetitaaaa!!!???? wow..asta da! si mie mi-au spus mai multe persoane "eh...lasa..nu se stie, poate ca fi fetita"..hai ca intru la banuieli si io cu putzosu meu!!! desi..io i-am vazut clar putza...era chiar una...serioasa...acu' om vedea! sanatosi s fie..fetite sau baietei! aa..patutzul e ff fain! si eu la ceva de genul ala m-am gandit..dar probabil cu saltea de infasat separat...mai vedem..
ma retrag incet..pupici..pe maine!
Oana
20+ cu

o noua viata
filmuletz bb
MissJJ spune:
Anka uite www.preciouslittleone.com/acatalog/LTS2GHH.html" target="_blank">asta e aia care a aparut acuma unde poate si sa stea jos si www.groovystyle.co.uk/productpages/2005-cheeky-rascals/outlook/3g-buggyboard.htm" target="_blank">asta e aia simpla dar au aprut si mai multe culori sau cu desene.
----------------------------------------------------
Mada 
si Arianna Raisa
(21.08.2006)
Bebe 2
boticelina spune:
Buna seara fetele, aparem si noi, azi am fost in plimbari si am ajuns si la ziua cumnatei mele, la un gratar in curte, a fost tare simpatic, usor frigut mai spre seara, dar m-am simtit tare bine
, printre copii, la leagane, jucarii aruncate prin curte, f fain 
Am dat o tura si prin carrefour si evident ca ne-am mai lipit de cateva chestilici bebelushesti, 2 pulovarase pt la iarna, unul roz pt 3/6 luni si unul lila inchis pt 6/9 luni, erau la mega reduceri, 15 lei/buc si niste pantalonasi mici mici cu labutza, de interior, 5 lei/buc. si am gasit intr-un tarziu si rucsacul asortat la carucior ![]()
Gabi am vazut in carrefour patutul ca al lui Dma, fix pe verde, cum iti doresti tu, tot cu 350.
Marimar am vazut si eu ca au inceput sa apara bebelonii la odiseea de mai-iunie, si culmea, ambele fete sunt din Cta !!!
In rest am terminat de trasat braul de floricele, maine ma apuc de pictat. De cand cu Ella, am un mic morcov indreptat catre posterior, tot visez ca vine garga si io sunt inca cu casa cu fundu'n sus. Acum cand am ajuns acasa cred ca am stat juma de ceas si-am mangaiat toate hainutzele, nu mai am stare, as vrea sa termin mai repede, macar camarutza gargariceasca sa fie gata...
Monica
26+ si gargaritza Nancy 
bunurile gargaritzei
"If you are unware of your choices, then you have none"
dana81 spune:
buna seara fetelor!!!!
Mi a luat 2 zile sa va citesc...de 2 luni nu am net,( am schimbat operatorul de net si cu tot cu un contract semnat pe 30 de zile au venit in 2 luni)!!! Am pierdut multe informatii in timpul asta, dar ma bucur ca va gasesc optimiste si pline de planuri
Oanasm stai linistita ca mai avem timp ...eu as lua toate magazinele l rand, dar sotul meu, vocea constiintei sau a superstitiei....ma tine pe loc, asa ca astept...
Bujo si picioarele mele arata ca o butelie, dar asta se intampla doar in timpul saptamanii ca in week end cand stau acasa sunt normale, de unde am tras concluzia ca imi trebuie un concediu medical fff lung
Spune-ti mi si mie la cat incepe prenatalul? mie mi0au spus la 32 de sapt adika in iunie dar eu nu mai rezist atat...SOLUTII?
nu v-am spus? ca am O BEBELINA asa ca vreau si eu un CARUTZ ROZ va rog
Va pupacesc pe toate si va urez cele mai usoare sarcini...si sper ca va pot saluta mai des de acum incolo
CINE A MAI LUAT CA MINE 13 KG LA 24 S...OARE CAT AM SA MA FAC?
24S+
CLARA ANDREEA
bujo spune:
Am ajuns si io pe acasa, am fost prin oras la cumparaturi. De la targu de textile am luat pt bb 2 salopetele si un compleu cu pantalonasi care se leaga pe umar, bluzita si caciulita cu creasta
Iar pt mine am luat o camasa de noapte de vara cu bretele. Apoi am fost la Leonardo si si-a luat sotu adidasi si pt ca erau reduceri la a doua pereche cumparata mi-am luat si io niste cipici mai comozi. Si m-am deprimat cand am vazut ce numar imi trebe ca sa ma simt bine in ei. 39!!!! Si io purtam 36 de obicei
Bine, stiu ca depinde si de calapod dar niciodata n-am purtat nici 38 daramite 39. Asta e, am zis ca acu tre sa ma simt comod.
Contractii am in continuare si am impresia ca iar s-au cam indesit asa ca sapt viitoare fac o vizita la gineco desi era programata pt dupa Pasti.
Narci da, suntem bine acum, mai tusesc cate un pic cand trec de la o temperatura la alta.
Fi-miu in schimb e din ce in ce mai obraznic, chiar zicea si Camy ca Timeea ei nu se agita ca borfasu meu. Ma gandeam c-o fi de la cafeluta de dimineata dar si ea bea cafea.
bujo
26+ cu Filip
album de nunta
burtik
mini Bujo
bujo spune:
Dana mie mi-a zis medicu de fam ca daca iti da dr gineco o recomandare poti intra in prenatal cu 2 sapt mai repede. Iti mai iei vreo 2 sapt de medical si ceva de odihna si poti intra luna asta crek. Sfatuieste-te si tu cu medicu tau.
bujo
26+ cu Filip
album de nunta
burtik
mini Bujo
atb spune:
Hello! Trec si eu pe-aici sa va salut, sunt cam obosita, azi iar am avut program de cursuri la facultate, si maine la fel. Halal weekend...
Se pare treaba ca m-am molipsit si eu de febra carucioarelor si patuturilor, si eu am fost zilele astea prin magazine sa vad modele dar nu m-am hotarat inca la ceva anume.
Boti, merci de informatiile referitoare la aerul conditionat. Tu de la care firma ti-ai luat? eu am pus ochii pe un Samsung, ca au aparut modele argintii si numa bine ar merge la mobila din sufrageria mea.
Narcis, felicitari pt. bebelina sanatoasa, astept luni vesti de la Dr. Lapte! De-abia astept sa vad poze cu Paka, care e un dulce si un scumpik,cum ar putea fi el fioros? Si cu burticuta ta! Zi-mi si mie cum e ghiveciul ala calugaresc, ca nu stiu. Doar de ghiveci simplu am auzit. Si ce faci langa el?
Mada, pune poze noi de la plimbare, scoate-le pe alea cu zapada ca sunt prea mohorate, mai pune acolo un gandacel roz cu nasu rosu ca taaaare mi-i draga!
Fetele care folosesc Firefox-ul, acum am deschis si eu forumul cu Mozilla dar vad ca la editarea mesajului apar niste disfunctionalitati, de pilda, nu pot sa fac cuvintele bold din butonul B, daca vreau sa inserez smile-uri in text, mi le pune pe toate la sfarsitul textului, tre sa introduc eu manual corespondentii smile-urilor cu parantezele patrate si textul. 
Adriana
23+