Lista Gradinite - bila alba / negra - sectorul 1
Urmez si eu exemplul altor mamici si inaugurez un subiect separat pentru gradinitele din sectorul 1. Am incercat sa scot cat mai multa informatie despre ele, dar sigur am mai ratat cea. Asa ca va invit sa completati! Oricum, mie mi se pare ca sunt putine gradinite despre care am aflat ceva clar (exceptand Little One, pe care o gasiti ca subiect separat).
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71748
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75237&whichpage=1
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=97049&whichpage=1
Editat de - Ioana75 on 23/01/2008 10:43:05
Acest subiect a fost deschis pentru a veni in ajutorul parintilor care vor sa gaseasca gradinita potrivita pentru copiii lor. Mamicile si taticii care au deja piticii la gradinita sint rugati sa ne ajute, dandu-ne detalii despre:
* Numele gradinitei
* Grupa la care e copilul si cand a inceput sa frecventeze gradinita
* Punctajul pentru fiecare aspect de mai jos, cu explicatii
Personal 1-5 puncte
Dotari 1-5 puncte
Curatenie 1-5 puncte
Mese 1-5 puncte
Activitati in gradinita 1-5 puncte
Activitati extracuriculare 1-5 puncte
* Punctaj total:
Sistem de notare:
1 = foarte slab
2 = se poate si mai bine
3 = satisfacator
4 = foarte bine
5 = excelent
Legenda:
rosu = gradinita particulara
albastru = gradinita de stat
Pentru fiecare gradinita (ordonate alfabetic pe categorii) sunt specificate numarul de puncte acordat (maxim pot fi 30 de puncte), membrul DC care a acordat punctajul respectiv, capitolul si pagina la care se gasesc detaliile.
Sectorul 1
Little Einstein
- 12 puncte - kristinutza
Little One
- 25 puncte - cgaby
- 29 puncte (aurelia1278, cap.1/pag.15)
Smart Kids
- 28 puncte (Gabrielama, cap.1/pag.6)
- 23.5 puncte - adi_dalma
- 29 puncte (carolinah, cap.2/pag.2)
Smiley kindergarden
- 27 puncte (gaby, cap.1/pag.1)
Wonderland Nursery School
- 25 puncte - BiuMil
Gradinita nr. 46
- "OK" (mamamirunei, cap1/pag.11
Despre Monicrem
adrianangi Trimis la: - 22/06/2005 : 18:21:06
Am vrea sa ne mutam de la gradi actuala la sfirsitul verii pentru ca sotul meu isi schimba serviciul si ne e peste mina sa ducem/luam copilul de acolo.
Cautam ceva mai aproape de locurile noastre de munca.
Am dat cautare pe DC, dar n-am fost lamurita... O singura mamica spune ca, in mare, a fost multumita de MONICREM dar, pentru ca "cel mic nu a invatat mare lucru acolo", l-a mutat
diana904 Trimis la: - 23/06/2005 : Eu am vizitat gradinita asta acu' vreo 2 ani. ( e vorba de cea de pe Clucerului). Ce nu mi-a placut mie la o simpla vizitare si discutie:
- asprimea d-nei respective ( nu imi aduc aminte daca era educatoare sau directoare), mi-a pus in vedere sa nu cumva sa intirzie copilul peste ora 8 sau 8.30 ca nu il mai primeste...in fine nu stiu m-a deranjat tonul (sint subiectiva recunosc)
-copiilor li se intindeau patuturi pliante in clasele in care invatasera, se jucasera si mincasera
- la o taxa de 150$( era destul de mult la vremea respectiva) trebuiau aduse asternuturi de acasa.
-in contractul care trebuia semnat cu gradinita se specifica ca indiferent daca copilul vine sau nu la gradi taxa se plateste integral.
Eu am renuntat la aceasta gradinita, acum o sa-ti povestesc ce stiu de la o prietena care si-a dat fetita din septembrie anul trecut, la grupa mare
- mincarea insuficienta, la micul dejun de ex aveau 2 cremvusti + 1 felie piine, parintilor li s-a spus ca daca le e foame copii pot cere in plus, practic cind acestia cer li se spune ca nu mai e...
-fetita a lipsit 2 saptamini, li s-a perceput tariful intreg pe luna respectiva, ptr program lung.
-au fost scosi in parc, in Herastrau, cred ca la Insula Copiilor, li s-au cerut 2 sau 300 000 lei/copil ptr acesta iesire, din care copiilor li s-a luat un suc acolo.
Daca imi mai amintesc ceva mai scriu...
pashosha Trimis la: - 23/06/2005 : 11:45:53
adriana, daca costa atat de mult, incearca una particulara cu mai mult bun simt...eu ma repet..de ce? pentru ca stiu ce inseamna copilul pentru mama...ai mei copii sunt la bambi..detalii pe sub crese particulare..si pot spune ca mereu Luca, cere supliment de mancare..si i se da..niciodata nu m au taxat mai mult..si o zi daca lipseste unul din bb, eu nu platesc..daca intarzii cand vine soferul..ne asteapta fara comentarii..copiii mei sunt tratati regeste aici..m as bucura sa aud mai multe mame asha de multumite de scoala copiiilor lor ca mine.
va pup si fiti foarte foarte atente..
este vital sa fi subiectiv cand e vorba de copilul tau..ai facut f bine.
va pup
adrianangi Trimis la: - 23/06/2005 : 15:27:32
Nu mi-a placut :(.
Tot paturi pliante, tot cremvusti de la Angst. In plus: au sobe, n-au educatoare, au profesori (?!?), au un loc de joaca in curte "intre blocuri", au scara in consola (grupele sunt la etaj), au un singur WC toti copiii (cu un sigur colac reductor). Of...
Mai scriam n-au, n-au, n-au...
Cred ca, decit sa-i schimb gradinita lu' fi'miu, mai bine ne schimbam noi serviciile!
zanazanelor Trimis la - 22/03/2006 : 18:34:33
Vesnica poveste... sa gasim o gradinita cat mai potrivita pentru copilasul nostru.
Eu am vizitat 2 gradinite in 2 zile: Little One si Mini Terra. Pot sa va spun asa:
Little One:
1. program lung: 08:00 - 18:00 - 200EUR/luna, transport 30 EUR/luna;
2. transportul este asigurat cu unicul Damas pe care il au; unii copii sunt dusi acasa cu un Renault Megane, masina personala a uneia dintre educatoare (nu am retinut care din ele);
3. in gradinita era cald si placut (contrar unei opinii de pe net, care a spus ca in acea zi de vizita era frig rau...probabil nu dadusera drumul la centrala...acum ma intreb de ce tineau copiii in frig);
4. in cazul in care copilul absenteaza de la gradinita minim 2 saptamani, se retine jumatate din taxa (100EUR), considerata fiind taxa de pastrare a locului (deci: NU se plateste cat sta copilul acolo...contrar unei alte pareri de pe net);
5. pentru bebe trebuie sa aduci de acasa o gramada: haine de schimb, botosei, pampersi, prosop, pijama, pasta de dinti, periuta de dinti, olita, canitza, jucarii (daca vrei);
6. masa se pregateste acolo...la acest capitol ii dau dreptate celei care zicea ca mirosea numai a mancare cand intrai in gradinita (mirosul m-a izbit si pe mine);
7. camera de somn a copiilor mi s-a parut tare inghesuita...patuturile mi s-au parut foarte mici si foarte apropiate unele de altele...practic nici macar 20 cm distanta intre paturi!;
8. jucariile erau foarte putine si simple;
9. au vacanta de iarna 2 saptamani, o vacanta de Paste de o saptamana, iar pe timp de vara gradinita este deschisa;
10. nu imi dau seama unde ies copiii la plimbare (in afara de curte)...am si uitat sa intreb...;
11. meniul se da parintilor la inceput de saptamana;
12. primesc copii de la varsta de 1.6 ani;
13. gradinita nu este acreditata;
14. gradinita este situata pe o straduta secundara fata de Calea Grivitei (sincer, pe timp de iarna chiar nu vreau sa ma intreb cum este noaptea pe acolo);
15. poarta gradinitei era deschisa, putand intra oricine acolo...ca si in gradinita, de altfel...;
16. uite ca nu stiu daca se percep alte taxe pentru serbari, aniversari, iesiri in oras...
Cam atat...daca mi-a scapat ceva, va spun.
Mini Terra
1. de cum intri pe strada, iti sare in ochi culoarea: portocaliu;
2. usa de la intrare este inchisa...nu poti decat sa suni si sa ti se deschida;
3. gradinita este mare, cu o gramada de sali, cu o gramada de jucarii, colorate, puse frumos pe categorii...librarie...jucarii...erau pliante cu flori...lalele, zambile, narcise...erau si flori naturale, aceleasi flori...copiilor li se aratau intai florile desenate, apoi cele naturale...
4. paturile sunt extraordinar de frumoase, mari, colorate, in dormitoarele copiilor mari sunt supraetajate, fiecare pat are numele copilului trecut in dreapta, astfel ca fiecare se duce la patutul lui (patuturile si le aleg singurei);
5. se da cu aspiratorul de 2 ori/zi in fiecare camera (au aspirator Hyunday...nu ca ar fi relevant, dar l-am observat...defel observ tot );
6. mancarea este asigurata in proportie de 70% bucatarie proprie, 30% in sistem de catering;
7. fiecarui parinte i se da un meniu pe fiecare saptamana, meniul se poate vedea si acolo, intrucat este afisat frumos pe perete, scris la calculator...;
8. copiii mancau din canute colorate, cu linguri de inox (azi aveau supa de galuste la felul I- pranz);
9. in cazul in care copilul nu papa ceva, i se da altceva;
10. la inscriere i se cere parintelui sa spuna ce mancaruri preferate are copilul, ce nu-i place, daca are alergii la ceva anume, care este numele de alint;
11. daca vrei (si sigur orice parinte vrea), fiecare parinte duce un caiet in care educatoarele scriu ce a mancat copilul in ziua respectiva, dandu-i-se aprecieri: A - a mancat tot; B - a mancat putin; C - nu a mancat deloc... de asemenea, in acest caiet se scrie si ce a facut copilul peste zi, daca a fost cuminte etc
12. in fiecare saptamana se "organizeaza" un fel de concurs: cine este cel mai cuminte copil (azi am vazut si eu)? parintii aduc cate o floare (orice fel de floare), iar educatoarele fac un buchet mare si frumos din flori, pe care il dau ca "premiu" celui mai cuminte copilas;
13. zilele de nastere se aniverseaza, se fac torturi...se sarbatoreste;
14. se fac iesiri in Parcul Herestrau (au sofer profesionist si un Renault de familie pentru transport, in care incap 12 copii); se duc la teatru, la muzee...pentru acestea taxele sunt incluse in pretul lunar;
15. pentru absentele copilului nu se inapoiaza banii decat daca a fost bolnav;
16. trebuie aduse de acasa hainute de schimb, pasta de dinti, periuta, pijamale, prosop, perie de par;
17. cu copiii se vorbeste in engleza (normal ca si in romana, dar cel mai mult in engleza);
18. au si TV la care pun copiilor casete cu filmulete/desene animate in engleza, iar educatoarele traduc;
19. in curte au destule jucarii, sunt supravegheati continuu;
20. grupa de cresa (copii de la 1 an si 10 luni-3 ani) au 1 educatoare si 1 asistenta care sta in permanenta cu ei; celelalte grupe au 1 educatoare si 1 asistenta care se mai duce din cand in cand si pe la celelalte grupe;
21. au si grupa pregatitoare pentru scoala;
22. programul lung (8:30 - 18:00) este de 9.500.000 lei, iar transportul este 1.500.000 lei (pentru un singur drum se plateste 800.000 lei);
23. se asigura supraveghere si pe timp de vara;
24. educatoarele sunt tinere, asistentele de asemenea...mi s-au parut atente...stateau la baie dupa fiecare copil sa il ajute sa se spele pe maini inainte de masa de pranz;
25. au si o terasa pe care pun mocheta, scot masutele si umbrelutele acolo, si stau copiii in aer liber (in afara de iesirile in curte);
26. pot avea si program pana la ora 21 doar daca exista minim 3 cereri din partea parintilor (noi am fi fost una din acele perechi...poate si singura );
27. daca intarzii peste ora 18:00 se percep 200.000 lei/ora de intarziere;
Ca o concluzie: desi este mai scumpa ca pret, mie mi-a facut o impresie mult mai buna aceasta gradinita, Mini Terra.
Maine ma duc sa vizitez gradinita Genesis (Junior). Ma duc cu copila dupa mine. Ii intrebasem daca primesc si copii de la 1 an si jumatate. Mi-au zis ca nu, dar au spus sa vin si cu fetitza (acum are 1 an si 1 luna)...cine stie?
Tariful la acestia ar fi de 10.000.000 lei/luna pentru program lung (08:00 - 18:00), inclusiv transport.
Va dau maine detalii despre restul gradinitelor pe care le voi mai vizita...
Stiu ca s-au scris o gramada despre gradinite, si de stat, si particulare...am luat azi la rand toate cele 66 pagini, daca va vine sa credeti...
Daca mai puteti sa mai imi spuneti de vreo gradinita buna, va astept cu placere... Poate mi-a scapat mie ceva...
Raspunsuri
Gargoyle spune:
Amira2005 Trimis la: - 08/06/2006 : 15:08:52
Gaby, ce nu iti mai convine? Te rog nu ma descuraja pentru ca e singura gradinita care a mai ramas pe lista mea. Am fost de doua ori si prima data nu am fost foarte incantata deoarece mi s-a parut foarte mica si pentru ca imediat am vazut gradinita Little One care este mult mai mare si frumoasa dar prea departe. Acum, dupa atatea cautari si chiar dupa parerile tale vrem sa optam pentru Smiley. Directoarea ne-a spus ca daca o sa se inscrie mai multi copii (dar nu mai multi de 7 intr-o grupa) o sa mai faca angajari. Te rog daca mai stii ceva sau poti sa-mi dai un sfat astept cat mai repede.Cati sunt in grupa ta acum? S-au mai inscris copii intre timp? Erai tare multumita si asta m-a impulsionat si pe mine.
De vizionat gradinite m-am saturat! Sa va povestesc pana nu mi se trezeste fetita: am sunat la Healthy dar se pregateau de plecare si nu au vrut sa astepte 20 minute si oricum au un program prost, fix pana la ora 17. Am sunat la Zgubulici, nu mai aveau locuri dar nu au au vrut sa ne lase sa vedem gradinita. Concluzia: plini de figuri ca si la Petruzt. Ne-am dus la Harry jr. unde ne-a primit o fata draguta si bine intentionata care ne-a spus ca se vor muta intr-un sediu nou. Gradinita in interior arata prost amenajata si fara dotari.Nisiparul era de groaza, casuta copiilor murdara...nu mai dau detalii. Isi vor schimba numele in Casuta Piticilor . Tariful foarte atractiv: program lung pana la 19.30 5.500.000(ciudat)
Am vrut sa intram si la gradinita Monicrem dar este atat de urata pe ext. ca ne-am razgandit, plus ca am citit numai lucruri proaste despre ea.
Sper sa aveti mai mult noroc ca mine. Bafta!
Amira200510/06/2006 : 14:49:43
CGaby, Harry jr. este pe langa Manastirea Casin si se vor muta la piata Domenii unde au inchiriat o vila mai frumoasa dar conducerea este aceeasi. La ce mizerie era cand am fost eu nici nu-mi pasa ca se vor muta intr-o vila noua.
Karina, la Petrutz prima data am vorbit la telefon si mi-au spus ca nu au locuri, ca ei au copii de miliardari si de aceea totul este strict la ei.... dar intr-o zi am putut sa vad gradinita impreuna cu directoarea care este foarte draguta. Au doar 2 grupe si este foarte curat dar camerele cam intunecoase. Ai senzatia ca iti lasi copilul la cineva acasa nu la gradinita. Dupa amiaza sunt doar 4-6 copii in toata gradinita. Curte intr-adevar nu au dar duc copii in parc ceea ce mie nu imi convine. Imi place mai mult la Smiley.
Gaby, cred ca o sa devenim colege. Directoarea este tare de treaba la fel ca si educatoarele, atmosfera placuta(de gradinita) ceea ce nu am gasit la Petrutz. Fetia mea s-a simtit tare bine in parculetul lor, care cum am mai spus este cel mai frumos pe care l-am vazut. Am simtit ca fetita mea va fi bine acolo si sper din tot sufletul sa nu ma insel.
dddd- 12/06/2006 : 16:05:54
am vizionat si eu cateva gradinite de limba germana care au si program de vara. am vazut MELBA care mi-a placut cat de cat numai ca programul de somn la grupa mare mi se pare total aiurea in conditiile in care fetita mea nu mia doarme la pranz de la 3
ani si jumatate. la gradinita unde este acum copiii mari pot opta sa nu doarma. directoarea m-a placut numai ca laudele ei vizavi de performante sunt din cale afara de insistente. mi-a pus si o caseta cu serbarea de craciun dar nu mi s-a parut extraordinara in comparatie cu serbarea similara a fetitei mele. ca sa concluzionez, nu mi-a placut programul de masa care incepea de la ora 9.30 apoi o gustare pe la 11 si la 12.30 pranzul, dupa care copiii dorm iar cand se trezesc mai au o gustare. aproape tot timpul e ocupat de mancat si dormit. tot absurd mi se pare si micul dejun de la ora 9.30. pai daca copilul se trezeste pe la 7, il duci la 8 la gradi iar el abia la 9.30 serveste micul dejun!
trec la urmatoarea gradinita: SPERANTA KINDERGARTEN, care mi s-a parut insalubra umeda si neprimitoare. era doar directoarea. nici urma de educatoare. doar o doamna care le dadea gustarea de dupa amiaza: niste covrigei, stiksuri si ceai sau suc.
am mai vazut HANSEL UND GRETEL care mi-a palcut la prima vedere numai ca pentru vacanta aveau doar program lung. directoarea era cam rece dar se putea comunica cu ea.
si in sfarsit ajung la ultima pe care am contactat-o dar la care u am ajuns inca si care se numeste COPIL ISTET, pe Mircea Zorileanu, langa manastirea casin. directoarea a fost extrem de amabila necazand insa in cealalata extrema, deschisa la discutii si interesata ca parintii sa cunoasca unde isi vor duce copilul.
daca cineva are referinte despre aceasta gradinita va rog sa le impartasiti.
cgaby Trimis la: - 09/05/2006 : 13:34:19
buna. eu sustin gradinita Little One(particulara) din sectorul 1.
vila maricica, teren de joaca cu nisip si jucarii.
pret din toamna 200E/program lung. au si transport care se plateste separat. mancare buna preparata local si educatoare tinere si dragute...
Gaby
15/05/2006 : 16:51:10
buna,
noi mergem la gradinita smiley kindergarden din str. transilvaniei 55, sector 1 ,particulara.Eu personal sunt multumita, extrem pentru ca oamenii de acolo fac tot ce este omeneste pentru copiiiiii
deci:
Personal 5 puncte
•Dotari 5 puncte
•Curatenie 5 puncte
•Mese 5 puncte
•Activitati in gradinita 4 puncte
•Activitati extracuriculare 3puncte
total - 27
singurul impedimenteste reprezentat de numarul copiilor - putin si astfel crearea grupelor de lucru este mai dificila...
MMC10/06/2006 : 22:31:39
Eu sustin Gradinita "Luminita" Sect 1 (nu este postata) este o gradinita mica dar foarte primitoare, o adevarata prelungire a familiei pentru cei mici.
Gabrielama Trimis la: - 04/07/2006 : 11:07:20
Buna dimineata, dragi mamici
Am tot citit ce ati scris si am zis sa spun si eu cateva cuvinte despre gradinita unde merge Mara mea, poate vor fi de ajutor cuiva.
Asadar, gradinita cu pricina este Smart Kids, str. Dobrogeanu Gherea - zona Baneasa, in spatele cladirilor Baneasa Business Center/Antena 1. Este gradinita particulara.
Gargoyle spune:
Mara merge acoolo de la inceputul lunii aprilie.
Personal - 5 puncte
Au o multime de educatoare, toate tinere, foarte entuziaste si mamoase. Toate vorbesc engleza si vorbesc bine. Au de asemenea o multime de ingrijitoare, 2 bucatarese, asistenta medicala permanenta. Au profesor de sport care vine in fiecare zi. Doamnele, care asa cum spuneam sunt tinere, sunt foarte amabile, dragute si mamoase. Am mai scris si la alte subiecte ca de la geamul biroului meu eu vad copii in curte si in sala de clasa de la etaj (daca perdele sunt trase) - si cred ca cel mai bine este sa le observi cand ele stiu ca nu sunt studiate. Tin copiii in brate, ii pupa, ii mangaie; in fiecare dimineata cand ajungem e mare veselie, vin cel putin doua doamne educatoare sa ne intampine, stiu cum sa inveseleasca copilul, sa-i distraga atentia.
Cum au grupa de pitici (2-3 ani), unde merge si mandra mea, stau cu ei la masa, ii ajuta pe fiecare, daca este nevoie sa manance; pe Mara, in zilele ei de maraiala, au tinut-o in brate non-stop.
Dotari - 4 puncte
Motivul pentru care nu dau 5 puncte este ca salile de clasa nu sunt foarte mari; atfel, au tot felul de jucarii si carticele, au o curte foarte mare si ingrijita, cu gazon, cu groapa de nisip - cu o multime de jucarele, leagan, casuta si tobogan de pitici Chicco, casuta, leagane si tobogane pentru copiii mai mari.
Curatenie - 5 puncte
Pana acum nu am nici un motiv sa ma plang; e curat si foarte ingrijit.
Mese - 5 puncte
Mananca tot, cu mare bucurie; meniul este afisat in fiecare dimineata si este variat; nu le dau ciocolata - ceea ce mie imi convine. Au 2 mese la program scurt si 3 mese la program lung. Mancarea este gatita in gradinita, de doua doamne bucatarese.
Activitati in gradinita - 4 puncte
E greu totusi sa dau o nota corecta, pentru ca Mara fiind la grupa de pitici nu poate avea foarte multe activitati. Dar au aiki-do (cer scuze, nu stiu cum se scrie), acum pe timpul verii au profesor de pictura si de modelaj care vin in fiecare saptamana si petrec cate o zi cu copiii, au ore de muzica, ore de engleza.
Saptamana trecuta au avut serbarea, care a fost toata in engleza. Si noi vorbim cu ea acasa si o invatam, dar progresele sunt foarte mari si datorita gradinitei. Am auzit o Miss de la o grupa ce copilasi mai mari vorbind cu ei in engleza, rugandu-i sa faca anumite lucruri si copii reactionand imediat - doamna vorbea bine, iar copii au inteles ce li s-a cerut.
Activitati extra-curiculare - 5 puncte
Merg la circ, Gradina Botanica si Zoologica, plimbari in Herastrau, teatru de papusi. Pe perioada verii au cursuri de inot pentru copiii mai mari de 3 ani, la piscina de la La Provence. Au doua van-uri Volkswagen cu care asigura si transportul.
Gradinita este deschisa non-stop, in lunile iulie si august asugurand program complet, dar nu foarte intens in ceea ce priveste activitatile; au mai mult timp de joaca.
Organizeaza peterceri de ziua copiilor si dau copiilor cadouri.
Total: 28 de puncte
Pretul este (inca) - 680 RON program scurt si 760 RON program lung; din septembrie creste, dar nu stiu exact cu cat (cred ca o sa fie 960 RON la program lung).
Mara, asa cum am spus, a inceput gradi la 2 ani; merge cu mare placere si ne "povesteste" ce face acolo si ce invata. Acum cand scriu este in curte si se da in leagan.
Succes!
Edit: am editat ca sa mentionez ca au bai speciale pentru copii, cu WC-uturi mititele si chiuvete la fel, cate doua pe fiecare etaj.
Gabi
mayarna14/03/2007 : 01:09:02
Am ales gradinita Little Giants.
Mi s-a parut foarte responsabila directoarea.
Mi s-a parut ca face aceasta meserie ca pe o chemare.
Sper ca si puiul meu incepand cu 1 septembrie cand va incepe sa fie fericit.
In rest,
toate bune,
tuturor parintilor.
maya
anemona14/03/2007 : 17:23:00
Maya, ma bucur ca ai ales Little Giants, si eu am fetita acolo de 9 luni si sunt multumita. Chiar le pun o mare bila alba la capitolul seriozitate si responsabilitate. La curatenie, ce sa mai vorbim, nu-mi imaginez cum pastreaza atat de curat totul.
Sper sa mai povestesti dupa ce incepeti, sa-mi spui impresiile tale.
Mult succes pentru la toamna !
Teo2rina
03/04/2007
fetelor, gradinitele Olga Gudynn primesc de la mine cel mai mic punctaj. 0.isi bat joc de parinti, copiii, nimic de zis, sunt ingrijiti, dar la banii dati e cam putin.
carolinah 21/05/2007 : 13:56:02
• Numele gradinitei - SMART KIDS Baneasa
* Grupa la care e copilul si cand a inceput sa frecventeze gradinita - mijlocie, din mai 2006
Personal 5 puncte
Dotari 5 puncte
Curatenie 5 puncte
Mese 4 puncte (cam multa ceapa prajita)
Activitati in gradinita 5 puncte
Activitati extracuriculare 5 puncte
* Punctaj total: 29 si sunt fff multumita
• cheliuta
Gargoyle spune:
Trimis la: - 04/11/2007 : 22:13:23
La Smart Kids a slabit mult de tot calitatea astfel ca eu dupa o jumatate de luna septembrie 2007 am plecat dupa ce fusesem 2 ani la rand. Educatoarele se schimba ca sosetele, sala de masa a fost innjumatatita ca suprafata, se mananca in 3 trei serii, se doarme in sala de clasa care este minuscula deja pentru 13 copii de 4-5 ani,eram adus acasa la 16,45, programul platit fiind pana la 17,30 iar atitudinea domnului Istrat lasa foarte mult de dorit.
adi_dalma Trimis la: - 05/11/2007 : 17:19:46
Revin cu un 'update' pt gradinita Smart Kids Baneasa
Personal - 3.5 puncte - comunicarea este greoaie si se pare ca nu mai sunt la fel de receptivi la problemele ridicate de parinti
Dotari - 4 puncte - este loc de mai bine;
Curatenie - 5 puncte - nu am motiv evident sa ma plang
Mese - 4 puncte - a slabit calitatea meselor si diversitatea lor;
Activitati in gradinita - 4 puncte - nu fac tot ce scrie in programa si se pare ca suntem deficitari din pct de vedere al cunsotintelor; limba engleza nu se face asa cum se promite;
Activitati extracuriculare - 3 puncte
total 23.5 puncte
Ca semnal de alarma ... avem cazuri repetate de scarlatina .
Nu stiu exact ce trebuiau sa faca; au dezinfectat, au facut exudate samd... dar noi cazuri apar din 7 in 7 azile.
Innebunesc
kristinutza Trimis la: - 22/01 2008 : 18:03:02
sa scriu si eu la subiectul asta, desi m-am indepartat de problema:
* Numele gradinitei: Little Einstein, particulara
* Grupa la care e copilul si cand a inceput sa frecventeze gradinita: grupa mica (2 ani), 1 sept. 2007
Personal 1-5 puncte: 1
Dotari 1-5 puncte: 3
Curatenie 1-5 puncte: 4
Mese 1-5 puncte: 1
Activitati in gradinita 1-5 puncte: 2
Activitati extracuriculare 1-5 puncte: 1
* Punctaj total: 12
subiectul cred ca l-ati vazut. as fi dat un -100 la punctaj...
aici e subiectul cu pricina: http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?TOPIC_ID=113164&whichpage=1
stire de ultima ora: e probabil ca gradinita sa-si fi schimbat numele in "baby einstein school"!/
mamicut Trimis la: - 25/03/2008 : 20:48:08
draga gargoyle'
Sunt si eu o tanara mamicuta care s-a confruntat cu problema gradinitelor, insa pot sa iti spun ca, in final am gasit in zona Domenii-Turda, o gradinita tare linistita si unde iti poti lasa copilul cu incredere; cadrele didactice sunt foarte dragute, pe toti copiii ii trateaza la fel, mancarea este bestiala si i de da suficient...Puiul mic progreseaza pentru ca doamnele educatoare chiar se ocupa de fiecare in parte;daca la cealalta gradinita, micuta mea nu prea avea rezultate stralucite, de aici vine foarte incantata si in fiecare zi cu ceva noutati acumulate.Ceea ce ma incanta este ca au program si pe timpul vacantelor oferindu-le copiilor intr-adevar distractii pe cinste; gradinita se numeste Aristokids si sfatul meu ar fi sa o vizitezi si sa te convingi.Abia astept sa imi spui parerea ta si sunt convinsa ca va coincide cu a mea.
mamicut
Trimis la: - 01/04/2008 : 00:05:57
* Numele gradinitei: Aristokids, sector 1,zona Domenii-Turda, Bucuresti
* Grupa la care e copilul si cand a inceput sa frecventeze gradinita: grupa mijlocie, 2007
Personal 1-5 puncte: 5 puncte, persoane amabile si comunicative,foarte dragute si cu multa rabdare
Dotari 1-5 puncte: 5 puncte:jucarii foarte multe,insa si materialul didactic este la loc de cinste:se lucreaza mult cu copiii si din placere
Curatenie 1-5 puncte: 5 puncte
Mese 1-5 puncte: 5 puncte:mancare mai buna ca acasa, foarte consistenta si atat cat trebuie pentru fiecare nivel de varsta
Activitati in gradinita 1-5 puncte: 5 puncte
Activitati extracuriculare 1-5 puncte: 5 puncte
* Punctaj total: 30
Numai cuvinte de lauda pentru tot ce face intreg personalul!Te simti ca acasa!
crinuta spune:
Tot in sector 1, as vrea sa adaug si eu punctajul meu pentru " Clubul copiilor".
1) Personal: 5
2) Dotari : 4
3) Curatenie: 5
4) Mese : 5
5) Activitati in gradinita : 5
6) Activiati extracuriculare : 4
Total: 28 de puncte
Am doar cuvinte de lauda pentru aceasta gradinita. Mai rar am intalnit persoana atat de sufletiste.
Crinuta si
Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
monica_54 spune:
Buna seara,tot in sectorul 1 se afla fundatia Genesis care are gradinita Junior .Nu am sa dau nota ,dar aici exita personal care depune multa dragoste si afectiune in relatiile cu copiii,exista disciplina,curatenie etc.NEPOTICA mea a fost la ei pina in 2007 ,cind s-a deschis un alt sediu al gr. Junior in DR. TABERII,unde este acum.Aici sint aceleasi conditii excelente,acelasi personal afectos ,plin de daruire in relatiile cu copiii nostri.Astfel am remarcat pe d-na directoare,pe asistenta medicala,care ingrijesc si iubesc copiii ca si cum ar fi ai lor.Deci va recomand aceasta gradinita cu toata increderea.