Visele, m-am saturat de ele!!

Visele, m-am saturat de ele!! | Autor: tyaa

Link direct la acest mesaj

Ce sa fac sa nu mai visez? Ma obosesc visele mele, ma enerveaza de tot. Mai ales cand prevestesc ceva rau. De fapt rar visez ceva bun.
De multe ori visez ca visez, ape tulburi, case daramate, ma visez mult acasa la bunici, sau ca ma mut, sau caut casa........si multe altele.
Cu ce sa ma tratez?

mama de fetitzoi Elisa Nicola(21 sept. 2004)

http://community.webshots.com/user/2002

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

buna tyaa!

Nu stiu cum ai putea sa nu mai visezi, dar vreau sa-ti spun ca si eu in ultima vreme visez numai prostii. Visez ca sotul ma insala, ca pleaca, ca ne certam....in conditiile in care avem o relatie ok, doar ca eu fiind insarcinata nu prea mai avem relatii intime si banuiesc ca de aici mi se trage
Cu siguranta si la tine este vreun stres, si eu am visat case daramate si alte de acest gen intr-o perioada in care am fost fff stresata cu unele treburi, perioada a trecut si au disparut si visurile urate.

Iti doresc nopti linistite!

Ana - - mamica de bondar bzzzzz - cu aripi si acusor - Stefan de 3 ani si....
expozitia de lucrari
castelul de zapada

construim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

tyaa,precis ma va combate careva p-aici cu "zona crepusculara" a viselor si alte chestii "mistice",nu vreau sa par rautacioasa si nici nu ma erijez in cea care le stie pe toate,insa cred ca o lipsa de vitamine si minerale determina acest zbucium al tau fata de visele astea.
Si eu am,uneori,astfel de framantari,bine ca nu mai sunt atat de dese ca alta data si cred ca marea noastra majoritate trecem prin astfel de probleme.
Dupa parerea mea toate aceste chestii vin din anumite nemultumiri ale noastre din viata de zi cu zi,din grijile zilnice,din neimplinirile noastre,din esecuri si lipsa de idei de a rezolva anumite ganduri,fapte care ne marcheaza de mai multa sau mai putina vreme.
Toate aceste treburi pleaca de la o alimentatie saraca in fructe crude,legume...lipsa meselor sau saritul peste ele,dintr-o alimentatie pe spoci gen un corn colea cu un iaurtel,din lipsa de timp,ganduri multe si asa mai departe,neintelegeri cu cei apropiati...cred ca intelegi ce vreau sa spun.Consumul nervos duce la consumul de elemente esentiale din organism care ne mentin intr-o stare normala de vietuire.
Nu vreau sa te sfatuiesc zicand "fa asa,ca eu stiu cel mai bine si ca eu asa am facut",insa pot sa-mi spun parerea pe care tu ai cerut-o deschitand acest subiect si sa zic ca ar fi bine sa vezi cam unde e lipsa ta de vitamine si minerale,sa le suplimentezi atat natural,cat si pe cale orala cu diverse produse de cumparat,sa incerci sa ai o gandire mai optimista(atat cat se poate),sa incerci sa nu mai sari peste mese,iar cand simti ca te napadesc gandurile negre si visele astea urate,cauta-ti ceva de facut...ceva de genul sa citesti o carte de informare,urmnareste un canal tv de stiinta,mergi si fa un sport...asa,de intretinere,iesi cu prietenele in oras la un suc,o cafea...shoppingul e o metoda de relaxare...ia-ti copiluta si mergeti in parc,lasa jena la o parte(zic si eu) si jucati-va impreuna in parc,cu o minge,poate sotronul(nu stiu cat de maricica e fetita ta)....ooooo,acuma vad ca face 4 anisori in septembrie,deci e maricica,merge de un sotron...nu stiu,cam asta imi vine in minte...Ma gandesc ca de vei avea timpul foarte ocupat cu diverse activitati nu vei mai avea vreme sa te gandesti la ceva rau...Nu cunosc,insa mie imi suna ceea ce ai scris a inceput de depresie...Sa fie si primavara de vina sau gresesc eu?
Sunt multe de spus pe tema asta,eu am incercat sa fac un rezumat al parerii mele...Sa ai multa sanatate si iti doresc sa scapi de aceasta probleme cat mai repede.

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tyaa spune:

Io cand visez ca ma cert cu cineva e de bine, am cam aceleasi vise constant, ma obosesc la maxim. Stres....hm, nu stiu daca exista, poate racelile repetate le Elisei de anul asta, in rest, nu stiu.nemultumiri doar.
Vreau sa visez frumos
Felicitari pt sarcina, citesc zilnic si la subiectul nostru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

eu am avut mereu vise multe, elaborate, cu tot felul de detalii. Ma gandeam ca unica solutie este sa ma apuc sa scriu scenarii ca poate as scoate macar niste bani daca tot visez asa detaliat totul...

Mergi la inceput

Ana68, ai dreptate. Sar peste mese, dar fructe, legume mananc. Cat de cat mancam sanatos.
La shoping nu imi permit sa ies, in parc da, iesim. La suc cu prietenele , care prietene?!
Depresie zici, doamne feri......sper ca nu. Nu stiu ce e aia depresie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

cred ca de vise nu putem scapa!!!! nu am auzit sa existe vre-un remediu pentru asta!!!!
eu am observat ceva, cand iesim seara la o cina, in oras si mananc tarziu, pe la 20:30- 21, atunci dorm mai rau, adica mai agitat, visez, ma trezesc des. iar cand nu mananc tarziu, de fapt pe la 6 iau cina in general atunci dorm mai bine. dar si atunci visez, ca nu stiu sa existe noapte sa nu visez!!!!
cred ca si alimentatia are legatura cu visele. parintii mei, de ex, de multi ani mananca mai mult naturist, adica fructe, legume, salate de tot felul din cruditati, sucuri naturale, foarte rar carne, si aceea numai de curcan sau peste. si au o sanatate buna, nu sunt stresati niciodata, nu iau nici un fel de medicamente, (au 74 mama si 80 tata) fac miscare si merg in vacante pe munte de doua, trei ori pe an. acuma s-au mutat definitiv in Elvetia, ca au acolo casa, cumparata acum 20 de ani.
sper si eu sa le calc pe urme, adika sa fiu in forma pana la batranete!!!!

Kari

Mergi la inceput

Kariguld, chiar ca ai parinti in forma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

De visat visam sigur in fiecare noapte, ba de mai multe ori e noapte. Atunci este perioada in care creierul se reface, perioada absolut necesara supravietuirii. Doar ca reamintirea viselor depinde de perioada ciclului de somn in care ne trezim. In rest, toti visam de mai multe ori pe noapte.

Carentele minerale intr-adevar au semne puternice asupra organismului. Poate o ionograma nu ar strica.

Mergi la inceput

Voi ce ati visat azinoapte? Io am visat ca faceam baie cu o prietena, in vana, visul era cam alb-negru, mama comenta nush ce. Ha ha.
Si voi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Vezi, si tu zici ca visezi numai urat! :)

Mergi la inceput