Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri
Raspunsuri - Pagina 4
Pepsi spune:
delphinas, sigur ca te primim, imi pare tare rau ca ai pierdut atitia ingeri!
irina, da asa ma gindeam si eu ca dupa ce ne mai stringem sa facem asa o lista. sigur vor mai veni fete, nu ramii tu singura, si numar eu cu tine, ce nu se pune?azi am fost iar la liga cu alaptatul, imi place, am deja 5 "paciente" oficiale.piticii mei sint iar bolnavi, raciti, of, asa e aici cind vine caldura dupa iarna se dezgheata si virusii astia.....si hopa ii iau si ei! pina acuma nimic grav de prislea mic mi-e frica, ca el e mai mic si e ultimul bolnav. uite a venit jasmine si mcrisa sa-ti tina de urit
slimatei, bine ai venit si aici sa auzim povesti despre printesa mica si cum o tii tu in brate toata ziua!(si nu ne uita cu poze!)
musette, din cauza ca am vazut ca nu mai intrau fete care inainte o faceau m-am gindit ca poate asa o s=o faca!ma bucur ca esti aici
mcrissa, un sut in fund la raceala si spor la prestat!fa-i sotului ceva mincaruri afrodisiace....da draga mea, face pasi piticul, mai putin si isi va da drumul, chiar ca trece timpul
marynik, bineinteles ca te primim, bine ai venit, uite irina isi facea griji ca e singura aspiranta, imi place ideea ta cu a scrie si de cite luni sintem aspirante(cele care sintem)
liana, stiam ca nu vei lipsi,
brigita, ma bucur ca ai raspuns prezent!abia astept sa te cunosc mai bine, si sa aud povesti despre printese
dana, te pup tare draga mea, condoleante, iti zic eu mai bine ca nu i-ai vazut, eu am fost doar la bunica mea, si a fost mai bine daca nu as fi mers.....ramii cu alta imagine in cap.ma bucur ca gravidia merge bine, spaima o vei avea pina=l vei tine in brate si ii vei numara toate cele.am sa-ti zic ceva, cind eram gravida cu david, dominic adormea numai cu mine seara, si avea o broasca care cinta si face lumini, si tot timpul ii puneam 10 min de melodii de somn cu aia, si cu ce crezi ca ii place lui david sa adoarma? ei da cu broasca lui dominic.....e bataie pe ea, ca dominic e la faza ca e baiat mare si nu mai are nevoie, da citeodata o cere vivaldi e bun iar ptr bebei sa asculti in burtik cit sintai luat f bine, vei da usor dupa, oricum arati tare bine, ce putin mai ai
mav, bine ai venit si aici, nu cred ca se formeaza doua grupuri, sintem acelasi grup, doar ca in functie de dispozitia pe care o avem, scriem la un subiect sau la altul. e f important sa respectam durerea la celalat subiect, iar aici sa putem vorbi cum vrem fiecare, sa fie cine vrea pe lista, etc. nu stiu cum m-as fi simtit eu daca erau galerii de nasteri cind am pierdut sarcina.....sigur nimeni nu e invidios nici dincolo, eu tot voi intra si acolo, doar ca voi avea grija ce zic, pe cind aici cu voi pot povesti!sa te tii bine sa citesti tot ce scriuacela ramine subiectu nostru de suflet, doar ca a evoluat, chiar voi face o legatura intre cele doua subiecte, dar astept sa vad daca nu va fi inchis acesta! of, saracuta de tine tare greu ti-a fost.bine ca ati scapat!ai mare grija si te protejeaza totusi!of, asta iti mai lipsea infectie urinara.....sanatate multa, oho felicitari ptr facutul cu mina !tu te stresezi cu mina, eu ma stresam sa numar degetele e bine, se ascundea doar
mai asteptam cu listuta sau o facem deja si o marim apoi?
va pup tare pe toate
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David
Teo2rina spune:
va pup, dragelor!
Flavia,,ai grija cu raceala,mai ales la pitici. of, cand sa scapati si voi de frig a venit raceala.imi pare rau ca o sa incepi serviciul, eu am mare noroc ca-l iau cu mine pe bebe,e un smecher,deocamdata sta doar in landou la mine pe birou ca e mare. mai vin fetele din cand in cand si ma intreaba "Doamna,nu ni-l dati sa-l plimbam prin curte?" si nici asa nu ma indur sa-l dau, ies eu cu el. asa ca inteleg ca-ti va fi dor.
mcrissa,asa sa faci,munceste de zor,asa iti trece si raceala.
Irina, ma gandesc acum, ar fi pacat sa va las singure pe lista de aspiranteun picut mai incolo voi reveni si eu pentru un fratior/surioara pentru Mihnea.
revin un picut mai tarziu ca e gelos bebe ca nu-l bag in seama.
Marina, mamica in de bebe Mihnea-Adrian
www.flickr.com/photos/24464658@N08/?saved=1" target="_blank">Minunatie de bebe(adik POZE)
Bebe,mami si alti copii (adik POZE)
CUNUNIA CIVILA
L5845 spune:
Buna dimineata, dragi fete!
Am incercat aseara de nu stiu cate ori sa postez ceva si nu stiu din ce cauza nu a mers ....cred ca are ceva forumul..... O sa ma apuc sa citesc, ca am tras chiulul saptamana asta, dar am fost mai ocupata.Pana recuperez, va si va pe toate.
dana]imi pare tare rau de bunica ta.... stiu ce simti.... burtica cu bb jucaus.
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli si
" Nu tuturor li-i dat sa zboare, dar cati nu stiu sa se tarasca!...Al.Vlahuta "
Concediul visat
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!
brigita spune:
DANA condoleante.Sarcina usoara in continuare,incearca sa profiti de frumusetiile ei.Hai ca nu mai ai mult si o sa-ti tii copilasul frumos si sanatos in brate.Si cum a zis Flavia, grija mare la patut!
BRIGITA mami de TIMEA(13.11.2001) si ADRIENN(16.10.2004)
desene TIMEA ... alte poze...
irinabobe spune:
Flavia sper sa nu se inchida acest subiect pentru ca imi era tare dor de voi si de povestile voastre. La celalalt subiect nu am prea vrut sa mai intru pentru ca nu vreau sa mai privesc in urma, stiu ca nu pot schimba nimic din ce a fost si de fiecare data simteam ca in loc sa inaintez cad inapoi in depresii. Incerc sa nu ma mai gandesc la ce s-a intamplat, ci sa vad in ce dreaq pozitii sa mai prestez sa se prinda odata ceva ca in curand o sa stau agatata cu picioarele de lustra ca sa fiu sigura ca se duc gigeii unde trebuie. Asa ca sper sa nu se supere fetele pe mine, voi citi si acolo in continuare dar... nu vreau sa ma mau gandesc atat la asta.
Si sa stii ca se pune numaratul doar daca prestezi pt fetita.
Mav ma bucur ca ai inceput sa scrii. Imi aduc aminte ca stateam cu ochii pe tine si sinechia ta sa vaz cand iti faci curaj sa o rezolvi ca sa imi iau si eu inima in dinti. Dar bine ca le-a aranjat Doamne Doamne pe toate cum trebuie. Si las ca sigur sunt 2 maini.
Dana condoleante! dar e mai bine ca nu ai vazut-o asa. eu am ramas cu o imagine cam naspa la inmormantarea bunicului meu. Mai ai putin deja tre sa facem galerie pt nastere nu? incpem sa ne incalzim?
Teo deabia astept sa te vad iar pe lista aspirantelor cum o sa alergi iar pe la farmacie ba dupa teste de ovu ba dupa teste de sarcina. Cred ca o sa ma si infieze farmacista la ce vanzare ii fac.
Va pup fetelor.
L5845 spune:
Flavia da' ma primiti si pe mine la subiectul asta nou, ca aspiranta, chiar daca nu corespund la capitolul "pierdere"? Intreb, ca nu as vrea sa creada cineva ca ma bag si io "ca musca..." , ca tot s-a vorbit dincolo la durere de "incursiuni" din astea . Sper sa nu dai cu rosii pentru intrebarea asta, si daca dai, sa nu dai tare . mama sportiva si nazdravanii ei.
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli si
" Nu tuturor li-i dat sa zboare, dar cati nu stiu sa se tarasca!...Al.Vlahuta "
Concediul visat
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!
jasmine30 spune:
Teo2rina mi se pare extraordinar ca ai ocazia sa fii langa puiul tau chiar si la serviciu. Este un lucru minunat, tinand cont de faptul ca nu multe dintre noi pot face acest lucru. Iata cat de frumos aseaza Dumnezeu lucrurile !
Va pup pe toate !
Teo2rina spune:
Mav,stai linistita,. draguto, sigur sunt doua manute acolo, nu-ti face probleme. ma bucur ca Sebi e bine acum si, mai mult de atat, ca nu ai avut tu probleme.
Dana, condoleante, imi pare rau.
Lau,
Irina, cred ca si pe mine ma infiaza ca eu oricum eram mare "consumatoare",iar acum, de cand cu bebe... nu zilnic, dar din doua in doua zile sunt peste ea acu' ma duc sa iau vaccinul de doua luni pt bebe si Galactogil. adica fro' 320 ron.
Flavia, te intreb pe tine ca tu stii sigur, dupa ce il intarc pe bebe ma pot apuca sa ii fac un fratior, nu?ca vreau sa-i dau macar pana la un an sa suga.
Marina, mamica in de bebe Mihnea-Adrian
www.flickr.com/photos/24464658@N08/?saved=1" target="_blank">Minunatie de bebe(adik POZE)
Bebe,mami si alti copii (adik POZE)
CUNUNIA CIVILA
Vivela spune:
, o sa intru si eu si o sa va spun mai multe despre D al meu, cand o sa-mi lase putin timp.
Pana atunci, va imbratisez cu drag pe toate si sper sa ajungem sa ne cunoastem mai bine.
Flavia , ai avut o idee f frumoasa.
Eu ti-am zis in PM de ce NU POT sa mai intru pe la "Durerea...", desi citesc destul de des ce mai fac fetele. Stiu ca mi-au fost aproape cand am avut nevoie si ar fi fost frumos sa raman alaturi de ele (si pt asta imi fac mea culpa). Dar cred sincer ca nu de compatimire au nevoie acele fete, ci de un "sut in fund" sa realizeze ca sta totul in puterea lor. Mie cel putin, asa mi s-a intamplat .
Gabi, mami de D
www.youtube.com/watch?v=7ZscS775ek8" target="_blank">CHILDREN SEE. CHILDREN DO. <-- te priveste si pe tine!
kitzy spune:
Neata!
Dana condoleante.....
Delphinas ceva teste nu faci sa vezi care-i treaba, de ce s-a intamplat asa?
Danangie mai ai un pic si gata! la burtik!
Marynikule ce mai faci?
la toate fetele de pe aici, inclusiv la cea cu butoaiele pe care acuma nu mai scrie cafea
38+ cu Diana
AMR max 2 saptamani!!!