Mamici de mai-iunie 2008 (54)
Raspunsuri - Pagina 8
mi_bebelina spune:
Condoleante dordia 2000..........ai grija de bebe...el are mare nevoie de tine acum...
mi_bebelina spune:
Monik16, buna dimineata!
nu esti singura.........sunt si eu pe aici...........am o stare de rau de nu stiu ce-i cu mine..........cu greturi, voma.........am pus sa fierb niste orez poate imi trece.........m-am prostit si eu la sfarsit.Nu mi-a fost rau toata sarcina cum imi e acum de 2-3 saptamani..........si arsuri si stare de slabiciune, nesomn, greata.....voi treceti prin asa ceva?
elenuca spune:
condoleante Dordia, cuvintele sunt de multe ori de prisos cand pierzi pe cineva drag, dar gandeste=te ca il pierzi fizic, dar spiritual va fi mereu alaturi de tine. Si eu mi-am pierdut bunica mea draga care m-a crescut si am suferit,dar cand imi era greu o simteam alaturi de mine, o visam frumos si era asa de bine. Ea va vegheaza de undeva de sus si pe tine si pe bebe. Fii tare !.
Elenuca 31 sapt in asteptarea minunii noastre Lizuca
http://community.webshots.com/album/563042337YGzSrI
http://bd.lilypie.com/mlCep2.png
elenuca spune:
Buna dimineata My bebelina, Monik, sunt si eu pe aici, nu mai am somn, plus ca am niste arsuri de toata frumusetea. Am incercat cu de toate si nu trec si pace. Acum studiez cum incet incet se face lumina, ascult ceva muzica latino,in casa e liniste cu exceptia lui tati care s-a labartat pe tot patul si le sforaie...
Mai stau nitel si ii dau trezirea sa-l trimit la munca si mai fac un nani, simt ca se apropie mos ene. Pup
Elenuca 31 sapt in asteptarea minunii noastre Lizuca
http://community.webshots.com/album/563042337YGzSrI
http://bd.lilypie.com/mlCep2.png
mi_bebelina spune:
Si eu ma gandeam sa mai trag o tura de somn..........altfel toata ziua sunt zombie............si parca imi trecusera arsurile si au reaparut..........nu stiu ce sa mai fac.........am mancat un pic de orez,daca reusesc sa adorm e cel mai bine....mai stau insa putin pe-aici ca sa fiu sigura ca nu ma asez degeaba in pat..
cleo78 spune:
condoleantse dordia, si sa nu uiti ca suntem alaturi de tine. Stiu ca 2 cuvinte sunt de prisos, dar incearca sa iti aduci aminte numai lucrurie frumoase si sa privesti mai departe.
am mai cetit din urma, asha, pe ici colo, nici io nu cred ca rezista tati al meu in sala de nashteri! Sau daca intra...al 2 lea copil nu mai vrea; d-appoi 3 cu se bate el cu pumnul in piept. Pe de alta parte, cred ca o sa aprecieze mult mai mult ceea ce suntem noi, femeile.
Nici nu stiu cum o sa reactionez la durere/stres/emotii/hormoni...cand l-oi fugari prin tot spitalul ...
Despre regimul alimentar, ce stiu ca regula: totul f. proaspat-daca se poate pe loc gatit si atat. Mai intai regim usor, muuult mai strict decat scria YLARI si apoi introduci pe rand cate un aliment. Si vezi ce iti prieshte. Pe la coada listei sunt alimentele care sigur m=au balonat sau dat arsuri pana acum.
36+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 4 sapt
mi_bebelina spune:
fetelor ma duc la culcare.......poate reusesc sa maia tipesc un pic(mai mult).
Sigur revin pana la 11.00
O dimineata placuta!
CamiM spune:
'Neata fete!!
Dordia sincere condoleante pentru bunica ta.Nu gasesc ce cuvinte as putea scrie sa te aline acum, dar spera ca de undeva ea va vegheaza cu drag.
Fetelor in ceea ce priveste regimul alimentar dupa nastere in perioada alaptarii mie nu mi-a recomandat pediatra nici o schimbare. De fapt mi-a spus ca daca nu pare sa aiba probleme Sofia( gaze, colici, etc) sa nu imi fac probleme. Din cate stiu eu trebuie urmarit doar pentru ca unii copii sunt sensibili daca mama consuma multe lactate de pilda. Eu am mancat normal( primele saptamani oricum nu prea apucam decat asa o supita, un iaurtel ceva usor). Dupa ce mi-am revenit dupa operatie am inceput sa gatesc si gata. Sofia mea nu a avut nici o problema( nu colici, nu gaze, nimic) si pana la un an era o gasunica.. nu ca acum ar fi prea slabuta...
AMR 21 de zile
Cami 35+ & Sofia - 8 mai 2006
babyname spune:
condoleantze, dordia. bunica ta va veghea asupra ta si a bebelului tau de acolo de sus.
fetelor, eu la 1 nastere nu aveam voie sa pap rosii, vinete, kiwi, capsuni...cele care au seminte cica provoaca alergii sau colici si mai spunea pediatrul ca ceapa si usturoiul schimba gustul laptelui....
sigur la externare ne vor spune mai multe, mai ales ca le dam niste banuti.
va doresc o zi frumoasa si plina de soare.
iulia 33s cu+ BIANCA(21.06.02)
amr 6s