Visele, m-am saturat de ele!!
Raspunsuri - Pagina 3
anky spune:
Mah...io visez foarte des ca zbor,e super senzatia,aproape ca nu imi vine sa ma mai trezesc, vreau sa visez in continuare
Anca,mami de doi nazdravani
Mindy spune:
quote:
Originally posted by anky
Mah...io visez foarte des ca zbor,e super senzatia,aproape ca nu imi vine sa ma mai trezesc, vreau sa visez in continuare
Anca,mami de doi nazdravani
si eu visam mai demult ca zbor, eram mai mica.. erau super visele alea, sau ca saream si nu ma puteam opri din sarit, parca fiecare saritura imi dadea elan sa sar mai sus si mai sus.
mai nou visez cu avioane, cu frica de avioane, avioane care se prabusesc, cad in gol.
visez de multe ori cu nunti, persoane care le cunosc casatorite, se mai casatoresc odata (cu aceeasi persoana).
cam ciudate unele vise.
floarea de colt spune:
quote:
Originally posted by tlaura
Eu sunt prietena buna cu visele; nu ma simt bine daca intr-o noapte nu visez ceva, dar asta se intampla foarte rar!
De ce zic ca sunt prietena cu ele? majoritatea viselor mele sunt premonitorii; nu pe toate le inteleg la trezire, dar am invatat cu timpul sa "citesc" cateva. Acum, stiu sigur cand mi se imbolnaveste copilul, eu sau sotul! sau cand urmeaza ceva rau, sau bun! sau cand moare cineva, ruda sau nu!
De multe ori visele imi dau raspunsuri la problemele de zi cu zi, chestii la care nu m-as fi gandit!
De aia spun ca eu imi iubesc visele, chiar si pe cele urate; ma atentioneaza de ceva!
Sotul meu rade de mine, el nu prea viseaza, si nu ma crede bineinteles. dar nu o data i-am demonstrat ca am avut dreptate! Acum catva timp (anul trecut parca), i-a murit un coleg intr-un accident de elicopter. Eu am visat accidentul si ca pe el il durea o masea. Nu i-am spus, normal, adr ii povestisem unei tipe de aici. cand am auzit vestea i-am dat telefon tipei si am rugat-o sa- povesteasca ce i-am spus eu ca am visat! Nu stiu cat l-a impresionat (el e un tip foarte pragmatic), dar a vazut ca nu mint.
Durerea,extragerea de dinti, masele, inseamna ca auzi de o moarte; daca curege si sange e ruda cu tine, daca nu doar prieten.
V-am dat un exemplu, am multe, dar si asa m-am lungit cam mult!
dar nu m-am putut abtine cand am vazut titlul "Visele, m-am saturat de ele"!
Eu nu as putea fara ele!
Laura, mama lui Andrei
Poze
TLAURA , as vrea si eu sa am o stransa legatura cu visele....
visez f mult , cred ca si visele mele sunt premonitii , insa , din pacate dimineata ,daca nu le rememorez imediat , le uit...
nu stiu exact ce inseamna fiecare , insa , am constat ca , daca visez animale furioase , negre , care ma urmaresc , inseamna boala , a mea , rudelor , boala destul de grea..
la fel , daca visez tren , autobuze , aglomeratie de masini sau oameni , inseamna ca urmeaza sa ma cert cu cineva , sa am un scandal , mai mic sau mai mare...
chestia cu maseaua nu mi s-a intamplat ...sa de-a domnul sa nu se intample...
ieri noapte am visat ca sunt gravida ,pentru prima oara in viata mea am visat asta , era atat de real visul , incat , m=am trezit sa ma mangaiam pe burtica , si in realitate , ....tare ma tem ca nu e de bine , pt ca , in general ,daca vizez copii mici , e semn rau...o veste proasta , o nerealizare...
iubesc visele...dar in acelasi timp ..ma sperii de ele...
uneori as vrea sa nu mai visez nik...
Dariucha spune:
Si eu visez ciudat de vre-o 5-6 ani si de multe ori se adeveresc ...
Am visat o data ca am ramas insarcinata si ca am nascut un copilas ,visul a fost atit de real si de dureros ca ma-m trezit lac de sudoare si cautam cu disperare copilul pe care tocmai il nascusem ....brr,brr .
Au mai fost si altfel de vise ....,de ex , timp de 4 nopti am avut patru vise asemanatoare ,eram indragostita lulea de un barbat foarte frumos ,in fiecare seara era altfel ,blond ,brunet ,negru .chel , sentimentul de iubire era atit de intens incit ma trezeam cu durere in inima ...
Sau visez ciini ,dulai mari care ma latra sau citeodata ma apara de ursi mari albi sau bruni ,eu sunt asa de speriata in vis ca ma trezesc
tipind si cu inima cit un purice de frica ...
De data asta imi e tare frica pt ca aseara am visat ca mi-a cazut o plomba si sa spart ,deci nu am mai putut-o pune la loc ,umblam cu plomba in mina .....imi curgea singe ...imi este tare frica ,sotul meu este plecat in delegatie .....
Ma rog ca macar de data asta sa nu insemne nimic ....
Iubeste ca sa fii iubit
tyaa spune:
Si eu am visat azinoapte ca mi-au cazut doi dinti, unul dupa altul. Nu ma durea, am mers la dentist si zicea ca maine mi-i pune la loc, io zic maine?! Da io vreau de portelan........
mama de fetitzoi Elisa Nicola(21 sept. 2004)
http://community.webshots.com/user/2002
tyaa spune:
Mai rau e ca si gaza mea viseaza des urat, uneori se trezeste si plange, zice ca nu vrea sa mai viseze urat........acum s-a trezit urland dupa tata-su atat de tare ca avea lacrimile sub barba. Nu stiu ce, a zis mama mea ca arata spre dulap si il striga pe tata.
mama de fetitzoi Elisa Nicola(21 sept. 2004)
http://community.webshots.com/user/2002