Mamici de (pepenasi de) iulie-august 2008 (55)
Raspunsuri - Pagina 14
boticelina spune:
Maryb, cunosc cazul lui Kay si al Soniei, era la odiseea din aceeasi perioada cu bebelonul prietenei mele, oricum Sonia e un caz dificil si a fost nascuta si prematur, calitatea unei ecografii nu depinde excusiv de ecografist ci si de conditiile in care se poate face ecografia, de incidenta sondei, nu totul se poate vedea si estima. La mine de exemplu nici nu a putut face doc toata morfologica la 22 de sapt pt ca nu am lichid deajuns si pur si simplu nu se vad anumite chestii daca n-ai lichid. E doar un exemplu, e normal ca Kay sa fie dezamagita si revoltata.
Si e normal ca si tu sa fii precauta tinand cont de antecedente, dar nici sa dai in paranoia nu-i ok. Nu stiu ce sa te sfatuiesc, tu alegi, desi cred ca Sonia e un caz izolat; nefericit
, dar izolat...
Monica
26+ si gargaritza Nancy 
bunurile gargaritzei
"If you are unware of your choices, then you have none"
ella81it spune:
Buna ziua
!
VICKI da am vazut caruciorul in magazin.E simpatic rau si da se lasa de tot in jos.
OANASM,TIBERICA 
TECKY asa ma gandeam si eu sa fac sa cumpar cate un din fiecare si sa vad care place mai mult la bb.
Aseara am fost la doctor.Mi a facut morfologica de trim 3,a zis ca bb Alex e bine ,are 1450gr si 33.5 cm,nu e chiar lung dar nici noi nu avem 2 m
.I am vazut nasucul mic,ochisorii si falcutele
AAAAAAAAA si inca ceva ..are par pe cap
,nu credeam ca se poate vedea la eco.
In schimb colul meu s a mai scurtat
are24mm si e tot deschis.Mi a scris pe carnetul de gravi..risc mare de nastere premetura,repaos total
Am voie sa merg doar la baie si in rest la pat,nici macar pe scaun nu am voie
Deci daca nu mai scriu va rog nu ma dati disparuta
,am sa incerc sa citesc cat de des o sa pot.
Acum sunt stresata rau ,nu am nimic pregatit ptr spital si nici la mag nu pot merge.
IRDA am si eu o intrebare,tu sarcina trecuta ai nascut prematur?
Daca da la cate sapt?
Va pup pe toate si va doresc numai bine!
www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA
29+
mcoca spune:
Ella, in primul rand felicitari pentru bebele sanatos si voios. Nu te stresa foarte tare cu nasterea prematura, gandeste pozitiv: esti in Italia, sunt aparate de tot felul, si daca doamne fereste se intampla bebele o sa fie bine. DAr nu o sa se intample, ca tu o sa fii cumintica si o sa stai in pat. Despre cumparaturi, nu poti ruga o prietena? In cel mai rau caz sunt sigura ca sotul o sa se descurce daca ii dai o lista detaliata :). Te pup si iti tin pumnii.
Vicky
29+ si
Maya
Bebele casei
MIKYCRIS spune:
BUNA FETELOR!
multumesc din suflet tuturor pentru urarile de bine
am si eu o mica-mare intrebare la voi-eu trebuie sa iau in calcul si o nastere prematura la mine deoarece nu ma simt prea bine si de ceva timp tot am contractii,as dori daca ma puteti ajuta//la o nastere cati bani trebuie dat si cam la cine?ma refer la cat sta o viitoare-proaspata mamica in spital pana la externare.stiu ca fiecare da cat vrea dar totusi as dori sa ma ghidez dupa niste //preturi-spagi?!//
multumesc tuturor anticipat pentru raspunsuri 
29+ 
MIKYCRIS
SunSmile spune:
Ella colul se si inchide se si lungeste, DACA faci repaos total! Asa ca...in patut cu tine si la urmatorul control totul va fi bine, o sa vezi! Ma bucur ca bebe Alex e bine, sanatos!
Mada da, am luat marti carutul. Nu am zis nimic pt ca si-asa am remuscari ca scriu prea mult si va stresez cu toate ineptiile mele. Poze nu i-am facut, pt ca aveam camerele descarcate. Iar acum am bagat toate alea iar in pungi...o sa-i fac eu sapt viitoare, probabil!
Ma intorc la trebile mele, ca-s multe si nu se mai termina! Dar mai vin eu inainte sa ajunga tati meu, macar sa va pup pana maine, cand va scriu iar!
SUN
29+ 
Alina Maria spune:
La multi ani cu multa intarziere Mickycris si celorlalte fete , imi cer scuze ca nu am timp sa intru atat de des pe cat mi-as dori . Ma gandes la voi f. des .
Astazi de exemplu iar nu am timp stau cu fata acasa si trebuie sa vina sotul sa mergem sa ne luam mobilier de gradina caci terasa e cam gata si nu prea avem pe ce sta . O sa fie un se cu o banca doua fotolii si masa , din plastic impletit ca sa-i zic asa .
Apoi mai trebuie sa creem un fel de blocuri cu pamant inauntru mai inalte de cat terasa si unde vor venii plantele , mai bine zis jungle , sotul vrea ceva f. verde un fel de bambus .
Burtica e bine , mergem inainte .
Sa[tamana viitoare merg la ginecolog miercuri si mai vedem ce si cum .
Sunt aproape de 30 saptamani si ma simt f.f. bine in sensul ca se apropie nasterea , am comandat astazi 2 pijamale de vara si un capot de vara cu deschidere in fata sa pot alapta .
Deci incep sa fac bagajul . Bebe are tot i-am facut pachetele de 5 zile cu hainute , bady , bluza , pantalon sosete si pt. cand pleaca acasa un fel de vestuta cu maneci si gluga foarte frumos cu pantalonasi , dintr-un material de raiat f. moale .
Sper ca nu v-am zapacit de cap .
Va pup pe toate si pe curand !
Alina
30
si
Mandy Stephanie 3 ani
Irda spune:
Salutare, dragele mele!
Ella, felicitari pentru bebe grasunel... Cu colul...e nasol, dar poate cu repaos la pat se rezolva!
Pe Daria am nascut-o la 35 de sapt si 2 zile.......si am stat de la 34 de sapt. pe perfuzii cu Gynipral si tocolitice ca sa mai amanam nasterea!
Apropo de nastere prematura.....Sunule , mama tu vrei bataitza, zau asa...cum frate sa te apuci de mutat mobila gravida in sapt 30...uffff....uite cu asta vin la tine daca nu te "cumintesti"
Ia ghici de ce m-a paucat pe mine nascarea la 34 de sapt......ca ma apucasem de nebuna sa frec faianta in bucatarie si aragazul si frigiderul....toate in aceeasi zi....si pe la 3 dimi cine era la spital cu ceva scurgeri rozalii si contractii....Iooo!!!![]()
Eu am avut o noapte tare nasoala.....cu contractii dureroase si niste intepaturi puternice in zona colului...le am si acum, dar s-au mai domolit contractiile!
De fiecare data cand am cate o noapte de-asta mai nasoala zic ca de maine ma apuc e bagajul de spital...de spalat hainutele bebelinei, dar parca nu-mi vine.....adica...parca daca m-apuc sa-l fac chiar o sa se intample sa am nevoie de el curand...si nu vreaaaau!
Sursula, cu supraveghere medicala o sa fiti bine!
Alina, bravo, fata harnica!
Esti deja cu bagajul gata ...pe zile...bravo!
Pupicei tuturor!

Ma duc sa ma intind in pat.....poate ma mai lasa "sagetile" astea din col
!
Irda
Bebe
Antonia Gabriela
cu
Daria 13 iulie 2005
Poze Daria 
mcoca spune:
Uuuff ce liniste .... Eu mai am o ora si gata, plec acasa. Intre timp ma tot uit pe site-urile de bebe.
Voi o sa culcati bebele in sac sau il veti acoperi cu pilota? Eu optez pentru sac, ca mi se pare mult mai pratic: nu se descopera etc.
Vicky
29+ si
Maya
Bebele casei
MissJJ spune:
Gata revenim dupa nanitz, am dormit si eu pana la urma si am facut bine ma simt mai plina de energie pt tura doi bucataria.![]()
Vicky si eu tot saculetz am folosit la fata cu f mare success asa nu mi-am facut griji ca se sufoca noaptea ca isi trage paturica peste cap sau ceva, nici nu se dezveleste si stiu ca orice ar fi ei ii e caldutz si bine in saculetz si e fain ca sunt si mai groase si mai subtiri.
Irda uff mult te mai chinui si tu cu toate contractiile astea.
Ella stai si tu cuminte si nu te mai agita pt spital fa lista si trimite sotul la shopping.
AlinaM ma bucur sa aud ca te simti bine si eu tre sa ma apuc de bagajul de spital sa fie gata just in case.
Miky uff si tu cu contractii? Aveti grija de voi si de burtica.
Dia bravo ma bucur ca vei reusi sa stai cu bebe acasa ai sa vezi ca o sa ai si momente cand zici ca vai te-ai saturat sa stai numai acasa si etc da si satisfactiile is mari primul zambet primul gangurit primul dintisor e f frumos cum descopera ei in fiecare zi cate ceva.
----------------------------------------------------
Mada 
si Arianna Raisa
(21.08.2006)
Bebe 2
vias spune:
gata...se apropie sfarsitul programului...si odata cu asta si portia de papanasi..
...abia astept....
Cami 26s+, cu
Timeea Cristina
pustai