Cum obtin un op de la raiffeisen?

Cum obtin un op de la raiffeisen? | Autor: Ralluca

Link direct la acest mesaj

Buna, poate s-a mai lovit cineva de o problema similara:

am platit anul trecut impozitul pe profit prin OP la Raiffeisen Romana. Am pierdut exemplarul meu de op si - legea lu' Murphy! - Adm. Financiara imi cere sa fac dovada acelei plati.

Am obtinut de la Raiff extrasul cu datele platii, asa am aflat ca banii mi s-au dus in alt cont. Se pune pb. de penalitati si am nevoie musai de op ca sa vad la cine a fost greseala...

Aveti idee cum sa fac? De la agentie am ajuns la centrala, de la centrala m-au trimis iar la agentie, fiecare se spala pe maini

Help...

Multumesc!
Raluca

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_ce spune:

Fa o adresa catre conducerea sucursalei unde ai depus OP-ul,las-o la registratura si cere neaparat nr de inregistrare.Sunt obligati sa-ti raspunda la adresa.Daca nu primesti raspuns...vezi ca trebuie sa aiba pe site-ul lor o adresa de contact....E-mail: centrala@rzb.ro .Nu ai decat sa faci acolo reclamatia.
Sunt obligati sa pastreze in arhiva 5 ani orice act original.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

buna,
daca nu ai rezolvat pana acum, iata pasii necesari : te duci la unitatea unde ai efectuat plata, depui o cerere prin care soliciti eliberarea unei copii a OP-ului respectiv. in principiu, daca este o unitate mica, documentele de anul trecut sunt deja trimise la arhiva, care se afla in otopeni. nu uita sa iei numar de inregistrare pentru cererea pe care o faci. in termen de aprox 10 zile banca ar trebui sa primeasca de la firma care are arhiva in administrare (docuguard) cutia care contine documentul solicitat de tine. e bine sa iei un numar de telefon si o persoana de contact de la raiffeisen, ca sa poti suna, sa afli daca a venit cutia cu documente de la arhiva - in general se ocupa administratorii de logistica sau cineva de la operatiuni (procesare tranzactii) de aceste solicitari. mult succes !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralluca spune:

Va multumesc tare mult pentru raspunsuri, fetelor!

Am rezolvat in cele din urma, mare bataie de cap am avut mai ales cu administratia financiara. Pana am dus op-ul sa demonstrez ca am platit corect si la timp s-au apucat sa ia bani din alte conturi in care platisem diverse catre stat... au curs penalitati peste tot... mare bataie de cap .

Asta in timp ce impozitul pe profit virat de mine statea bine-mersi intr-un cont aiurea fiindca un functionar n-a fost atent. Vina a fost a administratiei pana la urma. off, numa cu statul sa n-ai de-a face..

Multumesc din nou!
Raluca

Mergi la inceput