Mamici de mai-iunie 2008 (54)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monik16 spune:

nu stiu ce are forumul asta ca mie-mi da numai erori...

32+ Sara-Maria

Mergi la inceput

vroiam sa va zic ca sunt fff racita si sa va intreb daca avem voie sa luam ceva in cazul asta?

32+ Sara-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SilviaPop spune:

test
da, si mie..am crezut ca e netul meu de vina

http://bd.lilypie.com/aiOCp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SilviaPop spune:

Monik, paracetamol si vitamina C multa ca sa ajuti organismul sa lupte. Evita lactatele in raceala. Plus o supa de pui, eventual de gheare de pui. Tendoanele de pui fac minuni, nu stiu de ce..

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by SilviaPop

Monik, paracetamol si vitamina C multa ca sa ajuti organismul sa lupte. Evita lactatele in raceala. Plus o supa de pui, eventual de gheare de pui. Tendoanele de pui fac minuni, nu stiu de ce..

Tocmai molfaiam un sandwich cu cascaval...eu mananc multe lactate...De ce trebuie evitat? Am stors azi 4 lamai si le-am baut cu miere...E cam nasol ca nu am medicamente in casa si daca sotul meu e plecat nu are cine sa mearga la farmacie...si nu e nici una prea aproape...Poate dau o fuga maine dimineata.

Am mancat o supa de pasare facuta de mama soacra...
Aaaaaaaaa, am uitat sa va spun ca am aragaz, mi l-au motat in seara asta dupa 18 zile...numarate!

32+ Sara-Maria

Mergi la inceput

am dormit azi 2 ore la pranz si acum nu mai mi-e somn...Stiam ca asa se intampla dar mi-era asa rau...
Oricum vad ca nu sunt singura .

32+ Sara-Maria

Mergi la inceput

cred ca am ramas singura...Si pe Silvia a luat-o somnul...poate reusesc si eu desi nu prea am semne de mos ene...

32+ Sara-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

quote:
Originally posted by alina_anto

Simonacip Eu am vazut pompa de san manuala de la chicco- costa in jur de 60 lei. Eu m-am axat pe cele manuale pentru ca asa intentionez sa-mi cumpar. Cele de la Avent sunt mai scumpe: costa in jur de 200 lei (in care ai incluse si biberoane si recipiente de stocare a laptelui). Eu nu stiu de care sa-mi iau pt ca mi-am cumparat deja biberoane de la Avent, deci ar trebui sa-mi iau o pompa de san din aceeasi gama, dar mi se pare cam scumpa...
Iar cu sterilizatorul am aceeasi problema.. Sa-mi iau de la Avent(pt ca am deja biberoane), sau de la chicco (am un biberon chicco), saum unul no-name??? Oricum cred ca-mi voi lua un sterlizator pt cuptorul cu microunde, nu unul electric...

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

AMR: 4 saptamani!

Alina 34+ SARA-MARIA

Eu la David am avut pompa de la Chicco, manuala, dintr-aia cu pompita...nu prea am fost incintata. In schimb aveau fetele in spital pompe tip seringa, erau super. Dintr-asta vreau sa-mi iau, dar nu stiu inca ce marca, inclin spre Avent...La targ sper sa achizitionez una..Cit despre sterilizator la David am avut imprumutat, mi-a fost foarte util...acum astept sa vad daca voi avea totusi nevoie...sper din suflet sa nu am, de aia nici nu-mi cumpar deocamdata...
Imi pare rau pt nervii pe care ti i-ai facut ieri cu analizele si cu liftul

Ylari, imi place si mie cameruta fetei si aparatoarele de pat au un model tare haios, sa le stapaneasca sanatoasa, iar voua succes la Ikea

Diana, asta inseamna ca Nicole a avut scarlatina? Sau vreo boala molipsitoare? E vreo epidemie ceva de ne pun astia la tot soiul de analize??? Saracuta de tine, dar Mihaser are dreptate, tine-o pe puiuta mai mult in burtica , stii cum e dupa aia, nu stiu daca vei putea sa te odihnesti/relaxezi mai mult ca acum.

Mi_bebelina, nu pateste nimic bb de la greturi, stai linistita, mi-a spus un dr odata ca bb e cel mai bun parazit, isi ia resurse de unde poate si chiar daca tu nu te hranesti cum trebuie el o face Nu te ingrijora.

Leeloo, lasa mami ca si eu am 17 in plus, deja au inceput sa ma obsedeze, am luat 6 kg cu statul asta acasa in pat si mincat incontinuu...am planuri mari de tot dupa ce nasc...

David (10 nov 2004) si
Simona AMR 11 zile
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Ancaurn, Ralu_t, socrate, felicitari pentru cumparaturi. Sa se bucure bblusii de ele, si voi asemenea.
Abia astept si eu tirgul, Doamne nu m-as satura de cumparaturi...mi-am mai facut o listuta acuma daca mi-ati facut pofta voi fetele...Ralu_t imi place tare caruciorul!
In rest, sa mai vedem poze cu hainute si ce ati mai achizitionat.
Inais, succes la rezultate!!!
Ancaurn,Alysh eu tot de la Nuk am avut biberoane, si acum mi-am luat 3 tot de la ei, sa fie acolo in caz de ceva. Oricum, eu le schimbam la 3-4 luni, d ealtfel scrie si pe instructiunile lor ca tb schimbate la o anumita perioada...Ma rog, in functie si de cit de folosite sunt...
Silvia_Pop, abia astept sa nasc, na ca mi-ai facut pofta..SI mai am de asteptat si saptamina viitoare ca m-as fi dus miine...Si m-as fi dus la Giulesti totusi, nu la Municipal. Oricum, e incurajator.
Monik 16, lasa medicamentele, incearca sa te dregi asa, mai naturist. Ceai, lamii, portocale, bai calde cu sare la picioare...Multa sanatate...!!!

David (10 nov 2004) si
Simona AMR 11 zile
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

neatza fetelor!
E cineva prezent?

Mergi la inceput