Buna ziua,dragele mele mamici.
Nu am mai scris de mult pe forum, iar acum am crescut mai mari si am ajuns la perioada de "gradi".De aceea as avea si eu nevoie de ajutorul vostru din nou.Nu am gasit nimic pe forum despre Gradinita 261-"Micul print" de pe str.Imparatul Traian-sect.4.Aveti piticii acolo,cum este, bile albe,bile negre,etc?
Stefanut va merge la toamna(sper daca ne inscrie)acolo,pt.ca este chiar langa casa noastra.
Va rog mult sa imi spuneti parerile voastre.
Multumesc.
Tot eu.
Nimeni nu are pitici la gradi 261?
Haideti, va rog, macar vecini, prieteni, etc. care au.
Multumesc mult
Eu stau in zona si am mai multi vecini care au copiii acolo si sunt multumiti.
Mie nu mi-a placut. Am fost acum doi ani, mi-au inscris (cu interventii
) fetita in luna februarie, dar cand m-am dus in vizita cu pitica mi-am dat seama ca nu-mi place deloc si ca nu-mi vreau copilul acolo. In ziua in care am fost eu a fost asa: era ora 10, educatoarele erau pe hol si isi beau cafeaua si vorbeau, iar copiii erau la desene animate, nesupravegheati, iar cand un baietel a iesit din clasa, educatoarea l-a strigat pe numele de familie, nu pe numele mic (prenume). Pentru mine a fost suficient, nu vreau ca fetei mele sa i se spuna pe numele de familie la 3 ani!
In rest, eu am auzit de parinti multumiti, probabil ca eu sunt mai pretentioasa.
Eld, mami de printesa
si
(36s)
Multumesc mult, Eld, pt.raspuns.Chiar asteptam cu nerabdare un semn de la voi.Sper si eu ca gradi sa fie OK pt.ca este cea mai aproape de casa nostra,deci cea mai avntajoasa din punctul asta de vedere.Daca mai stie cineva ceva va rog sa mai imi scrieti.Multumesc.