ouale de Pasti
Raspunsuri - Pagina 4
afibebe spune:
e pentru prima oara anul acesta cand o sa vopsesc eu ouale.
sper sa-mi iasa.
mi-am cumparat vopsea sidefata.imi place tare mult, am vazut la o prietena care e catolica.
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
cristi
sunt mare
turtita fermecata spune:
Cum se cheama vopseaua asta care se poate da cu manusa? Ca as vrea si eu sa cumpar, sa pot sa-i dau si Ilincai treaba .
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by turtita fermecata
Cum se cheama vopseaua asta care se poate da cu manusa? Ca as vrea si eu sa cumpar, sa pot sa-i dau si Ilincai treaba .
irina
Poze
Carmin se numeste, si este lichida nu praf, dar procedeul este acelasi, numai ca in cutie unde sunt nuantele, este si o pereche de manusi ca s anu te murdaresti cand le manevrezi, cred.
O sa fac si eu maine, ca parca in vinerea mare nu se vopsesc oua.
Am si vopsea simpla si sidefata, mi-a trimis mama.
Abia astept.
Sarbatori fericite!
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
turtita fermecata spune:
Saru' mana, am gasit ieri si eu. Abia astept sa vopsesc ouale dupa-masa, impreuna cu Ilinca .
Sabina spune:
turtita unde ai gasit vopsea carmin? pliz pliz pliiiiiiiiiiz.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
Balbina spune:
quote:Sabina, in billa e plin de vopsea carmin, chiar ieri am vazut.
Originally posted by Sabina
turtita unde ai gasit vopsea carmin? pliz pliz pliiiiiiiiiiz.
------------------
Numai bine,
Natalia, Vlad si Vanda www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">meditind pe umarul lui tati
Poze
dani33 spune:
Ati mai folost vopsea Carmin? Am luat si eu anul acesta si am vazut pe cutie ca se intinde asa cu manusa pe ou. Dar nu se ia vopseaua?
Parca nu am vazut altceva in afara de vopsea, un fixator ceva...
E frumoasa?
D.
Annie80 spune:
vreau sa multumesc celei/caror au pomenit de vopsitul in hartie creponata. Incercat, meritat incantat de rezultat. dehprin tari straine ne multumim cu ce gasim.
restul leam facut cu colorant alimentar lichd (de colorat creme si icinguri) superbe u iesit toate, dar cel cu hartie sunt deosebite caci au culori interesante!
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
Balbina spune:
Am vopsit si eu ouale azi, am folosit vopsea carmin, au iesit foarte bine, intens colorate. Am dat chix insa cu lacul pt. luciu si fixarea vopselei, tot de la carmin. Era extrem de lipicios, se lipea ca naiba de manusi, de oua, de toate cele. Cu chiu cu vai am reusit sa "lustruiesc" toate ouale, dar nu sint lucioase uniform din pacate. Cred ca tre sa mai fac corecturi cu niste ulei sau unt.
Am facut si poza.
Annie, buna ideea cu hirtia creponata, o retinusem de anul trecut si vroiam sa o pun in practica anul asta, dar am uitat sa cumpar materie prima .
------------------
Numai bine,
Natalia, Vlad si Vanda www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">meditind pe umarul lui tati
Poze
principe spune:
am facut si eu oauale in suc de sfecla si in coaja de ceapa...mai ecologicdar ma facut si verzi ..mai putin ecologice
natalia,am acut si ouale acelea fistichii cu aspic,porumb rtc...abia astept sa le scot din coaja
Mata Emma lupta iar cu cancerul
http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?i