Strumfi de iulie-august 2007 (73)
Raspunsuri - Pagina 5
ddanagh spune:
Violeta, Daria nu a avut nici o reactie la vaccin adica nu bubitza, coaja, umflatura....chiar ma oftic ca nu m-am uitat la plecare din maternitate daca i se vedea sau nu intepatura. Nici nu a avut ce sa-i citeasca acum la floricica care trebuie sa fie de cca 3 mm acum, la ea e zero.
Medicul de familie verifica pana in zece luni semnul, daca e zero te trimite sa-i faca testarea si apoi revaccinarea.
Eu cred ca mai astept pana saptamana viitoare ca abia i-a trecut raceala si mi-e sa nu aibe vreun efect.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=14" target="_blank">poza concurs - Dariaminuneamea
panda77 spune:
quote:
Originally posted by otim
stai sa vezi ca maine mergem sa le facem buletine , poimaine jucam la nunta si rastpoimaine suntem deja niste bunici tinere , energice ...care isi plimba nepotii prin parc ...
Panda, fudula mamica a domnitei www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007
madabout2003 spune:
quote:
Originally posted by caferaquote:
Originally posted by alina.a
din casa noi ocupam apartamentul de sus sub noi sta soacra-mea,
alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)
votati bulina www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=5" target="_blank">aici(asacreste) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">aici(elisadescoperindlumea)
povestea noastra...
Eu o am in coasta de est (avem casele una langa cealalta), deci ceva mai departe, dar mult prea aproape.
Mamica de printese
Nu mai bine de mine ca o am la 8000 de km?
Dar am uitat sa va spun...bucurie mare pe 25 mai vin socrii pentru 2 luni!! Ma pregatesc sa imi refac stocul de distonocalm!
MADA mamica de Emily 07/08/07
violetan spune:
ddanagh, mersi de raspuns...o sa-i zic dr sa se uite atent...
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/user/violettan71
cafera spune:
Mada, mai bine refaci stocul de rufe de calcat. Ii dai ocupatie si vede si ea cat de mult muncesti zilnic, iar pe perioada sederii, bagi una-doua masini de spalat/zi. Ce zici?
madabout2003 spune:
quote:
Originally posted by cafera
Mada, mai bine refaci stocul de rufe de calcat. Ii dai ocupatie si vede si ea cat de mult muncesti zilnic, iar pe perioada sederii, bagi una-doua masini de spalat/zi. Ce zici?
Mamica de printese
Foarte interesanta sugestia!!! Sa stii ca o sa o pun in aplicare!!! Chiar azi ar putea sa vina ca deja am un munte de haine!!
cafera spune:
Si ca sa-i creezi conditii de munca ii piu masa de calcat in fata televizorului. In caz ca are o telenovela preferata sa nu faca pauza.
otim spune:
quote:
Originally posted by madabout2003quote:
Mamica de printese
Foarte interesanta sugestia!!! Sa stii ca o sa o pun in aplicare!!! Chiar azi ar putea sa vina ca deja am un munte de haine!!
numai sa nu ai parte de reversul medaliei de exemplu a mea : cand am venit acasa de la maternitate ( deh nascusem ) imi aducea cam doua-trei plase de haine la spalat pe saptamana ca doar lor li se oprise apa ... asta probabil asa ca sa nu ma plictisesc ca doar sunt toata ziulica acasa , nu ???
Otilia lui Laurentiu Ovidiu
ioanaiub spune:
quote:
Ioanaiub, pai ala nu e teren de casa, e mosie in toata regula.
Mamica de printese
da, e o mica mosie mostenita de la bunicii mei, sotul meu, crescut "la oras" (ca eu sunt "de la tara" ) blochist cu state vechi, e tare incantat, ar sta toata ziua acolo, sa vada cum creste iarba, sa numere frunzele la pomi ... sa-l vad cand va fi sa ne mutam acolo daca nu-i pierde entuziasmul, ca este de lucru "cat China" ...
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)