Mamici de Martie-Aprilie 2008! (147)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

A mancat Kya, da.... Prima data avusesem ambitia sa-i dau 120 ml (ca ma "stimulase" Alice ) si ea mancase deja cam 90...si nu cred ca a varsat chiar tot, sigur nu...Iar acum a mancat 60, a parut ca mai vrea, i-am mai pregatit 30 si a mancat doar 10 dupa care s-a strambat si gata, mi-a fost frica sa o mai fortez. Deci una peste alta, a mancat bine, acum doarme. Mai stau vreun sfert de ora si o scot afara, ca trebuie sa ajung musai la posta si iau pitica cu mine...

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

naty, e mai bine sorella acum, s-a dus la policlinica sa-i dea medical pt azi si spera si pt maine, dar sunt cam fitosi dr la ea acolo...

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

naty, ma bucur ca e mai bine Iuliutza!!...a. si sor-mea, habar nu are de la ce e..

HAI VALENTINA, HAI ARIEL, DA CU CONTRACTIA!!!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Lunyyy!!! Zi "da cu expulzia", nu "da cu contractia", zau asa!!

Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

quote:
Originally posted by natynic

Lunyyy!!! Zi "da cu expulzia", nu "da cu contractia", zau asa!!

Naty
Iulia mea

Kya 39+ cu Sanziana
AMR... pana cand trebuie

A inceput o mare dragoste

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Dragelor!!!! Am nevoie de sfaturi!!!!Am dureri destul de mari de spate si bazin, insa sunt continue, nu intrerupte, cum stiam eu ca ar trebui sa fie contractiile.Asa ca n-am cum sa vad care e distanta dintre ele si cat dureaza!

Sa nu radeti de mine: contractiile sunt dureri de burta sau de spate+bazin? MA gandeam ca le recunosc, dar... E clar insa ca e ceva care se va termina cu nasterea. Acum, daca va dura o zi sau o saptamana, o sa vedem!!!

Valentina, 40s 5z, cu Matei

Mergi la inceput

Valentina, am o prietena care si-a rfecunoscut mai greu travaliul exact din acest motiv: durerile -aparute, e drept, BRUSC- erau strict de shale si continue, fara intarirea burtii. Si...travaliu era! Si i s-a spus ca foarte des se manifesta asa. Dar esti mai bine sau mai rau?

Naty
Iulia mea

Mergi la inceput

Multumesc de incurajari!!!!!

Mai astept inainte de a o suna pe doctorita, ca nu stiu ce sa-i spun. A zis s-o sun cand am contractii la 5 minute, dar eu cum sa le masor?

Parca incepe sa ma doara mai intens in unele momente....hai ca incep sa stau cu ochiii pe ceas!!!

Pupici, Valentina 40s 5z, cu Matei

Mergi la inceput

A, si cred ca am pierdut dopul sau o parte din el!!!! era de culoare galben-portocalie!!

Naty, sunt momente in care ma doare mai rau, dar sunt totusi suportabile, asemanatoare celor de la ciclu. Si eu avand dureri groaznice la ciclu, mai suport inca ...

Sotul meu s-a dus la munca si le-a spus colegelor cum ma simt si au sarit toate cu gura pe el sa vina acasa, ca sigur nasc!! Si acum imi da tarcoale!!!

Valentina, 40s 5z, cu MAtei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Valentina mie mi-a spus dr asa: durerile sunt o consecinta a contractiilor. Cu alte cuvinte, la un moment dat uterul incepe sa se contracte asa de tare ca ajunge sa te doara.
Ca metoda de testare - apesi pe burta si apoi apesi pe oasele bazinului (alea 2 colturi din fata, ca nu stiu cum sa le spun altfel) si trebuie sa fie la fel de tari. Asa recunosti contractia. Si aceste contractii fac colul sa se dilate.

Despre durerile continue nu stiu ce sa-ti spun. Practic sunt dureri fara contractii, sa inteleg? Durerile de travaliu - DA, sunt si de burta si de spate.
S-ar putea sa fie la tine un caz cum spune Naty.

Vrei o agitata timida?
Sa ne spui cand vrei toata parada
Hai, cu curaj inainte!

Kya 39+ cu Sanziana
AMR... pana cand trebuie

A inceput o mare dragoste

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput