Mamici de Martie-Aprilie 2008! (147)
Raspunsuri - Pagina 17
natynic spune:
Multumim, arcadia!
Delphin, confirm intrutotul ce-i zici lui Gecko-dupa nastere fuga la dush, fuga la pipi, fuga la masa...dar vezi tu ca lui Gecko s-ar putea sa-i placa viata "pe fuga', e obisnuita cu ea! . E valabil si pt mine oarecum; cand imi amintesc de perioada in care stateam la pat si nu faceam nimic ma trec fiorii-mult mi-am dorit copilul asta de-am avut atata rabdare...Oricum insa, hai Gecko, iesi din butoi ca esti prea mare si nu incapi acolo!
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
Simo27 spune:
hai,ARIEL
Cuscra,mai,ce nora frumoasa de frumoasa am!i-am aratat-o lui David,ii zic:"uite-o pe sotia lui Samuel..."copilu mirat:"mami,seamana cu Samuel,da are mai putin par..."
Sovi,si eu am luat tot de la Graco umbreluta de soare si aparatoare de ploaie,na,ca sa am!si am mai comandat ceva...astept sa vina!
Naty,felicitari pentru cele 3 kg ale Iuliei
Va pup fetelor,care i-ati dorit bebelusului meu sanatate...are nevoie ,ca tuseste-zic eu-mai rau ca ieri,ii curge nasul la greu si e tare chitait,off!!!
si eu l-am pictat pe fata cu violet de gentiana..e tare comic!mai,da m-am dat si eu pe mana si nu se duce...sambata avem iarasi musafiri...oare o trece?!a,si ca sa fie totul complet i-au aparut pe limba bubite albe...si normal ca nu prea sugeca il doare,cred...stiu de la David...i-am luat nistatin si i-am pus pe Suzi..ma intreb, de la ce?Cred ca de la Suzi, desi am 3 si le sterilizez mereu...deja ma enerveaza saptamana asta!am inceput-o prost si uite,nu se termina problemele Barosanelului!
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
natynic spune:
Simo, face bubitele albe de la lapte si il dor. Trebuie nistatin SI glicerina boraxata si nu ajunge sa-i pui pe suzi, infasoara o compresa sterila pe un betisor de ureche (dar vezi sa nu se desprinda cumva compresa!) si cu betisorul ii badijonezi usor limba, obrajii si gingiile. Nu va protesta ca glicerina boraxata e buna, dulce. Si se gaseste la farmacii combinatia cu nistatinul
Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
natynic spune:
Simo, dar lui David ce i-ai spus cand i-ai aratat-o pe Iulia nud?
Naty
Iulia mea
luny spune:
ce liniste, ca niciodata parca!!
Cela care mai nasteti la MEDLIFE, vedeti ca s-a scumpit iar!..
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
bubu05 spune:
Chiar ca e liniste...am atipit si eu o ora. A venit bunica si l-a luat pe Vladut afara, sotul a venit devreme si face nani si eu bantui pe-aici.
Simo, exact cum a zis Naty, trebuie sa stergi gurita cu glicerina boraxata si poti sa-ti dai si tu pe sfarc inainte sa suga. Nu e de la suzi, stai linistita, e de la laptic, sunt afte.
Cat ai dat pe umbreluta? Si ce-ai mai comandat??
Sovi, ai fost la Expo? Ma duc si eu maine dimineata, zi ce e pe-acolo si ce ai luat!
Bai, eu m-am cracanat rau de tot de cand l-am ridicat pe Vlad...cel putin dupa ce-am stat 2 ore in pat, cand m-am ridicat am zis ca ma rup in doua, asa de tare ma dor oasele alea...ce sa fac?
Oana 37+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
AMR pana la
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
natynic spune:
Bubu, ia si tu un paracetamol...nu e antiinflamator dar mai taie durerea...si ceva cald pe shale...Si daca vrei sa nasti de Pasti si sa nu o iei inaintea nimanui nu mai ridica pe Vladut!
Naty
Iulia mea
bubu05 spune:
Mi-am schimbat semnatura, ca nu mai aveam rabdare
Cat de putin mai am si eu...stau si ma gandesc cum o sa fie, retraiesc nasterea lui Vlad...abia astept sa-l tin in brate pe Stefanut!
Oana 38+ cu bb Stefan
AMR pana la
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
bubu05 spune:
Da, mersi Naty, chiar acum ma duc sa iau unul, ca nu mai pot...shalele nu dor, doar oasele bazinului, fix intre picioare
Simo, mai vroiam sa-ti zic ca o sa se ia violetul la baita, se mai greu, in cateva zile, dar se duce tot, nu ramane patat.
Oana 38+ cu bb Stefan
AMR pana la
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
natynic spune:
Simo, vezi sa nu ma indragostesc de copilul tau daca e asa mov pe fata!
Bai Gecko, iesi mama afara din butoi(de fapt cred ca acum deja )
Naty
Iulia mea