Strumfi de iulie-august 2007 (73)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Mada, ti-o spun din proprie experienta ca functioneaza. Altfel, daca nu-i gasesti ocupatie, te ocupa ea pe tine. Eu nu mai scapam de ea. Am procedat dupa metoda mai sus amintita si, nu ma gandeam, a rezistat trei luni, dupa care...a ramas la vizite zilnice de 5 minute.

Alina, tu cu ce-ti ocupi soacra?

Mergi la inceput

Mai, fiindca nu mai vorbim de copii, intrucat acestia dorm si sunt cuminti, mi-am adus aminte ca are Catalin Crisan o melodie despre soacre. Mi-a plaut tare mult.

Mergi la inceput

plaut=placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

quote:
Originally posted by cafera

Mai, fiindca nu mai vorbim de copii, intrucat acestia dorm si sunt cuminti, mi-am adus aminte ca are Catalin Crisan o melodie despre soacre. Mi-a plaut tare mult.

Mamica de printese

Ai vreun link catre ea? Eu n-o stiu

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/user/violettan71

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Eu cu fie-mea ne batem pe tastatura asa ca scuze de eventuale greseli.

Ma chinui sa pun poze dar e ceva aiurea pe web-ul meu si nu le incarca, mai incerc.

Violeta ce frumos e Laurentiu. Frumos parut.

O sa arunc un ochi si la Saby.

Mada cum stai cu treaba, ce zici o sa ai timp sa ne vedem?

Va pup[.

Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)

Mergi la inceput

violetan, uite aici melodia lui Catalin Crisan- Soacra

http://www.trilulilu.ro/RADU2415/29d78784389946

Mergi la inceput

Karliiiiiiiiiii! Karliiiiiiiiiiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Luna eu zic ca ne vedem, dar nu cred ca o sa pot sa ajung pe Coasta de Azur ca eu pana in august nema concediu.. Asa ca ar fii cand va apropiati voi de zona Pirinei daca e prin weekend sa ne vedem... Eu vreauuuuuuu!!!! Ca atat de multe chestii mi se pare ca avem in comun ca trebuie sa ne vedem!!! Plus ca asa o sa putem sa afisam si noi poze de la intalnire ca destul am suspinat cand am vazut intalnirile fetelor!

MADA mamica de Emily 07/08/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Lume mare, lume mare
Lorina merge in picioare!

Adicatelea a facut azi primii pasi singurica Pacat ca nu am fost pe faza sa o filmez, dar vine acusica tac-su si tot o prindem noi in fapt

Lavi si Lorina Maria (5 iulie 2007)
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52208" target="_blank">am jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fianna spune:

sunt inca in cursa de slabit, dar suparata ca se duc prea incet kilele. Acum am 73,8

fianna cu www.flickr.com/photos/14295400@N03/sets/72157603680539275/" target="_blank">printisorul Matei
(01.08.07)

Mergi la inceput