Mamici de mai-iunie 2008 (54)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emycor spune:

dorida 2000 condoleante.....

eu raportez o casa plina de praf.....ne schimbam usile interioare...e dezastru....nu mai vreau...

emycor34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

quote:
Originally posted by dordia2000

Buna fetele....

Sunt trista si plange sufletul in mine pt ca de dimineatza a murit bunicutza mea draga si scumpa. Voua nu am reusit sa va povestesc despre ea, era ca mama mea, am locuit impreuna ultimii 10 ani siinainte....m-a crescut...si m-a invatat atatea lucruri de bine....dar nu pot intra in amanunte ca nu vreaqu sa imi amintesc pt ca sa nu sufar si sa ii fac rau bb-ului. Imi e f. greu sa ma abtin dar incerc din rasputeri sa ma detasez si si...sa fiu tare pt ca sa nu patesc ceva.
Va poop si o sa intru cand ma voi simti in stare...Acuma sunt praf...

Diana 36+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Imi pare nespus de rau, insa incearca sa vezi si partea buna a lucrurilor...acolo sus vei avea un inger pazitor in plus care sa vegheze pentru tine si bebe...batranetea e cam urata si cand mai esti si plin de boli...mama mea mereu spune ca ei nu i-ar place sa traiasca pana la 80 de ani. Condoleante si nu mai fii trista! In urma au ramas niste sentimente de dragoste foarte puternice si asta e cel mai important...e cea mai mare mostenire pe care o poate lasa un om. si Dumnezeu sa o odihneasca!

Leeloo, Cami si Dana mii de pupici! Ma bucur ca v-a placut odorul! Si eu aratam ca naiba, dar ce mai conta! Eram in al 9-lea cer.

Fetele si eu am o gramada de lucruri ramase de la Cris, iar acum mi-e ciuda ca nu mai are sens sa iau altele...si le-as vrea si eu pe toate noi ptr bebelina, insa chiar nu are sens sa mai arunc banii...mai ales ca astea ptr copilasi sunt super scumpe.

Elena ma bucur ca te-ai impacat cu mamica ta. Asa face si a mea...am trimis-o la dentist si zici ca i-am luat gatul...ca a astepat, ca o doare de la anestezie, bla, bla, bla...asa o sa ajungem si noi peste ceva ani...si o sa se vaite piticii de mai iunie 2008 pe forum de noi! Am vazut pozele si arati trasnet!

Va pup!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Fetelor, apropo de alimentele recomandate in timpul alaptarii... ma puteti ajuta si pe mine? Am inteles doar ca sunt o gramada pe care nu trebuie sa le pap ca fac rau la bebe (la modul colici, etc). Eu am incercat sa caut, dar ori n-am avut rabdare, ori nu am dat cautarea calumea. Eu inafara de lactate (care parca nici alea prea in exces) gratare si apa foarte multa am inteles ca restul ar fi din categoria nerecomandate. Sau poate am dat eu peste persoane prea drastice... Eu fara supa, ciorba, sunt distrusa...

Stiti ce am facut, capiata fiind? Am dat nr de telefon al mamei la cei de la baby comfort ptr confirmarea comenzii cu patutzul............ Sunt varza, clar ultimul neuron mi-a decedat. Am sunat-o acum pe mamicutza sa o pun in garda :)

Pupici

YLARI

http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png

http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Am gasiiit!!!! Hai ca nu e deloc nashpa! Dar ce spun fetele care nu sunt la primul bebe? Va dati acordul?
Uitati si voi:

LUNI

MIC DEJUN
1 PAHAR CU LAPTE
1 FELIE DE PAINE CU O FELIE DE SUNCA PRESATA
GUSTARE
1 FELIE DE COZONAC
O CANA CU CEAI DE CHIMEN SI ANASON
PRANZ
O PORTIE DE CIORBA DE PERISOARE CU 2 FELII DE PAINE
GUSTARE
1 IAURT MIC CU FRUCTE
CINA
1 DOVLECEL UMPLUT CU CARNE DE VITA CU O LINGURA DE IAURT
O FELIE DE PAINE PRAJITA
O CANA CU CEAI DE CHIMEN SI ANASON
GUSTARE 1 BANANA

MARTI

1 PAHAR CU LAPTE
1 FELIE DE PAINE
1 OU CU BRANZA LA TIGAIE
GUSTARE
1 BUCATA DE PLACINTA CU MERE
1 CANA CU CEAI DE CHIMEN SI ANASON
PRANZ
O PORTIE CU SUPA DE GALUSTE
GUSTARE
200 G. DE IAURT DE BAUT CU 2 BISCUITI
CINA
1 PORTIE DE PILAF CU CARNE DE PUI
1 CASTRAVETE MURAT
1 CANA CU CEAI
GUSTARE
1 PAHAR CU SUC DE PORTOCALE

MIERCURI

1 PAHAR CU LAPTE
O FELIE DE PAINE PRAJITA
O FELIE DE RULADA DE PUI
GUSTARE
O BUCATA DE PLACINTA DE DOVLEAC
O CANA DE CEAI
PRANZ
O PORTIE DE CIORBA DE VACUTA
O FELIE DE PAINE PRAJITA
GUSTARE
1 IAURT MIC CU FRUCTE
CINA
2 CLATITE CU BRANZA DE VACI SI MARAR
1 PAHAR CU SUC DE PORTOCALE
GUSTARE
2 MERE COAPTE
1 CANA DE CEAI

JOI

1 PAHAR CU LAPTE
O FELIE DE PAINE PRAJITA
O OMLETA DIN 2 OUA
GUSTARE
2 CLATITE CU GEM
O CANA CU CEAI
PRANZ
O PORTIE DE CIORBA DE PESTE
O FELIE DE PAINE
GUSTARE
1 BANANA
CINA
O PORTIE FILE DE PESTE LA CUPTOR
200 G. DE CARTOFI FIERTI
GUSTARE
1 IAURT MIC

VINERI

1 PAHAR CU LAPTE
O VFELIE DE PAINE PRAJITA
O LINGURITA CU BRANZA DE BURDUF
GUSTARE
1 BUCATA DE BRANZA DE VACI SI STAFIDE
1 CANA DE CEAI
PRANZ
O PORTIE DE CIORBA TARANEASCA DE PUI
O FELIE DE PAINE
GUSTARE
2 MERE COAPTE
O CANA DE CEAI
CINA
1 COPAN DE PUI LA CUPTOR
O SALATA MICA DE VARZA ROSIE
GUSTARE
1 CANA CU CEAI
2 BUSCUITI

YLARI

http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png

http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Ylary, tu planui ca dupa ce nasti si esti varza cu nopti nedormite sa iti faci diete pe hartie si reguli cu ce e voie si ce nu e voie? te superi daca rad un pic

in timpul alaptarii ai voie sa mananci cam orice, asa mi-au zis mie aici. pana si cafea ai voie sa bei daca nu sari calu si o faci slaba (mie mi-au dat cafea in spital la maternitate!)
singura chestie care mi-au zis ca dauneaza lu bb ar fi kiwi.
am o prietena care a nascut de curand si a fost asaltata de binevoitori cu ce are voie si ce nu, a ajuns asa departe incat sotul i-a aruncat mancare dea ciuperci din frigider gatita de mama ei ca sa ii ajute caci mama lui sustinea ca nu are voie sa manance ciuperci!!! tipa s-a enervat crunt, a urlat la toti in prima faza si apoi a pus mana pe internet si a cautat in engleza si a gasit ca nu sunt studii care sa ateste ca alimentul x sau y face rau lui bb. cica te mai si prinzi daca ceva nu ii prieste.

ce as avea eu grija - la alcool si medicamente, la fel ca pe timpul sarcinii.

eu intrasem de fapt sa vad daca a aparut vreun bb

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

quote:
Originally posted by MissParker

Inseamna ca pe noi deocamdata la primul curs ne-a invatat altceva, fiindca moasa asta se axeaza pe inspiratia cea mai profunda, in burtica, si respiratia inca pe nas (deci nu sub stare de stres). In stare de stres (la contractii) va trebui sa respiram pe gura, sa prelungim respiratia cat putem (eventual ca respiratia sa dureze dublu fata de inspiratie) si s-o facem cu zgomot, ca si cum am stinge o lumanare.

Fetelor, nu neglijati treaba asta, se pare ca daca vom sti sa respiram cum trebuie ne vom putea scuti de o mare parte din dureri, le vom putea atenua.

Felicia 29+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

va zic eu din proprie experienta care e cea mai eficienta metoda contra durerii de respirat in timpul contractiilor - sa tipi!
eu am incercat sa respir cum am vazut in filmele americane si am zis ca imi pocneste inima in piept. dragelor, tipand ma durea mult mai putin
chestia asta insa nu s-a potrivit cu gustul moasei caci era ora 5 noaptea si le sculam pe celelalte mamici. asa ca mi-au montat epidurala la dilatatie 1cm, a mai reusit cineva performanta asta?

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monik16 spune:

Sunt singurica? Nici o alta insomniaca?

32+ Sara-Maria

Mergi la inceput

M-am trezit sa ma duc la baie si nu mai pot adormi... Ma simt tare nasol pt. ca m-a prins raceala de la curentul din casa cred... si inca nu am aragaz montat pt. ca muncitorii mei ieri au tras chiulul... Azi sunt pusa pe scandal. Le spun clar: pana la 14 cel tarziu sa monteze chiuveta si plita cu cuptorul, sa le racordeze la gaze... Nu ma intereseaza sa mai faca nimic! Le zic sa o lase asa ca nu mai rezist...Abia arespir de racita...M-am chinuit toata iarna sa nu racesc si mi-au pus astia capac!

32+ Sara-Maria

Mergi la inceput

dorida 2000 condoleante...ai grija de tine si de bb!

32+ Sara-Maria

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by emycor

dorida 2000 condoleante.....

eu raportez o casa plina de praf.....ne schimbam usile interioare...e dezastru....nu mai vreau...

emycor34+

emycor, eu te inteleg atat de bine.... inchipuie-ti ca la mine se razuie peretii pana la beton...am praf si intre dinti.
Eu tot spal si dau cu mopul dar degeaba... cand suntem in casa suntem mai prafuiti ca pe strada...fac pantofii si din dormitor pana la usa se fac albi... Chiar radeam cu sotul meu ca mergeam intr-o zi la restaurant sa mancam ceva cald si ne analizam pantofii...ziceai ca venim de la tzara...bine imbracati dar cu pantofii varza .

32+ Sara-Maria

Mergi la inceput