Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (55)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella81it spune:

Trebuie sa mut calculatorul langa canapea
SUN,asteptam poze cu caruciorul.
IRDA ..msAsa mi a spus si mie doctorul ca trebuie sa stea bb ,,inauntru,,macar pana la 34 sapt,atunci plamani sunt bine dezvoltatii.
Acum iau si buscopan,cred ca un fel de no spa si cu repaos sper sa fie bine.
VICKY acum fac lista de cumparaturi ptr sot,nu mai am nimic in casa,fructe ,legume etc sper sa se descurce diseara.
Lucrurile ptr spital as vrea sa le cumpar eu si mai am multe de luat si ptr bb micNu as vrea sa pierd aceasta bucurie,ma simt tare bine cand cumpar lucrusoare ptr comoara noastra.
Pe 7 mai am intalnire cu anestezistul ptr epidurala,dar doctorul a spus ca nu o sa am nevoie.Am colul scurt si moale si in max 2 ore a zis ca nasc

www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

vicky, si eu cred ca o sa caut sac de dormit, o sa fiu mai sigura ca ramine invelita si ca nu se sufoca, Doamne fereste, cu patura.
alina, chiar ca esti harnicuta cu aranjat pachetele de haine pe zile. Pe mine in afara de bodyuri nu ma duce imaginatia la nimic.
Vad ca discutati in continuare de carucioare, complicata treaba, nu? mada, eu nu stiu ce sa te sfatuiesc legat de carucior, ca sint inca pe dinafara la treaba asta.
sunule, luasi carucior si n-ai zis nimic? Hai, pune neaparat ceva poze cind scoti chestiile din pungi, ca mi-s curioasa sa-l vad. Ca tot m-ai intrebat, eu vin pe 24 aprilie, stau pina in 10 mai in Ro, insa n-o sa stam tot timpul in bucuresti. Aveam un numar de mobil cu nr de romania, trebuie doar sa-l activez cind ajungem in tara, sper sa fie inca valabil. Poate-mi dai un nr de telefon pe PM ca sa te pot suna. Ca vad ca nu mi se arata sa ma intilnesc cu restul fetelor. Poate tragem o intilneala si cu marimar, care vad ca vine in aceeasi perioada cu mine si e dispusa la o intrevedere de gravidoase.
sibylle, felicitari pentru casuta cea noua, sa o stapiniti sanatosi si sa va bucurati de ea. Voi in ce zona a Frantei stati? Cred ca de-abia astepti sa va mutati.
ella si micky, nu va ginditi la nasteri premature, fetelor, aveti grija de voi si de bebeii vostri.

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Revin si eu cu vesti bune de la analize,mi-au iesit anticorpii absenti,ceea ce inseamna ca am scapat de injectie si de emotii.
Anaco eu am facut dozarea de anticorpi la 14 sapt si acum la 28 si gata am terminat.
Dia le ce dai meditatii?
Bujo si Camy pofta buna la papanasi!
Ella sa stai cat mai mult timp in pat!
MIKYCRIS eu stiu ca la o nastere normala dr se da 200-300E,anestezist 150-200 Ron,moasa 100-150 Ron,dr.neonatolog 100 Ron si bineinteles la fiecare asistenta 5-10 Ron.Ce faci?Ce face Delia?Stai linistita ca nu vei naste inainte de termen,sunt sigura.
Mada mie imi place modelul loola culoarea portocalie.
Cristina ma bucur ca ai spart gheata,ca ai inceput sa cumperi hainute pt bb.
Tecky 28 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Tecky ma bucur ca ai vesti bune.
Sorelix normal ca vrem poze, cum sa nu zici ca ti-ai luat carucior si sa nu bagi poze? Vezi ca iei bataitza.
Jjovana am vazut pozele. F frumoase lucrusoarele pt bebe. Imi place tare mult cum iti sta cu bluzita aia albastra.
Camy, Bujo papati si pt noi un papanas.

----------------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Io ma pregatesc de papanashi.
Fetelor mi s-au umflat picioarele de numa Mi-am luat sapt trecuta niste pantofiori mai decupati care se incalta usor ca nu ma mai pot apleca sa leg sireturile la adidasi. Si erau larguti cand i-am luat, chiar ma temeam ca-i pierd pe strada. Si azi abia i-am incatat. Acu am niste glezne pufoase. sa se incalzeaca odata sa port slapi.
Mickycris si io tot de preturile astea am auzit, cum zice Tecky.
Mada si mie mi se par mai practice cele cu 4 roti.
Am avut azi o zi... Ma chinui de dimineata sa fac acoperisu la o casa, s-0 ia naiba de casa. Abia acu am reusit sa scot ceva.
Va pup si mai vb.

bujo 26+ cu Filip
album de nunta
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

Tecky ma bucur ca ti-au iesit bine analizele. sanatate multa in continuare!

28
www.flickr.com/photos/25375396@N07/" target="_blank">poze burtica
Andreea-Paula
AMR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

Bujo si Cami spor la papat papanasi!

imi este un dor de Brasov, can eram mai mica mergeam in fiecare vara, sper sa ajung si anul asta pana nasc.

28
www.flickr.com/photos/25375396@N07/" target="_blank">poze burtica
Andreea-Paula
AMR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mobriq spune:

Fetelor, is in urma cu cititul, sper sa recuperez in weekend. Din pacate am reusit sa racesc, de marti is cu tuse si dureri de gat. Am fost la dr si mi-a zis ca e un "common cold" si nu mi-a dat prescriptie pt nici un medicament, am luat numai "over the counter" paracetamol, broomhexine (sirop de tuse) si strepsil. De strepsil l-am intrebat pe dr daca e ok si a zis ca da. Ieri am stat acasa dar azi deja ma simt mai bine si am venit la munca.
map ma bucur ca te-am "citit" pe aici. salutici.
boti mersi pt PM, stiu unde e angroul.
In legatura cu landoul pe post de scaun de masina : scaunele de masina trec prin simulari de accidente ca sa fie aprobate. Ma indoiesc ca landourile ofera suficienta sigurantza. Si sigurantza lui bb tre sa fie mai presus de piticii parintilor. Daca scrie pe landou ca respecta UN-ECE Regulation 44/04 sau Directive 77/541/EEC, nu zic nimic . Nu va suparati pe mine, dar chestie cu "nu-l pune pe bb in scaun de masina ca se deformeaza coloana" mi se pare echivalenta cu "nu-i pune pampers ca iese cracanat". In legatura cu durata de folosire a scoicii, e recomandabil intr-avevar sa nu-l tii mai mult de 2 ore, dar daca esti nevoit sa faci calatorii mai lungi, sigurantza lui bb e pe primul loc. Si noi am fost destul de nebuni sa facem drumul Belgia-Romania cu bb de 4 luni si a fost OK ... Edi a stat evident in scaunelul lui tot timpul cat masina a fost in mers.

Monica 21+ si Eduard (05.04.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Mersi Monica:( Chiar scrie pe landou asta, dar am mai zis, nu va chinuiti sa va bateti capul cu mine...fiecare face pt bebele ei ce e mai bine, nu? Sau ce crede ca e mai bine. Eu stiu cam ce inseamna injectiile in coloana cu un ac cat antebratul meu de lung si da, imi permit sa am pitici! Whatever....

Intalnire frumoasa brasovencelor, sa gasiti papanashi numai buni de mancat!

Irda o sa stau linistita...promit!

Va las, va urez un weekend frumos, plin de lucruri frumoase si vorbe bune! O sa mai vin si eu zilele astea...

SUN 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaco spune:

Tecky, ca ma bucur ca ti-au iesit absenti!...multa sanatate si curaj in continuare. O sa fie bine la toata lumea!
Cum ai scapat de injectie?! mie dr mi-a spus ca oricum o sa trebuiasca pregatita pt dupa nastere pt eventualitatea in care bb e Rh+. Si cica mai si costa vreo 6 mil. Dar poate fi decontata de casa daca merg la spital sa nasc,numai ca trebuie facut nu stiu ce referat inainte si nu stiu cate hartii, sper sa se ocupe dr.
Pupici multi si dulci!

22+ Mara Alexandrina
barzutza...

Mergi la inceput