Shakira

Shakira | Autor: iulicutza

Link direct la acest mesaj

Shakira a intrat în centrul atentiei dupa ce au aparut zvonuri ca exista o caseta video care arata ca ea a facut sex în trei.

În înregistrare ea ar întretine relatii sexuale cu iubitul ei argentinianul Antonio de la Rua, dar si cu Alejandro Sanz, unul dintre colaboratorii ei de multi ani cu care a cântat si în duet.

Atât Shakira, cât si Alejandro Sanz au negat existenta casetei si spun ca este vorba doar de bârfe.

Sursa: www.protv.ro

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

quote:
Initial creeata de iulicutza

Shakira a intrat în centrul atentiei dupa ce au aparut zvonuri ca exista o caseta video care arata ca ea a facut sex în trei.

În înregistrare ea ar întretine relatii sexuale cu iubitul ei argentinianul Antonio de la Rua, dar si cu Alejandro Sanz, unul dintre colaboratorii ei de multi ani cu care a cântat si în duet.

Atât Shakira, cât si Alejandro Sanz au negat existenta casetei si spun ca este vorba doar de bârfe.

POai , sa ii fie de bine si daca a facut sex in 3 , si in 6 , si swinging , si oral , anal, samd.
Zau ca ma intreb cateodata care este rostul acestor stiri(si aici ma refer la jurnalistii care le scriu),oare e atat de iesit din comun ca cineva face sex?

Richard..... http://www.youtube.com/watch?v=U5POHmIIujg

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moniboni spune:

un pic off topic..cu baiatu' ala, Alexandro Sanchez, sincer, si eu as cam....

mamica de rockerash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_ioanid spune:

sunt vedete si isi perimt sa isi faca tot felul de capricii...
as zice ca e curiozitate la mijloc, insa avand in vedere viatza pe care o duc, cu sigurantza e vorba de plictiseala...
probabil ca o sa apara si respectiva caseta, cu vreo domnisoara care aduce cat de cat a shakira... sau poate chiar cu ea... sa vedem!
de exemplu acum catva timp, doi prieteni de-ai mei "dezbateau" problema, daca intr-un anumit film xxx, care ruleaza pe net, cu Raluca de la Bambi este sau nu chiar Raluca... recunosc ca am fost curioasa si mi-am achizitionat si eu filmul si l-am urmarit si am luat mai multe poze si videoclipuri cu Raluca si am incercat sa vad deosebirile... sincera sa fiu eu zic ca nu e Raluca, nici macar culoarea ochilor nu e aceeasi, nici macar dintii nu au acelasi format, nici macar trasaturile generale ale feteti nu sunt aceleasi. Probabil ca o sa ziceti ca am "pasarele" de am fost atat de interesata si atenta, insa era o perioada in care, dupa ce vedeam un film (acuma nu ma mai refer la cele de tip xxx - sincer nu sunt "fan" ), il revedeam la nesfarsit pana cand observam greseli care apareau. de exemplu: cand se faceau lipituri la montaj se uita ca domnisoara sa nu-si mai dea parul dupa ureche, sau paharul era instantaneu plin... chestii de genul asta

in fine... revenind la shakira, sincera sa fiu imi place, mereu mi s-a parut o fata modesta si "cumintzica", imi place si cum se misca si cum canta...
stirea respectiva ar putea fi o barfa, dar la fel de bine ar pitea fi adevarata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_du spune:

XIO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

quote:
Originally posted by moniboni

mamica de rockerash

ma primiti si pe mine?!?! va rog io mult de tot dau la schimb o tura cu Figo

pentru Emma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank">Agonie si Extaz, @Lyme, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">PartyDC , blog DC,Timisoara impreuna

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulicutza spune:

Adevarul e ca si astia de la pro tv nu stiu despre ce sa mai scrie ca sa isi faca audienta.Stiri de senzatie,dom'le.....
Nu stiu unde in alta parte se mai gaseste aceasta stire,poate doar in ziarele si revistele de scandal care umbla dupa SF-uri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

quote:
Originally posted by XIO

quote:
Initial creeata de iulicutza

POai , sa ii fie de bine si daca a facut sex in 3 , si in 6 , si swinging , si oral , anal, samd.
Zau ca ma intreb cateodata care este rostul acestor stiri(si aici ma refer la jurnalistii care le scriu),oare e atat de iesit din comun ca cineva face sex?

Richard..... http://www.youtube.com/watch?v=U5POHmIIujg

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Anca,mami de doi nazdravani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anderra spune:

quote:

mamica de rockerash

va rog eu putin respect :)) poa' sa fie si sex in 9 da' sa ii scriem corect numele :Alejandro Sanz
..ai miaaa amoorrr fue unaa torturaaaa perder teeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

quote:
Originally posted by Anderra

quote:

mamica de rockerash

va rog eu putin respect :)) poa' sa fie si sex in 9 da' sa ii scriem corect numele :Alejandro Sanz
..ai miaaa amoorrr fue unaa torturaaaa perder teeee

da' te mai uiti acuma... bun s-asa baiatu'

pentru Emma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank">Agonie si Extaz, @Lyme, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">PartyDC , blog DC,Timisoara impreuna

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AVoogt spune:

un pic off topic..cu baiatu' ala,Alejandro Sanz , sincer, si eu as cam....
hehe m-ar tenta si pe mine

AVoogt

Mergi la inceput