Fetele din America (105)
Raspunsuri - Pagina 4
josefine spune:
De fapt, am uitat de ce am intrat: stiti cum se fac baby ribs? La cuptor cu ulei intr-o tava e ok?
bAly spune:
Sunt in Akron
quote:
Originally posted by josefine
Baly, unde in OH? [:D}
Alina, mamica de 2 fetite, Andreea cea nazdravana si Laura
Andrada spune:
La cuptor la temperatura joasa le tii pina pica carnea dupa ele. Poti face fie dry rub fie marinate cu o seara inainte. Alton Brown zicea ca el le fierbe nitel inainte dar nu e musai,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
bAly spune:
Hilde intentionez ca aplic pt Ohio si apoi sa-mi transfer creditele in WI. de ce Oh? seful de catedra mi-a zis ca va trimite el o scrisoare Bordului sa accelereze dosarele celor inscrisi in review-ul asta. este vb de un becker review accelerat oferit la noi la universitate.
Si eu m-am gindit ca e multa materie pt 3 luni; programul e sa inceapa pe 20 mai cu partea de Financial si Business cu exam la sf lu iunie sau inc lu iulie si apoi a 2 a parte a review-lui sa se intinda pin pe la jumatatea lui august. Stiu si imi dau seama ca e fff mult, ei zic ca pe linga alea 12 ore la sc iti mai trebuie inca 24 de studiu individual pe saptamina. Ma bazez pe faptul ca semestru asta iau Interm. Acct. II, Advanced Acct si Auditing , deci imi e destul de proaspata materie in cap.
VOi vedea ce va fi. Va tin la curent cu CPA meu. :)
quote:
Originally posted by Hildequote:
Originally posted by bAly
E vorba de numai cele 3 luni pentru review si test. Experienta va veni dupa ce-mi gasesc de lucru :)
Hilde, multumesc de raspuns, cred ca de astfel de raspunsuri am nevoie sa ma mobilizez si sa merg inca 3-4 luni inainte.
Andrada, asa e, ai dreptate ce-i in mina nu-i minciuna.
Deocamdata le-am cerut sa imi mai dea o zi sa ma gindesc daca accept sau nu bursa, dar 80% sunt pt a sta in continuare.
Alina, nu stiu pentru ce stat aplici dar in general Bordului de Accounting ii ia cam doua-trei luni numai sa te declare bun pentru examinare, sa-ti trimita hartie acasa ca indeplinesti toate conditiile. Apoi trebuie sa-ti faci programare cu Prometric si sa gasesti la ei loc. In plus patru luni pe an nu se dau examene deloc: Martie, Iunie, Sept, Dec.
Asa ca daca intentionezi sa dai examenele in urmatoarele trei luni(fara Iunie), aplica cat mai curand si ia in calcul si posibilitatea ca va trebui sa stai mai mult de trei luni acolo.
Din punctul meu de vedere, trei luni pentru patru examene este putin. Mie mi-a luat de exemplu o saptamana sa trec din nou prin toate derivatele si prin hedging. Dar eu sunt mai inceata, merg si la serviciu 8 ore in fiecare zi si sunt mult prea detail oriented. Asa ca poti sa ignori exemplul meu. :)
Incearca sa faci un plan cu toate datele. Daca mai pot sa te ajut cu ceva detalii, let me know. :)
Corinadana, citeam astazi un articol despre parintii romani din Canada care pun mare accent pe educatia copiilor si revizuiam in mintea mea parintii romani pe care-i cunosc.
Nu te-am cunoscut in realitate dar m-am gandit prima data la tine, admir dedicatia ta pentru educatia Ralucai.
josefine spune:
Multumesc, Andrada!
Joasa inseamna 250-300?
Nu am timp de marinat:)) ca ne e foame
Baly, eu sunt in Columbus:)
Andrada spune:
si 350 daca va grabiti asa tare.
In alta ordine de subiecte vreau sa va impartasesc o intelepciune: este esential sa te duci la baie inainte sa alergi pe strazi dupa bicicleta copilului (ne-am si pierdut nitel),
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
miereamara spune:
Am nota de plata pt masina - $2000, pe care va tb sa ii platesc eu pt ca nu am collision pe insurance. Cred ca o sa inlocuiesc numai bumper-ul, usa si aripa o sa le las asa, fir-ar sa fie, am dat 4500 pe masina si bag 2000 in ea, pt o prostie.
Sunt asa de amarata, ca nu-mi vine sa ma mai bucur de nimic, nici de plecarea in RO. Azi am bagat 10 ore de baby sitting, maine o sa bag la fel, sa recuperez paguba, noroc ca sunt copilasii cuminti si nu ajung acasa cu creierii ferfenita.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
corinadana spune:
Andrada, Hilde
Ralu s a calificat in finala la spelling bee.
Circle of trust era parca in 'Meet the parents"- o comedie tare draguta.
Miere nasoala treaba! te rup astia aici la reparat masini. Pe noi doua usi ne au costat 3100$ numai ca a platit nenea care a busit.
Acum nu ti mai face sange rau ca si asa nu mai poti rezolva nimic.
Sanatosi sa fim ca belelele curg...
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
CamiM spune:
Corina felicitari Ralucutei!! Tinem pumnii pe mai departe.
Ramona sa nu ne uiti cu reteta de muffins..
Miere olalala.. ce preturi.. ma ia din nou frica de condus!!
AMR 20 de zile!!
Cami 36+ & Sofia - 8 mai 2006
Ramona J spune:
Andrada, eu trimit toata familia la baie inainte sa plecam undeva, ca am trecut prin tot felul de surprize.
Corinadana, felicitari Ralucai.
Miere, nasoala treaba. It's only money, lasa ca trece.
Uite reteta de muffins:
doua cani si un sfert de oat bran
o lingura baking powder
jumatate de lingurita scortisoara
o optime de lingurita nutmeg
doua banane mari, mashed (sau trei mici presupun!)
jumatate de cana cu lapte
un ou
doua linguri ulei
jumatate de cana cu stafide (eu n-am avut, am folosit un amesteec de ciocolata si macadamia)
Incalzesti cuptorul la 425. Amesteci ingredientele "dry".
Separat bati oul (cu mina), mash banana si le amesteci cu lapte si ulei.
Amesteci ingredientele "wet" si "dry" si adaugi stafidele la sfirsit, apoi le incorporezi usurel in amestec.
Dai cu putin ulei pe muffin tins, pui amestecul si il lasi 18-25 min. la cuptor. La mine a fost OK cu 18.
Daca nu aveti forme de muffins cred ca si loaf e bun, nu?
The best thing you can do for your children is to love your wife.