Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (55)
Raspunsuri - Pagina 18
dia_filipas spune:
Hello burtici!!
Bujo suna deliciosi papanasii, dupa cum i-ai descris am avut dreptate...eu nu am mai mancat...da' o sa caut si pe aici, poate gasesc!
Mersi si de informatiile despre somnul bebelusului...nu m-am gandit la chestia ca el ar asocia spatiile inchise cu viata in uter...interesant...
Irda mersi de link, exact la cosulet din asta ma refeream!! Noi cam asa estimam, ca-l vom folosi maxim 3-4 luni, cam atat dureaza pana ne mutam si ne capatuim si noi.
Anka gasesc la noi patuturi si saltele asa mici, de doar 90 cm, sau tre facute la comanda? Eu abia acu' incep sa prospectez "piata" articolelor pt. bebelusi...si nu prea sunt la curent cu noutatile.
Ce noroc am cu mamici experimentate ca voi!!
Mersi mult fetelor pt. lamuriri despre spalatul hainutelor! Spre rusinea mea, eu nu m-am gandit asa in amanunt, ca ar putea fi contaminate cu te miri ce!! Doamne cate mai am de invatat!!! Biata Miruna o sa fie cobai in primele luni...
Apropo de inceputul nasterilor si de odiseea noastra: ce se intampla cu ea (odiseea) dupa ce nastem toate? Se inchide sau se muta altundeva?
Eu acu fac pe Nica din Amintiri din copilarie: ma duc cu merinde la gradina, sa hranesc muncitorii (ai nostri nu-s tigani, hi hi) care lucreaza la casa...cred ca deja canta de foame pe acolo...
Pupici pe burtici!!
Dia
27+
Miruna
strumfuletz
poze
slideshow
anaalina spune:
Olaa!!!
Tecky ciorba cu salata???
MMMMM papa bun cred ca ne-ar placea si noua , mai ales verisorului tau drag.
Te pupam si ne bucuram ca au iesit analizele bune.
Dragi burticute va astept cu drag la clubul scutecelelor.
Anaalina , mami de Catalina Teodorahttp://community.webshots.com/user/anaalina(30.03.2007)
flo1980 spune:
Buna fetele!
Fac si eu o pauza caci mor de spate.......
, am spalat faianta in baie.....incet incet ne pregatim de sarbatoare!
In legatura cu spalatul hainutelor de bebe.....eu la baietel le-am spalat in masina cu ariel si lenor. Le-am calcat cam pana la varsta de 1 an. Nu a patit nimic, insa sunt si bebelusi mai sensibili.
Fetele care mergeti la baby-expo nu uitati sa ne lasati impresiile voastre!
pe toate!
Flory mami de Alex si
28+ cu 
bebe 2
pozele mele
dma2007 spune:
salutare!
am fost la eco!BB e foarte bine, dar de data asta ne-a zis ca e FETITAeu sincera sa fiu nu stiu ce sa mai cred...
tocmai m-am intalnit cu un coleg de-al meu si-mi zicea ca stie pe cineva care stia ca o sa aiba fetita si a iesit baietel
n-am decat sa astept...
caprioara eu am gasit camasi la baby expo la etaj cu 27 lei si mi-am luat 2 buc
am reusit sa luam si partutul pe care mi l-am dorit intotdeauna brevi-dolce sogno, dar sa va zic faza cu preturile: la mag on line e 550, la magazin e 465, la expo la aceeasi firma e 370 si eu l-am luat din carrefour cu 350. Ce ziceti?
e la oferta acum in carrefour, mie imi place la nebunie!!!!!!!!!
http://www.happybaby.ro/Brevi.htm
noi l-am luat pe cel cu rosu(pe asta mi-l doream)
maryb eu stiu ca pop este mai bun ca iosup( se zice ca nu prea da gres)dar stii cum este, fiecare cu parerea lui
20s+!
Stefan
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png
narcisa.s spune:
Am intrat sa va spunem ca suntem bine, slava Domnului, am mers la eco moroflogica joi, totul este in parametri, Micutza Sirena a ramas Miccutza Sirena, avem 844 gr dar s-a modificat DPN adica e prin 27 iulie cica, daca nu mai repede...Deci Mada, cand ai timp, sa ne modifici si noua pe listutza DPN-ul...In rest toate sunt bune, suntem sanatoase, multa multa alergatura, n-am avut timp sa va citesc si am mustrari de constiinta, la toata lumea vb aici despre forumul meu si fetele mele de pe forum, incercam sa ne facem timp maine (azi avem program administrativ)sa recuperam...
Urmatorul eco cu 4D (asta-i din partea casei) il facem peste o luna jumate sau 2 luni, luni mergem la Mr Leite cu pozele de la eco si cu relatoriul dr ecograf (a scris asta vreo 5 pagini)...Intram sa va spunem ce si cum, da??
Cristina sper ca a iesit bine la eco...O sa citesc sa vad...
Sun-ule, sa-i spui la Galu ca mi-e dor de ea...
Mada, pup Ari si Amira...Ne apucam acusica de modificat si noi casa, trebuie sa ne vina si noua masina de spalat azi sau luni
Violeta, sper ca ai rezolvat cu job-ul si cu patroana...
Boti, trandafirii sunt niste minunatzii, tata ii arata la toata lumea, sunt asa de parfumaaatziii...Pup Gargaritza Nancy...
Nati sper ca sunteti bine...
Bujo, Filip e in regula, tu nu mai tusesti...Totul a revenit la normal, da??
Camy, voi v-ati mai calmat??
Ankalaura - voi sunteti bine??
Pup in ordine aleatorie Turtu, Vicky, Alina Maria, Carisma, Jjovana, Mariana, Biriiiiiiii, Marimar, Anaxena cu Maria cu tot, Flo, Caprioara, Tecky, Sursula, Monalacu, Irda, Danangie, Mickycris...Si pe toaaaaateeee gravidutzele de pe foruuummmm...
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa (23+)si Vil asteptand o 
AMR 17
dma2007 spune:
am schimbat semnatura!
20s+!
surpriza
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png
narcisa.s spune:
Dma, pai cum fata???Ca eu nu inzteleg...Nu mergi sa faci si alt eco sa vezi ce spune alt dr??Pup burtica...
Atb-ule, sa stii ca l-am trimis pe Paka la tuns ( a devenit ca o oaie ca n-am avut vreme sa stau dupa el) si la curatzat, cam intr-o ora il aduce doamna inapoi acasa...O sa pun pozici si cu burticutza si cu Paka cel fioros si merele de aur.Voi cum suntetzi?Toate sunt in regula, da??
Ma apuc de ghiveci calugaresc (m-a innebunit omuletzul meu cu ghiveciul, ar manca toata ziua numai asta) si a solicitat IAR prajitura cu mere...Offf
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa (23+)si Vil asteptand o 
AMR 17
MissJJ spune:
Buna fetele!
Revenim si noi pe net, dupa o plimbare destul de lunga si un nanitz de vreo trei ore.![]()
Oana ms de site-ul cu, caruciorul. Is faine asa am vazut si aici in genul ala de la o firma urban detour cu toate ca is cam mari se conduc f usor singura pb la noi e ca e cam lat si nu incape pe usa de la intrare.
Aici in uk multe case is cu usi din alea inguste, greu cand ai nevoie sa bagi mobila si tot felul in casa.
Da is case vechi si asa au fost facute si multe carucioare nu incap ca is prea late.
Tecky, Bujo ms.
Mobriq ma bucur sa aud ca te-a mai lasat raceala.
Biri normal ca nu ma grabesc cu luatul carutzului, dar asa as vrea mai mult de moftul meu sa iau si eu un carutz colorat si etc.
Anaxena sa stapaniti sanatosi caruciorul.
Anka si la aia ne-am gandit cel mai simplu, dar de carutzul asta nou ziceam asa de moft oricum nu il iau acuma ca nu e graba sa vedem ce e bebe pana la urma si sa vedem cum se comporta Ari. Am vazut aici si placutza cu doua trepte ca sa poata copilul mai mare sa stea si jos daca vrea, uite asta.
Gabriela spor la treburi.
Dia e fain ca poti sta acasa, parerea mea.
Legat de hainele lui bebe eu si acuma daca ii iau haine noi le spal inainte si alea care au fost ale fetei si is spalate dar au stat in saci si etc le mai spal odata sa le pregatesc pe bebe si pt noi daca luam haine noi le spal inainte ca nu stii pe unde au fost si cine a pus mana pe ele.
Gini ma bucur sa aud ca sunteti bine si ca bebe e ok.
Irda si eu ma uitam cu Flo intr-o zi la filmuletzul cu prima baie a lui Ari si ne tot minunam cat de mica era si de scumpica si ce repede a trecut timpul.
Dia uite eu de ex prefer papanasii aia prajiti, se fac f repede cu niste branza un ou sau doua depinde de cata branza ai mirodenii esente de vanilie etc dati prin faina si prajiti in tigaie apoi dati cu zahar si is tare buni.
Dia pai dupa ce nastem toate ne mutam cu, catel si purcel, la clubul scutecelor la pepenasi de iulie-august 2008
. Subierctul ultimul de aici se inchide ca orice subiect si gata.
Flo spor la treburi.
Dma v-au zis ca e fetita??? Da pana acuma de fiecare data a zis ca e baietel sau numai o sg data v-a zis ca e baietel?
Legat de stiut ca e baiat si nascut fata a patit-o o prietena care a nascut acuma in iarna, toata sarcina a stiut ca are baiat, ea mai are doi baieti, la eco e baiat e baiat si la nastere e fata toata ziua.
Dma f frumos patutzul.
Narcisa pupici multi si de la noi.
Am sa pun si poze de la plimbare sa vad cand reusesc.
----------------------------------------------------
Mada 
si Arianna Raisa
(21.08.2006)
Bebe 2
flo1980 spune:
dma2007 felicitari pentru fetita! 

Dar cate saptamani aveai cand ti-a spus ca e baietel?
Eu inca mai sper ca o sa fie fetita, desi, la echo la 20 sapt. mi-a zis ca e baietel. ![]()
![]()
![]()
Mada_mxm multam!
narcisa.s
Flory mami de Alex si
28+ cu 
bebe 2
pozele mele