Aspiratoarele cu apa-a incercat cineva?

Aspiratoarele cu apa-a incercat cineva? | Autor: erin20

Link direct la acest mesaj

As dori sa achizitionez un aspirator nou, si am vazut o serie de oferte.. nu prea stiu pe care sa il aleg. As vrea sa iau unul din acela cu apa, dar mi-a zis o prietena ca nu sunt chiar asa de bune pe cat par, desi ea nu le-a testat Ce ziceti? A testat careva? Se merita?

Astept opinii/ pareri Va multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GeorgetaR spune:

Eu am un aspirator cu apa. Nu e cine stie ce, un no-name, l-am luat din Carrefour la oferta, vreo 4 mil. Nu-l folosesc frecvent, e cam mare si greoi, mai mult la curatenii generale il scot din cutie. Mie mi se pare interesant, al meu are plasticul de la perie transparent si nu-ti vine a crede ce mizerie trece pe acolo. Eu cand l-am cumparat aveam in living un covor bej nou, cumparat de vreo saptamana si care parea "impecabil". M-am ingrozit cand am vazut ce mizerie neagra curgea pe teava aia. Dar sa nu-l folosesti pe covor de lana. Al meu era de lana si i s-au cam intors marginile in sus (adica se deformeaza de la apa).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

si eu zic ca sunt bune.
Asa cum zice Georgeta, e incredibil cata murdarie aduna.

cristina si Andrei(am 5 ani!!!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Si eu am unul si nici nu va imaginati ce mizerie iese din covoare. Pentru spalat este foarte bun, dar nu prea poate fi folosit pentru colturi, ascunzisuri, etc... Ideal este sa ai si un aspirator normal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Cu apa sunt 2 tipuri de aspiratoare.Cele cu spalare si cele cu filtrare prin apa.Pe tine care te intereseaza?...vad ca au raspuns doar fete cu aspiratoare cu spalare...

Razvanel soricel

Kokiy mami de Claudia (12dec.2001) si Razvan (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

La cele cu filtrare prin apa gasesti la praktiker la vre-o 4 mil, e foarte bun vara mea are de 6 ani si e nemaipomenit si eu l-am imprumutat de vre-o cateva ori. Din pacate eu mi-am luat un alt model de la metro (am vazut ca acelasi model il gasesti si la carrefure)si nu am fost asa incantata de el. Adica aspira foarte bine dar se curata foarte greu. Cel de la praktiker are galeata si se spala usor si eu am in plan sa il schimb.
Mi ciuda ca nu imi vine in minte denumirea sa iti spun exact....are culoare albastra si galeata e transparenta.

Ada 23+ mamica de baietel (25.06.2006)
BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Eu am un Philips cu spalare ,dar nu-l mai folosesc decat la curatarea canapelelor o data sau de doua ori pe an.Desi are si dispozitiv pentru spalat geamuri nu am incercat niciodata.Cand aveam mochete(acum am gresie) in camere mi se parea foarte util,fiind si posesoare de caine.Intradevar curata destul de bine,scoteam smocuri de par de pe filtru,dar partea cu uscatul mochetei dupa era o problema.Trebuia sa las toate geamurile deschise pentru a se usca mai repede.Canapelele cand le spal le scot in curte .

Aspiratoarele cu filtrare prin apa sunt bune in special pentru astmatici, pentru ca nu mai scot praf si miros cand aspiri.In plus cica sunt mai comode la curatat,desi mie aruncatul unui sac mi se pare mai lejer.Sunt mai economice din cauza eliminarii sacului,cuva de plastic se spala ...dar daca se crapa te costa mai mult....

Razvanel soricel

Kokiy mami de Claudia (12dec.2001) si Razvan (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns erin20 spune:

Va multumesc mult pentru raspunsuri. Eu ma refeream la cele cu filtrare prin apa, ca sunt alergica rau la praf. Mi-as fi dorit si eu din acela care spala covoarele daaaarr din pacate nu prea imi permite bugetul

Mersi mult pentru opinii daca mai aveti si alte pareri, sa stiti ca eu va citesc in continuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

am unul cu filtrare prin apa.bestial.fara praf cand fac curatenie si daca pui neste balsam in apa aia si miroase frumos. am unul de la auchan 2,4 mil. super multumita sunt!

Mihaela
cine n*are "restantza" n*are prestantza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns erin20 spune:

Mychy, imi poti spune te rog, ce marca este? Am dat un search pe google si Auchan este un hypermarket nu? Noi nu-l avem aici in Timisoara Asa ca mi-ar fi foarte de folos daca mi-ati putea recomanda ceva branduri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alison spune:

si noi folosim unul cu filtrare prin apa,e f.bun,ceh,din selgros-LIV se numeste.are 2 galeti de spalat,dar scoti mizeria intr-adevar.si a costat 2,2 mil lei vechi,doar,era pret promo.cind nu e promo costa 2,7mil.eu sunt incintata de el.

alison,mami de simonhttp://b3.lilypie.com/ouVHp2.png
www.desprecopii.com/POZECONCURS/upload/Clipe%20de%20viata%202007/primadatalamare.jpg" target="_blank">primadatalamare ,pag.35
www.desprecopii.com/POZECONCURS/upload/Clipe%20de%20viata%202007/fulgii.jpg" target="_blank">fulgii ,pag.21

Mergi la inceput