4 ore in Amsterdam

4 ore in Amsterdam | Autor: tismana

Link direct la acest mesaj

Buna tuturor,

Am si eu o intrebare,va rog. De Paste voi fi in tara, insa la plecarea din tara, prima escala va fi in Amsterdam, unde am de asteptat 4-4.5 ore in aeroport.
Daca cineva stie, am vreo sansa sa vizitez orasul in acest timp, fara sansa de a pierde avionul?
Multumesc pentru orice info.

Tismana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anky spune:

quote:
Initial creeata de tismana

Buna tuturor,

Am si eu o intrebare,va rog. De Paste voi fi in tara, insa la plecarea din tara, prima escala va fi in Amsterdam, unde am de asteptat 4-4.5 ore in aeroport.
Daca cineva stie, am vreo sansa sa vizitez orasul in acest timp, fara sansa de a pierde avionul?
Multumesc pentru orice info.

Tismana

Imi pare rau sa te dezamagesc dar nu ai timp sa vizitezi Amsterdamul intr-un timp atit de scurt.Doar drumul (dus-intors) cu trenul din aeroport pina in Amsterdam iti ia destul de mult timp.

Anca,mami de doi nazdravani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

No chance, dupa cum ti-a spus si Anca. Eu am stat 6 ore pe aeroport si tot nu am iesit sa vizitez pentru ca nu mi-ar fi ramas mai mult de o ora in oras...La imbarcare trebuie sa fii cu cel putin 45 de min inainte, asa ca nu risca sa iesi de acolo. Bucura-te de magazine, trece timpul repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tismana spune:

Multumesc pentru raspuns, Anca si Natasa. M-am linistit acum, mai bine stau in aeroport, decat sa pierd avionul.

Mergi la inceput