Mamici de Noiembrie-Decembrie2008 (13)
Raspunsuri - Pagina 4
esaria spune:
biaz29, multumesc!
ma ajuta si pe mine cineva sa-mi pun si eu burtica cu luni de sarcina?
http://tt.lilypie.com/XnI6p3.png
oceanborn spune:
si eu m-am ingrasat un kg pana saptamana tecuta pentru ca aveam o pofta de lup, dar m-au lovit greturile si intr-o saptamana am pierdut un kg jumatate,acum sper sa recuperez ...cat ma simt bine, ca mai e mult pana prin a 12-a sapt cand ar cam trebui sa ne mai lase greturile, sau cel putin asa sper
6+
BraveGirl spune:
Neatza burtici!
Esaria-te duci la profil personal in stga paginii si la semnatura scrii [ gravi ] si cate sapt ai dar fara spatii intre parantezele patrate. Apoi dai trimite.
==========
Corina
6+
My baby
Albumul meu
BraveGirl spune:
Doar gravi intre paranteze, urmat de nr saptamanilor.
==========
Corina
6+
My baby
Albumul meu
ralu23 spune:
[quote]Originally posted by spiridusul
ralu23 am tot cautat in urma, sa vad unde ai zis ca ai scurgeri, dar sa dea naiba daca am rabdare la cat de prost merge forumul.
repet istoria
de aseara am scurgeri maronii
am fost la OBG
bb e ok
mi-a dat duphaston si utrogestan ( pe care i-am zis sa il ia el, ca io dorm pe mine de la asa ceva... si fi-miu nu cred ca e de acord)... in final am negociat 2 utrogestan/seara
pai da, acum 3 zile m-am trezit cu o scurgere maronie cand am ajuns acasa de la serv. a doua zi dimineata m-am dus la dr, am facut eco, bb e bine, colul inchis, mi-a luat secretie si atat. burta nu ma doare mai tare ca de obicei.
multumesc fetelor care m-au incurajat sa ma duc si la alt medic. daca nu se opreste in cateva zile probabil ma voi duce. aseara parca se decolorase scurgerea si oricum era putin de tot...
la tine cum e?
7+
ralu23 spune:
quote:
Originally posted by esaria
Buna dimineata.
Prost mai merge forumul astazi.Nu am mai scris de ceva saptamani.Am trecut printr-o sperietura, am crezut ca am pierdut sarcina, dar din cauza ca este localizata foarte jos sarcina, pana dupa 14 saptamani sarcina este considerata cu risc,asa ca incerc sa stau cat mai cumintica si sa astept sa vedem ce fel de placenta voi avea.Sa speram ca nu praevia.
Am si eu o intrebare la voi, care stiti sa-mi raspundeti.De ce nu ma mai dor sanii?Am doar 8 saptamani si sanii mei nu ma mai dor.Si nu m-am ingrasat nici un kg, am tot 50 de kg, inca de dimi. aveam 49,5kg?
Si nu va mai certati ca suntem in post.Va rog.
http://tt.lilypie.com/XnI6p3.png
nici pe mine nu ma mai dor sanii... mai e cineva ca noi?
7+