Fetele din America (105)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Ramona, i-ai spus fetei de "circle of trust??" Ce ne asteapta!!!!

Corina, pe mine ma enerveaza (noi avem "firedrill")...urla copiii (mai ales cei mici) de la alarma, si se sperie tare rau!!!!!

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, Disneyland 2008
Mami si tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Nu n-ai cu cine sinzi..
circle of trust am ris LOL aici in birou.
A

PS am ris lol, auzi expresie, sint "allover"- alta expresie

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

A, sa vezi acu "disectie"

Doamne, ce bine e sa fii in vacanta...nu as face nimic...vorba unei bune prietene de-ale mele (membra DC) nu as trage nici apa la baie!!!!! (alta expresie)

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, Disneyland 2008
Mami si tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hilde spune:

quote:
Originally posted by bAly

E vorba de numai cele 3 luni pentru review si test. Experienta va veni dupa ce-mi gasesc de lucru :)

Hilde, multumesc de raspuns, cred ca de astfel de raspunsuri am nevoie sa ma mobilizez si sa merg inca 3-4 luni inainte.

Andrada, asa e, ai dreptate ce-i in mina nu-i minciuna.

Deocamdata le-am cerut sa imi mai dea o zi sa ma gindesc daca accept sau nu bursa, dar 80% sunt pt a sta in continuare.

Alina, mamica de 2 fetite, Andreea cea nazdravana si Laura

Alina, nu stiu pentru ce stat aplici dar in general Bordului de Accounting ii ia cam doua-trei luni numai sa te declare bun pentru examinare, sa-ti trimita hartie acasa ca indeplinesti toate conditiile. Apoi trebuie sa-ti faci programare cu Prometric si sa gasesti la ei loc. In plus patru luni pe an nu se dau examene deloc: Martie, Iunie, Sept, Dec.

Asa ca daca intentionezi sa dai examenele in urmatoarele trei luni(fara Iunie), aplica cat mai curand si ia in calcul si posibilitatea ca va trebui sa stai mai mult de trei luni acolo.

Din punctul meu de vedere, trei luni pentru patru examene este putin. Mie mi-a luat de exemplu o saptamana sa trec din nou prin toate derivatele si prin hedging. Dar eu sunt mai inceata, merg si la serviciu 8 ore in fiecare zi si sunt mult prea detail oriented. Asa ca poti sa ignori exemplul meu. :)

Incearca sa faci un plan cu toate datele. Daca mai pot sa te ajut cu ceva detalii, let me know. :)

Corinadana, citeam astazi un articol despre parintii romani din Canada care pun mare accent pe educatia copiilor si revizuiam in mintea mea parintii romani pe care-i cunosc.
Nu te-am cunoscut in realitate dar m-am gandit prima data la tine, admir dedicatia ta pentru educatia Ralucai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Da Hilde, Corina e tare! si s-o vezi si ce frumoasa e Raluca!
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hilde spune:

quote:
Originally posted by Andrada

Da Hilde, Corina e tare! si s-o vezi si ce frumoasa e Raluca!
A

L’amore che move il sole e l’altre stelle.

Am uitat sa mentionez ca e si o frumoasa. Multam Andrada ca mi-ai amintit. : )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Corinadana, bietii copii!
Am ris si eu lol la faza cu "circle of trust". Eu ma gindeam la filmul ala cu Greek wedding, asa ma vad eu coana mare cind or veni cuscrii cu bundt cake.
Ca veni vorba... am facut niste muffins din oatmeal bran si au iesit tare bunicele! Sint si sanatoase, n-au nici strop de zahar. Ma rog, eu am folosit whole milk si am pus si galbenus de ou - spre deosebire de reteta initiala.
Daca va intereseaza o scriu aici. Ca daca mi-a iesit mie inseamna ca o poate face oricine!

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Da, ma intere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Ma duc sa ma imbrac pentru gym (dupa atitia muffins...), dar scriu in seara asta. Imi place ca nu e aluat lipicios, eu de felul meu nu maninc muffins deloc din cauza asta.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

Baly, unde in OH? [:D}

Mergi la inceput