intretinerea pt sugar
buna ziua
am si eu o intrebare:sugarii se trec la plata intretinerii pana la 1 an?multumesc
Raspunsuri
doradora spune:
sugarul e o persoana care consuma apa, care produce gunoi si care beneficiaza de curatenia facuta de femeia de serviciu, asa ca noi am trecut-o la intretinere.
si de ce oare pana la 1 an? ce se intampla deosebit atunci fata de alte zile? consuma mai multa apa? produc mai multe gunoaie?
nu cred si nu stiu sa fie vreo astfel de reglementare.
chris + alexandra
bebeii nostri
joxy spune:
Sugarul este o persoana.
Daca Asoc. de prop. nu hotaraste altceva, el este trecut la intretinere de cand vine acasa.
Androix spune:
Ai mei au venit amandoi acasa la jumatatea lunii mai si au fost trecuti la intretinere incepand cu luna iunie.
Andreea mama de Filip si Georgia
Gabi_K spune:
normal ca se trece de la data venirii acasa din spital, el fiind persoana.
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze noi
OanaP spune:
Noua nu ni l-a trecut nimeni la intretinere, desi administratorul stie de el. Asta inseamna ca o sa platim retroactiv?
Chantal spune:
Probabil vecinii au fost indulgenti si nu au comentat desi stiu de copil. El este o persoana si ar trebui sa cereti administratorului sa-l puna si pe el la cheltuieli.
OanaP spune:
Pai eu am fost de acord (verbal ce e drept) sa mi-l puna din Ianuarie. Dar el nu l-a pus. Ce sa ii fac eu. Si asa m-am dus la el odata cu jalba-n protap (in scris) si mi-a zis ca nu o primeste. Nici macar nu a citit-o. A trebuit sa i-o urlu pe scari.
bb_yasmi spune:
la noi se trece de la 1 an.
.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
.................................................................
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007
http://porcusorul.com/porcusor/mic/bb_yasmi
marius spune:
Si de ce insisti atunci?
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa
andruskandu spune:
quote:
Originally posted by marius
Si de ce insisti atunci?
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa
Noi am venit din spital pe 15 iunie si l-a trecut direct din iunie. Adica la 3-4 iulie, cand a aparut lista deja figuram cu o persoana in plus...
Desi facturile la apa, caldura, etc erau din aprilie...
Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006