Mamici de Martie-Aprilie 2008! (147)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Multumim fetelor pentru aprecieri Ali,Luny,bubu,sovi,kya,miradi,Naty,Marina,Criss si restul fetelor.

Raportez o noapte alba,groaznica din cauza ca am avut un tzantzar scarbos ascuns in camera ce ne-a terorizat toata noaptea si ne-a muscat si fata de obraz.Apoi,a fornait saraca toata noaptea de am stat numai cu porcaria de pompita in mana si serul si abia am reusit sa scot ceva..s-a chinuit micuta greu tare ca mi se rupea sufletul...gata...luam batista bebelui si aspirator nou ca cel pe care il avem acum e plin de praf si jegos rau.Apoi,fiindca era suparata din cauza nasului si tantarului,vroia des la tzatzi si uite asa a stat Stela si a pazit-o si a alergat dupa nenorocitul de tantar toata noaptea pe care l-am prins si am facut crima abia de dimineata.
Spuneti-mi neaparat,pot sa bag pastile de tantari in priza noaptea sau nu e indicat pt micuta,ca innebunesc daca mai vad tantari???
Fetelor care alaptati,pe voi nu va ustura sfarcurile rau rau,ca eu lacrimez de durere cand imi apuca sfarcul prima data??

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.08)
Pozici
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Naty..hihi..au costumas la fel zici?Si cred si eu ca e cat Iulia,Teo..dragele noastre.Of Naty,mai si lucrezi??Cum reusesti?
Criss,mie mi-a fost destul de greu dupa operatie.La reanimare am avut dureri nasoale,cica ma aoleam rau si-mi bagau calmante multe.Apoi,a doua zi cand a venit vremea de ridicat neaparat, simteam ca ma rup si vedeam negru in fata ochilor...destul de greu la mine,dar nu te speria ca fiecare organism e in felul lui.Tu poate te recuperezi mai usor.Aveam si un pat inalt si simteam ca ma rup in bucatele cand incercam sa ma ridic..mda..asta e..a trecut,acum sunt din ce in ce mai bine dar ma junghie tare azi din cauza vremii..Dar trebuie sa trecem si peste asta...
Dar,parerea mea,ca e nastere naturala,ca e cezariana,tot e groaznic..dureri sunt si la una si la alta,fiindca asta e,suntem femei..
In plus,ce ti-a spus Naty,asa am patit si eu..mi-au dat dulcolax si carbuni multi si primul scaun a fost o mica diaree..apoi nu am mai luat decat supozitor.Sa rad,nici acum nu pot ca ma doare de mor..Eu nu am reusit sa ma apas pe burta ca ma durea de muream.
Si la noi a fost bine cu cercelusii,dar a sangerat micuta ceva ca mi se rupea inima sa vad.Acum e bine.
Eu a 3 zi eram bine,mergeam normal,urcam si coboram scari,insa mai erau momente cand ma cocosam rau-si asa din cauza vremii ca acum.Fiindca ieri tzopaiam si azi sunt cocosata.
Bubu,de ce te sperie anestzia generala? La mine,medicul a ales anestez gener si cred ca asa a fost mai bine,fiindca la ce frica aveam cand am intrat in sala,nu cred ca as fi suportat sa aud si sa vad nimik..iar cu durerile de cap..se pare ca apar la rahi nu la cea gener.Eu nu am avut nimik,dar era langa mine la reanimare o tipa cu rahi si probabil a miscat capul fiindca avea dureri groaznice de cap.Asta ii ziceau asistentele.

Mie pediatra mi-a spus sa nu cumva sa cumpar cantar sa ma stresez aiurea.Ca singura imi voi da seama daca se rotunjeste si deja se observa.Sa lasam cantarirea doar la control.
Vio,mie mi-a explcat pediatra si eu ii dau dreptate ca sunt asa hotzomani piticii si se invata sa flencane la tzatzi,dar nu mananca mult.Mi-a zis maxim 15 min sa o tin ca atat mananca,apoi doar flencane sfarcul ca-i place si eu mor de durere.M-a certat ca eu mi-am pus mintea cu ea si am lasat-o sa flencane 1 ora intreaga pana mi-a facut rana.Si tipa flencanea de zor si eu nu puteam sa-i scot sanul din gura..

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.08)
Pozici
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Am citit si eu prin ce a trecut Zozelina si ma rog pt ea si pentru bebe! Sper sa-si revina amandoi sa fie sanatosi si sa ciripeasca din nou pe crenguta.

Unde naste Ariel de nu sunt locuri? Credeam ca doar la Elias se intampla asa ceva!!A nascut Miha? Gecko, hai cu nascarea!

Stelutz, eu zic ca nu e indiata pastila de tantari in camera unde doarme bebe! Cat despre cantar...asa gandeam si eu si pana la urma am primit unul si nu am fost mama nebuna, m-am abtinut sa-l cantaresc zilnic. L-am cantarit doar la o saptamana distanta... Deci se poate!!

Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

bubu, cum se da violetul de gentiana, ca farmacista i-a zis sotului ca trebuie diluat, jumate de capacel la o cadita cu apa(ne-a zis pediatra sa punem in apa pt bubitele de pe corp), dar la buca cum ii dau, si pe cap ca vad are niste pete rosii mai mari pe pielea capului, care ieri nu erau...oare merge si pe astea??..sau doar pe cele cu motz alb si la funduletz?..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mussara2000 spune:

SALUTARE SI DE LA NOI.
Cat doarme Iulian un pic sa scrim si noi, va citim fila cu fila , dar din cauza ca nu prea doarme nu putem sa si scrim.
Azi a fost sora de copii acasa si l-a cantarit in 2saptamani a luat 700g in greutate si are 57 cm a crescut, pai cum sa nu creasca daca din ora in ora sau si mai repede vrea sa pape, si nu stiu cum l-am invatat ca numai in brate vrea, cand il pun in patuc parca il pun pe spini, nu stim ce sa-i mai facem.
Criss eu mai ca nici n-am simtit ca am avut cezariana, cred ca daca nu aveam travaliul de 20 de ore care a fost groaznic ( de aia nici n-am scris povestea nasterii , sa nu sperii pe cineva) nici nu aveam sa stiu ca am nascut.

Bubu Si eu tot cu anestezie generala am nascut pentru ca cea rahidiana nu m-a prins incepuse operatia si eu simteam asa ca urgent pe generala m-au trecut, dar m-am trezit odihnita si relaxata parca eram dupa un lung somn dar dormisem numai 2 ore. Asa ca eu generala as mai alege inc-o data.

Steluta, ai grija cu Tantarii, nepotica mea la 5 saptamani a piscat-o un tantar si a stat in spital asa rau s-a facut piscatura.

Va pupam si ne bucuram pentru toti ca cresteti si ca sunteti sanatosei.

AVEM CEA MAI DE PRET COMOARA ! IULIAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

ARIEL:
"Sunt in sala de travaliu. Imi vor rupe membranele. Am contractii la un sfert de ora"

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

HAI ARIEL, CURAJ MAMICO!!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Buna pufoaselor!

Mai, mie mi-e frica de mor de gandul de anestezie generala, de-aia zic ca nu as vrea ever si doamne ajuta sa nu fie nevoie de asa ceva in viata mea Nu mi-e de durerea de cap, doar de ideea asta...

Luny, nu il diluezi cu nimic. Pui cu un betisor din ala de urechi si tamponezi usor pe bubita. Si pe fundulet cu o compresa sterila. Eu nu l-am diluat niciodata.

Hai Ariel cu bebe Teo! Nastere Usoara! Nu-mi venea sa cred cand am citit ca nu sunt locuri pt. bebei...

Naty, felicitari pt. cele 3 kg! Ce greu a fost, dar pana la urma a reusit! Bravo Iulia! Tine-o tot asa!

Laly, nu te stresa, cum au zis si fetele, o sa recupereze Clarinda. Pupici multi!

Si eu sunt adepta alaptatului, dar daca nu se poate nu fac din asta o tragedie. Tocmai de-aia am zis ca poate de data asta o sa incerc sa alaptez mai mult. La Vlad am renuntat f. usor la alaptat, dar a fost mult mai bine pt. amandoi, cum zicea si Vio, e usor cu bibe!

Eu am fost cu Vladut in parc, apoi pe la piata. M-am incordat sa-l pun in leagan si ma doare rau de tot pubisul, dar rau..o sa stau putin in pat ca nu mai pot...
Si sa ma laud, adica sao laud pe tanti Lica, ea a ramas acasa si mi-a facut o curatenie luna si nu mai pot de drag. Acum ne face orez cu lapte

Oana 37+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
AMR pana la
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Stela, nu-i pune pastila...vreau sa zic ca de la pastila de tantari si mie mi-e rau deseori, dar unui bebe mic...Exista nbiste spray-uri de la Chicco, nu stiu exact cum se folosesc, am vazut in Carrefour. Eu am teoria ca tantarii iubesc mai ales persoanele cu grupa de sange 0; am dreptate?...(SONDAJ!). Si cum Iulia, ca si taica-su, are grupa 0...va fi iubita de tantari ca si el, care vara se spanzura

Naty
Iulia mea

Mergi la inceput