Mamici de Noiembrie-Decembrie2008 (13)
Raspunsuri - Pagina 3
alexutza_26 spune:
Buna dimineata burtici!!!
Cele care mai beti, va invit o
...cele care nu servesc, va invit la un ceai caldut..
Alexandra mami de
GABRIEL (30.09.2006) si BB-lina
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
alinushca spune:
quote:
Originally posted by carmendu
dragele mele,
una dintre fete, si cred ca nu e singura, e preocupata ca faptul ca sufera de constipatie.
poti sa iei de la himalaya un medicament care se numeste herbolax.
este natural si nu are nicio contraindicatie in sarcina. am prietene care l-au folosit in sarcina si n-au avut nicio problema.
am intrebat medicul si a zis ca e ok.
mergeti la farmacie si cereti prospectul si cititi-l.
apoi a mai spus cineva de niste cereale inmuiate in apa, in frigider, peste noapte. e si asta o varianta buna.
o alta varianta, cu rezultat garantat este urmatoare;
inmuiati prune uscate in apa sau in lapte. le puteti manca asa inmuiate sau le puteti baga in blender si puteti bea un shake de prune pe cinste.
daca va intrebati despre ce prune este vorba sunt ca acelea afumate, pe care le gaseam in copilarie in piata. dar nu le luati din piata. nu stiti prin ce maini au trecut. se gasesc in supermarket sau mergeti la sigur la metro sau real si le gasiti la raionul de seminte si fructe uscate. exista in varianta romaneasca si straina. nu va zgarciti la bani, luati din cele straine. eu parca am mai multa incredere in produsele nemtesti sau italienesti.
mult succes si astept un feed back sa -mi spuneti cum a fost.7s
Carmendutza am citit si eu mesajul cu pricina. Depinde ce fel de constipatie are. Ca daca era constipata si inaintea sarcinii in mod frecvent... no sa o prea ajute Herbolaxul. Eu am probleme infioratoare acum cu constipatia. herbolaxul era apa de ploaie si inainte pentru mine. Singurele 2 chestii daca se ingroasa foarte foarte tare treaba sunt supozitorul cu glicerina (nu stiu daca e sigur in primul trimestru) si clisma (pe care nu am incercat-o si nu stiu cat e de safe in general). Singura sansa pentru mine e sa mananc zilnic alimente care in general cica nu s-ar potrivi, gen: lapte rece cu prune, grepfruit si lapte batut...
Toricelli Pai cica dupa 12 saptamani mai exista doar 1% sanse sa se opreasca din evolutie. Probabil ca la asta se referea. Riscuri mai exista acum de alte chestii si de aia trebuie sa fim mereu atente la semnele corpului si la ce bagam in noi. Tu ce tratament mai faci si ce o sa faci dupa 12 saptamani?
Azi schimb si eu semnatura si sunt foarte fericita!!

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.pnghttp://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Alinushca&year=2008&month=10&day=23&babycount=1
12+
alexutza_26 spune:
Alinushca - felicitari pt noua semnatura!!!![]()
Alexandra mami de
PRINTZUL
mav spune:
quote:
Originally posted by spiridusul
ce faceti burtoaselor, incepeti s ava sariti in coc?
sa va fie clar un lucru: NIMENI , da' NIMENI nu se cerata cand nu sunt eu aici.
isabela, iubita, aici toata lumea ignora pe toata lumea!!!!!
am vazut-o clar, de la primul capitol.
este si normal, Sunt multe fete noi, care poate abia acum descopera forumul, se scrie mult si pana apuci sa dai raspuns, uiti cine si ce a intrebat.
eu am venit aici cu o pb reala, pe cuvant. de aseara plang continuu. cateva fete mi-au raspuns, restul...... floricele pe campii.
repet, este Normal, pana ne dezmeticum care cu care voteaza, o sa mai dureze.
MAv, repet, da-mi parola si fac ce vreti. normal ca am simtit o pereche de palme peste ochi cand ai zis ca .... abia am scapat de moderare si vreau ma bag la lista, dar ai si tu dreptate, asa se vede la suprafata.
cand am vazut ca nici nu sunt pe lista... deja ma gandeam ca te-am suparat rau;
dar mie imi trece repede. am o gramada de treaba cat e ziua de mare, si chiar nu conteaza daca sunt pe lista sau nu.
crede-ma daca nu stiam ce fac, nu ceream parola
la mine cel putin, forumul merge ffff. greu. si este deja enervant cand abia incarca paginile.
sunt incoerenta.... v-am si povestit de ce .....
rezumat: daca va mai suparati si mai puneti boticul o sa vorbesc cu iepurasul si nu mai pupati sandale noi de pasti.
ralu23 am tot cautat in urma, sa vad unde ai zis ca ai scurgeri, dar sa dea naiba daca am rabdare la cat de prost merge forumul.
repet istoria
de aseara am scurgeri maronii
am fost la OBG
bb e ok
mi-a dat duphaston si utrogestan ( pe care i-am zis sa il ia el, ca io dorm pe mine de la asa ceva... si fi-miu nu cred ca e de acord)... in final am negociat 2 utrogestan/seara
as sta acum sa va iau la rand, sa va raspund la fiecare in parte, dar nu am mancat nimic azi(nu am avut cand)
va rog io mult, pana dimineata impacare-impacare,
eu va pretuiesc pe fiecare, si nu vreau sa fie nimeni botos
pup burticile
de data asta chiar m-ai suparat!
1. eu nu sunt datoare cu nimic fata de nimeni de pe forum. daca vreau/pot (am timp) sa fac/scriu ceva, ok (placerea mea!), daca nu, nu ma ponteaza nimeni!
2. contul e comun, parola nu este secreta pt membrii grupului, putea foarte bine sa ti-o trimita maryb!
3. nu-i asa o mare onoare sa editezi lista, e pierdere de vreme cand ai treburi mai importante (si un copil acasa e mai important decat orice); nu-ti va ridica nimeni statuie pt efortul depus, ba o sa fii si trasa la raspundere...
4. daca acu scrii o data si peste 10 pagini te gandesti sa mai adaugi o data si peste doua capitole inca una... e normal ca nu te-a trecut nimeni in lista pana acum, fara suparare.
5. la problema cu care ai venit ieri, nu am ce sa-ti spun sa te ajute, de aceea nu ti-am raspuns. du-te la dr! eu am trecut de doua ori prin asta si am pierdut sarcinile respective. tu ziceai ca nu vrei sa stii amanunte despre bb, ca ce ne agitam noi atat, ca pe tine te multumeste vorba dr-ului tau "este bine". acum de ce-ti faci griji, doar dr-ul tau ti-a zis ca "este bine", nu?!
avem si eu o problema

multa sanatate la toate burticile!
10+Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
alexutza_26 spune:
Mav -
ce problema??? si nu te supara pe spiridus...a fost doar in gluma...nu cred ca s-a suparat...hai sa fim seriosi si serioase
Alexandra mami de
PRINTZUL
spiridusul spune:
buna dimineata!
ca se calmeze total spiritele, .....
bine ca nu sunt pe lista, ca sa nu mai piarda nimeni vremea sa ma stearga.
ca si asa scriu odata la 10 pagini.
Mav,
Chiar imi pare rau ca te-am suparat!
Am vrut doar sa ajut si, pe ici pe colo sa descretesc fruntile
inca odata imi cer scuze pentru orice discomfort am creat, tie si celorlalte fete
va urez sarcini usoare si toate cele bune
oceanborn spune:
Buna dimineatza fetelor,
-alexutza mersi de felicitari pt bobul meu de mazare din capitolul precedent
-spiridusule, si eu ti-am raspuns, pt ca m-am confruntat cu aceeasi pb(hai ca nu putem avea pretentia sa ne raspunda jumatate din cele 63 de membre
, eu ma bucur si pentru un raspuns...
-ralu23(sper ca am nimerit persoana)- eu cu o scurgere maro deschis, ca si cafeaua cu lapte am mers la urgenta, era seara, m-am speriat, e mai bine sa stii care-i treaba cu ea
In rest sunt o persoana foarte fericita pentru ca de ieri dupamasa pot manca, dupa o saptamana in care am facut foamea nevoit, din cauza greturilor si m-am hranit cu banane, grisine si supa , ieri am ingurgitat tot ce mi-a cazut bine, nu-mi venea sa ma mai opresc, credeam ca minunra tine doar cateva ore si sa profit cat pot, dar vad ca si azi ma simt binisor.
In legatura cu constipatia, eu nu am probleme, dar stiu ca si compotul de prune pe stomacul gol ajuta mult.
Cat despre cafea, chiar mi-ar placea muuult sa beau o gura dar nu-mi cade bine asa ca ma multumesc si cu un ceai, nectar , ce-o fi

O zi placuta va doresc!
6+
esaria spune:
Buna dimineata.
Prost mai merge forumul astazi.Nu am mai scris de ceva saptamani.Am trecut printr-o sperietura, am crezut ca am pierdut sarcina, dar din cauza ca este localizata foarte jos sarcina, pana dupa 14 saptamani sarcina este considerata cu risc,asa ca incerc sa stau cat mai cumintica si sa astept sa vedem ce fel de placenta voi avea.Sa speram ca nu praevia.
Am si eu o intrebare la voi, care stiti sa-mi raspundeti.De ce nu ma mai dor sanii?Am doar 8 saptamani si sanii mei nu ma mai dor.Si nu m-am ingrasat nici un kg, am tot 50 de kg, inca de dimi. aveam 49,5kg?
Si nu va mai certati ca suntem in post.Va rog.
http://tt.lilypie.com/XnI6p3.png
biaz29 spune:
Buna dimineata, mamici!
Si eu am fost putin frustrata la inceput pentru ca aveam senzatia ca unele va cunoasteti bine intre voi iar mie nu prea imi raspundea lumea, dar am inteles repede cum sta treaba: suntem 63 de mamici!!!! Nici un grup nu poate functiona bine in 63 de persoane. Limita maxima de persoane pentru a alcatui un grup mic, in care toata lumea sa poata comunica, macar din cand in cand cu toata lumea e 30. Deci avem nevoie de rabdare multa. Si daca avem o intrebare la care nu ni se raspude, sa o repetam pana primim raspuns.
In privinta asta as avea o sugestie: sa folosim un fel de cod (de care sa nu abuzam). Sa marcam in vreun fel intrebarile care sunt foarte importante pentru noi si la care asteptam cu disperare raspuns. In felul acesta, oricare dintre noi vede o asemenea intrebare, stie ca e nevoie sa raspunda. Ce ziceti?
6+
Bia
biaz29 spune:
pentru Esaria: Si eu stam in mod similar. Am 55 de kg si nu m-am ingrasat deloc. Ba inca la sarcina trecuta am pierdut 3 kg in primele patru luni. Nici senzatiile de disconfort parca nu mai sunt asa de mari zilele astea. Nu cred ca ai motive sa te ingrijorezi. Ai timp sa cresti si in burtica si in greutate.
6+
Bia