Nicoleta Luciu insarcinata!
Raspunsuri - Pagina 3
Mindy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui XIO Eu m-am mirat de cat d mult a schimbat-o fizic aceasta sarcina. E total schimbata(si nu in bine) , aseara am ajuns pe acasa din program in program si nici n-am recunoscut-o. In rest , toate cele bune sa-i traiasca micutul si sa fie sanatos. "Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc " ***Fur is for petting** http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100 http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/ |
Am observat si eu schimbarea..
Cred ca tine si de ce gene mostenesti din ce material esti facut.
Pe unele femei sarcina le face mult mai frumoase, radiaza, nu se ingrasa decit f putin. Altele se schima drastic, arata mult mai obosite, retin apa, tenul se pateaza, scapa extrem de greu de kilele acumulate etc.
Ea cu singuranta o sa isi revina chiar si de nevoie pt ca in meseria ei, aspectul fizic e totul.
maraki spune:
Pe mine m-a mirat tare cum s-a transformat nasul ei, pai te schimba sarcina si la nas? Inainte avea un nas frumos, mic si subtire, acum este ca la negrese de turtit si umflat.
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
anky spune:
Ce va tot mirati atita???.Unele se ingrasa mai mult ca altele,nu este o regula.Si eu m-am ingrasat mult cu ambele sarcini,este adevarat ca am luat si prenatale,dar nu imi pare rau.Am scapat de kilogramele in plus si important este ca nu am ramas cu diverse carente in organism si nici nu mi-au picat dintii din gura.Thank's God ,inca am toti dintii mei in gura,nu mi-a picat nici macar unul.
Stiti cum se spune,in 9 luni te ingrasi si tot 9 luni iti trebuie ca sa slabesti.Bun,in cazul meu mi-a luat mai mult, dar sint convinsa ca ea va arata super in mai putin de 9 luni.
Ramonika spune:
la banii ei tre sa fie prea nesimtita sa nu slabeasca la fel cum era...
Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
dayanara spune:
eu credeam ca tine de vointa nu de bani ...
eu inainte sa nasc aveam 81 si in 5 luni am ajuns la 53...gratis :)))
ba am facut si economie la mancare
ivan si dayanara
lucialu spune:
Nici nu aveti idee cat de inselatoare sunt pozele de pe coperti si din reviste...am avut ocazia sa o vedem la un salon auto si nici macar de departe nu arata asa bine fara boiuri pe fata.Si am auzit si parerea masculilor.Si este fff slaba de fel(nu acum in sarcina).Voi ati vazut ce manca ea si cat?Am vazut la tv si fratilor(surorilor ) are o problema groasa la bibilica...fara rautate...doar pe motiv ca avusese in nush care tinerete fo 10 kile in plus...a scapat de ele si de mai multe cred,dar si-a adus ceva probleme la tartacuta...ea pare o fata sufletista,acum nu stiu ca nu o cunosc,dar frumoasa ca in poze nixit nici la fata nici la corp.Si decat cu sacrificii-infometare si dependenta de sala-dependenta da,ca ea singura se lauda cata miscare face...deci excesele nu-s OK si nu sanatoase.Am vazut-o si pe acasa intr-un reportaj fara machiaj-idem f urata.Acum s-a ingrasat asa pt ca nu a mai avut incotro cu BB-linul destept.Si a mancat si ea ca omu sau mai mult la cata infometare a tras inainte.Ati vazut-o asa transformata pt ca la varsta sarcinii nu cred ca mai avea chef de aranjat si nici cei care au pozalit-o nu erau de la tabloide+kg-le.
Eu nu consider ca e nesimtita daca...eu sper sa faca ce e bine pt ea,dar mi ales pt sanatatea ei.Nu este o starleta de perioada lunga de timp.Ca ea sunt ohooo si mai mici ca varsta.
www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...
monicutza_bb spune:
O cunosc pe Nicoleta de acum 5-6 ani, de cand era impreuna cu Dinu Maxer. Am cunoscut-o printr-o prietena comuna si pot spune ca mi-a placut de ea prin simplitatea si normalitatea ei. Din pacate nu am tinut legatura cu ea de cand am plecat din Romania, dar va pot spune ca va inselati in multe privinte in legatura cu ea. Si ea a suferit, si ea s-a bucurat, si ea are defecte dar si calitati, ca noi toate. Nu trebuie pusa la zid pentru ca s-a ingrasat in sarcina (toate am facut-o), ca are nasul mare sau ca este urata dimineata (voi v-ati uitat in oglinda dimineata? eu da, si nu mi-a placut ce am vazut ). Toate astea nu o fac mai putin talentata sau mai putin sufletista, sau ... ce vreti voi. Ca nu are mai mult talent decat eu stiu ce alta vedeta, sau ca este alta mai frumoasa, mereu va fi... mereu va fi cineva si mai presus, dar si mai jos. Este mai talentata decat mine, este mai frumoasa decat mine, eh, poate ca eu sunt mai desteapta decat ea ( just kidding).
Ce nu inteleg eu este de ce trebuiesc facute comparatii, supozitii, presupuneri bazate pe ... nimic, pe o privire aruncata la vreun SAB, sau pe presupuneri stupide cum ca s-ar infometa ( daca altele sunt mai slabe, nu trebuie sa le moara si capra... vecinului, stiti voi). Am mancar impreuna pop-corn in varful patului, ne-am uitat la filme si am barfit despre baieti, ne-am probat una altei hainele (stiti, cum fac fetele ), m-a tarat la cateva castinguri, am circulat cu autobuzul fara bilet cateva statii (si era sa ne prinda controlorul) si tot nu pot veni aici sa ma laud ca este asa si pe dincolo cu taria cu care au facut-o alte fete (lucialu m-a starnit, altfel nu aveam de gand sa scriu nimic).
Tot ce pot spune este ca o felicit pentru ingeras, sa fie sanatosi toti trei si sa aiba o viata frumoasa, departe de carcoteli si rautati. Nico
Monica, mami fericita de papusica Aylin Nicole (27 iulie 2007) si nazdravan de Alex (18 iunie 2006)
Pozici Aylin
Pozici Alexutu
"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer
rory76 spune:
Monicutza, ce norocoasa esti ca ai cunoscut-o! Eu seman foarte mult fizic cu Nicoleta, ma bucur cand imi zice lumea chestia asta, ma simt asa, deosebita...eu una o apreciez pentru ca nu a incercat niciodata sa para ceea ce nu e, iar despre grasime, cred ca se va face si mai frumoasa ca inainte de sarcina...
"sky is the limit!"
dayanara spune:
exact pe vremea cand era cu dinu am cunoscut.o si eu, cum am scris mai sus si monicuta are dreptate, nicoleta e o fata extraordinara si frumoasa si buna, mi.aduc aminte cand mi.a povestit prin ce.a trecut cand dupa ce a castigat miss romania a participat la miss world parca si rita muresan (daca nu ma insel) creatoarea care i.a facut rochia a tratat.o ca pe ultimu om i.a zis ca nici cu viata nu poate plati rochia respectiva si sa aiba grija de ea ca de ochii din cap
ivan si dayanara
ioanaiub spune:
http://www.libertatea.ro/stire/si-luciu-a-inceput-lupta-cu-kilogramele-218034.html
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)