Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri
Raspunsuri - Pagina 6
maryb spune:
pe mine ma primiti ?
marynik, ce mai faci draga mea ? sper ca tratamentul sa dea roade si in curand sa ne dai o veste buna.
maryb 10+
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
brigita spune:
quote:
Originally posted by Delphinas
brigita ai pus exact punctul pe "I"....acesti copii sunt cel mai mare vis al meu. nu mi-am dorit sa ma casatoresc cat imi doresc acesti copii. sunt lucrul cel mai de pret in viata mea.
m-as multumi si cu unul, dar avand in vedere ca eu am fost singura la parinti automat vreau sa am 2 copii.
poze
Sunt sigura ca asa va fii! Sincer, m-ai impresionat ft. mult,parca ma vad pe mine acum cativa ani. Am stiut sa trec peste necaz stiind ca am un vis pe care am vrut sa-l realizez, intr-un fel sau altul! Mi-am ingropat durerea undeva adanc,si am mers mai departe! Pot sa zic ca in momentul cand mi-am tinut prima fetita in brate,nu am mai simtit durere, doar fericire, nimeni si nimic nu mai conta doar puisorul meu!Si iata-ma , mamica fericita,implinita! Asta doresc tuturor aspirantelor!
BRIGITA mami de TIMEA(13.11.2001) si ADRIENN(16.10.2004)
desene TIMEA ... alte poze...
jojo_miha spune:
Buna ziua si bine v-am gasit !Multe dintre voi nu ma cunosc dar si eu sunt o mamica de ingerasii si desi am avut parte de mult sprijin la celalalt capitol acum scriam foarte rar ca este multa suferinta si multe mamici care nu reusesc sa treaca peste.
Flavia vreau sa zic ca mie mi-a ramas gandul la cozonaci tai si te rog sa-mi zici si mie reteta,poate incerc si eu de Paste.Ai grija cu raceala.
Mav bine ca a trecut arestul la domiciliu,ma bucr pt manatua si imi pare rau ca ai greturi,poate dupa ce va misca vor trece.
Eu sunt cu terorista,care e o mofturoasa la mancare,in doua luni a luat doar 800 grame.I-am schimbat si laptele ,m-am gandit ca nu-i place nan-ul si am dat-o pe milumil.E o alintata ,numai in brate sta.
Va pupam ,o zi placuta!
Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
TEOla5luni
intalnire09.03
printesa mica
musettepink spune:
Michelle sincer cred ca exagerezi...nu a scris nimeni ce ai inteles tu.Fetele gravide se simteam putin aiurea sa intre la durere si sa spuna ce simt si sa povesteasca despre ele si sarcina lor ca la odisee asa ca ca si mine au preferat sa nu mai intre sau sa o faca mai rar si sa evita sa scrie despre stare lor de moment adica gravidenia.Mie chestia asta mi se pare de foarte mult bun simt.Erau fete care abia pierdeau sarcine,sincer era deplasat sa vina altele si sa poveasteasca ce au vazut ele la ecografie.La fel erau fete care nu se simteau pregatite sa o ia de la capat si altele care erau in testari si probabil ca nu au vrut sa deranjeze pe nimeni cu numaratoarea lor.Asta e parerea mea!!!!!!!!!!!!!!!
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!
18+
L5845 spune:
alinushca ceea ce am vrut eu sa spun a fost faptul ca acest nou subiect este dedicat in special fetelor care acum sunt mamici, gravidute sau aspirante si care au trecut si prin drama pierderii unor sarcini, si fiecare e liber sa scrie acolo unde considera de cuviinta. De asta am pus intrebarea cu pricina, pentru ca eu oricum, va citesc si scriu si aici si dincolo. Sper ca am fost inteleasa bine si ca nu se va interpreta gresit. Eu nu fac diferenta intre voi, indiferent unde scrieti, imi sunteti la fel de dragi.
jojo_miha ce ma bucur ca ai mai scris. tare faza cu "terorista" , din poze nu pare deloc asa, din contra e o dulceata mica. si mama si dulceata.
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli si
" Nu tuturor li-i dat sa zboare, dar cati nu stiu sa se tarasca!...Al.Vlahuta "
Concediul visat
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!
mav spune:
Va multumesc frumos pentru sustinere si pentru gandurile bune, dragelor!!!!!!!!!!
Ca sa justific de ce am zis ca nu am nevoie de invidia altora si ca sa fie clar ca nu m-am referit la tine, Michelle (iti esti tare draga si pt tine imi parea tare rau ca nu mai pot scrie dincolo, si-mi pare rau ca nu poti intelege asta, dar eu TREBUIE sa merg inainte, nu mai pot privi inapoi, imi face rau si mie si ii face rau si bebitului si nu pot sa permit asta!):
quote:
Originally posted by Ignatica
Dragele mele va multumesc mult pentru mesaje, din pacate ma simt foarte rau si nimic nu ajuta. Voi lua o pauza de forum, macar o perioada pentru a nu mai vedea gravidutze, bebei la eco si galerii de nasteri ( imi cer mii de scuze, sper din suflet sa nu deranjez pe nimeni nu mesajul meu, mai ales ca nu am nici o intentie).
Am constat ca mi se face rau de la stomac daca mai citesc sau mai aud ceva despre sarcina. Am o prietena care a anuntat ieri ca e gravida, imi venea sa vomit, imi venea sa urlu, aveam o invidie rea fata de ea, nici nu am putut sa o felicit, ma simteam ca naiba.
Asa ca am hotarat sa pun punct cel putin contactului cu DC-ul, nu pot avea nici cea mai mica doza de optimism acum si nu ma pot potrivi nici la acest subiect, nu pot incuraja pe nimeni sa faca nimic si nici nu vreau sa scriu zinic mesaje pesimiste.
Cand voi avea putere voi reveni aici pentru a sustine si eu alte fete care trec prin acest cosmar, apreciez mult felul in care am fost primita printre voi, sustinerea si caldura sufleteasca din mesajele voastre.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David
Asta e viata.... Si eu inca mai plang pt sufletelele mele dragi... Ideea ca am pierdut doua sarcini dupa ce deja il aveam pe Sebi... doare si prin prisma faptului ca am "stiut" ce as fi putut avea si n-am avut (viata in burtica 9 luni, nasterea, alaptarea, primele zambete, primii pasi, primul "mama"....)...
La ultima sarcina pierduta... practic am vazut cum embrionul se stingea din viata, am vazut cu ochii mei cum au incetinit bataile inimii, n-am sa pot uita vreodata asa ceva!
Totusi sunt constienta de faptul ca trebuie sa am o atitudine pozitiva atat fata de sotul meu si de Sebi, cat si fata de bebicul meu din burtica. Ei nu sunt cu nimic vinovati pentru ce s-a intamplat si nu e drept sa plateasca ei durerile si frustrarile mele...
Asa ca eu AM ALES sa merg mai departe!
11+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
mcrissa spune:
michelle nu stiu cum sunt alte fete, dar eu multa vreme dupa ce am pierdut sarcina chiar eram invidioasa pe bebelusi si gravidute.prima data mi-a trecut partea cu bebelusii si cu greu mi-a trecut si invidia pe gravidute.si nu ma sfiesc sa spun asta, e ceva ce nu poti controla.acum ma simt vindecata, dar cat mi-a luat sa ajung aici???foarte, foarte mult.asa ca banuiesc ca multe fete care au pierdut de curand sarcina pot experimenta acelesi sentimente.
Mi-a spus si mie cineva pe forum ca sa nu mai stau sa plang si sa pun mana sa prestez.asa la prima citire m-am simtit putin ciudat, apoi mi-am dat seama ca un sut in fund ma ajuta sa ies din starea asta, ma motiveaza , asa ca daca aveti de dat suturi ma pregatesc
michelle sti ca eu te sustin mereu, am pierdut sarcina cam in acelasi timp, incercam de peste un an amnadoua, dar cred ca fiecare se poate exprima liber si poate sa scrie la subiectul unde se simte in largul lui.
eu acum vorbesc numai de berze, de foliculi, de numarat, de galerie.cum se simte o fata care tocami se intoarce sfasiata de durere de la spital sa citeasca astea?
hai nu mai fi suparici ca nu e bine.afara e soare, e frumos, e plin de berze.mai bine hai la o alergare ca sa jumulim berzele alea mai repede.cred ca o sa fac in curand o perna cu cati fulgi am strans de cand le jumulesc.
Cristina, sigur in curand
L5845 spune:
mav iubita, i-a trecut la Sebi? Tu cum te mai simti? Ai reusit sa te mai linistesti cu "placerile" sarcinii? burtica si fratele mai mare.
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli si
" Nu tuturor li-i dat sa zboare, dar cati nu stiu sa se tarasca!...Al.Vlahuta "
Concediul visat
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!
danangie spune:
Off..off off....de ce oare trebuie mereu sa se interpreteze gresit, de ce oare Michelle din toate postarile ti-a cazut ochiul exact pe acel cuvant "invidie". E drept, termenul nu e maxim. Eu una iti inteleg durerea pentru ca stii prea bine ca am suferit si eu enorm. E drept ca acum durerea la mine s-a mai atenuat, ca sunt gravida....dar sunt oricum trista pentru ca acum puteam sa am deja un copil. Si deja mi se pune nodul in gat pentru data de 4 mai....pentru ca durerea e inca proaspata. Stiu ca esti o persoana foarte buna, sufletista, suferinda, dar ma mir uneori sa vad cu cata ardoare scrii mesaje de acuze. Mesaje care uneori pot face rau unor persoane. Tind sa cred ca esti o persoana impulsiva si in acest caz te inteleg cand scrii acest gen de mesaje pentru ca si eu sunt extrem de impulsiva. Daca FLAVIA a deschis acest subiect e pentru a nu mai scrie genul de mesaje care persoanelor ca si tine le fac rau. Sa nu se mai scrie de analize, de teste, de galerii pentru nastere,etc. E drept s-a scris oricum pana acum despre aceste lucruri dar s-a ajuns la concluzia ca trebuie sa respectam durerea pe care o au fetele care inca se chinuie sa ramana gravide, sau fetele care abia au pierdut sarcina. Iti dau dreptate ca aici au fost cateva postari nu prea placute si eram sigura ca se va ajunge la o discutie din cauza lor, dar crede-ma poate ca si ele ca si tine au scris din instinct...nu si-aau dat seama. Nu vreau sa se strice din nou atmosfera. Inainte de a mai acuza si scrie aceste mesaje, da-le-n masa-n cur si stai linistita. Ca sigur acum nu esti linistita si esti nervoasa si astepti cu sufletul la gura sa vezi cum comenteaza fetele mesajul tau. Iti faci rau singura. Da-le in colo de mesaje.
mult asteptat
Michelle81 spune:
Mav-Ignatica a pierdut foarte recent sarcina...poate ca prietena ei nu si.a dorit copilul si a ramas gravida si atunci e si normal sa o invidieze nu?Ignatica sufera enorm si nu ar trbui sa fie judecata pentru ca scris ceea ce a simtit in acele momente.
Some people only dream of angels...I held one in my arms