Strumfi de iulie-august 2007 (73)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Buna dimineata si de la noi,

Nu am mai avut timp sa intru pt ca C. ma tine ocupata toata ziua si noaptea nu doarme.
Ii ies 3 dintisori in acelasi timp si e maraita si mofturoasa.
In rest are o energie pe care eu o invidiez. E zambareata, ii place sa descopere fiecare sertar, colt de casa.
La capitolul kg stau bine am mai dat jos 1 kg asa ca am ajuns la jumatatea drumului. Am 74 kg si mai am de dat jos 6kg.
Si noi vom face petrecerea de 1 an in curtea noastra. M-am gandit la un picknick, gratar, si vreau sa fac eu insami tortul pt C.
O zi buna sa aveti

stefania mamica Catarinei din 25 aug 2007
http://salexandre.wordpress.com/
http://www.flickr.com/photos/balexandre/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Alinaaaaaaa, azi chiar ca ma inebunesti. E super gradina si casa ta. Pai ai parculetul tau. Sa le stapaniti sanatosi si sa va bucurati de ele. Sigur o sa iasa o petrecere frumoasa. Noi ne inscriem la petrecerea virtuala.

Si noi ne-am mutat in casa cu o luna inainte de a naste-o pe Ilinca. Dar la capitolul gradina si terasa mai avem mult pana ajungem la stadiul la care sunteti voi. Si eu visez la petrecerea de un an tot in curte, chiar daca nu vom termina tot de amenajat.

Mergi la inceput

CarlaV, abia astept.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

dau si eu raportul, tot 69 kg, as vrea sa mai slabesc vreo 5 kg, dar mi-ar trebui si putina tonifiere, sper sa-mi fac timp sa merg, dupa ce l-am nascut pe David, pe vremea asta eram in plin masaj anticelulitic

si noi ne dorim o casa, avem si terenul, dar noi prima data "amenajam" gradina, ca e cam mare (11.000 mp) , in vara asta ne vom face si un proiect de casa, ca la bloc nu mai incapem

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Am intrat o fuga sa imi exprim si eu satisfactia ca o avem in continuare pe karligutza printre noi. Ne 'stim' de atat timp si am fost unite la bine si la greu (tin minte cum te duceai si te intorceai zilnic de la spital ca sa nasti si degeaba. La fel ca si mine ca doar avem fete cu personalitate. Eu am fost vineri, luni, marti, si joi ca sa nasc vineri ) si sa ne desparta o eroare comisa intr-un concurs. Stupid.

Mai ce frumos ca aveti case pe pamant. Si noi am oscilat cand am luat apartamentul asta daca sa ne ducem spre o casa , insa, dupa calcule interminabile ne-am convins ca inca nu ne permiteam. Dar speram.
Cand vad geamurile alea multe ma gandesc cu groaza ca mai si trebuie spalate ASta asa, ca sa fac si eu haz de necaz.

Alina,noi o sa-i facem aniversarea unui anisor la o terasa cu curte, unde am facut si ciorba de potroace la nunta si a fost super. Sincer, aduce un pic cu gradina ta doar ca locul de masa e un pic mai mare, ca doar e comercial. Am si un fost coleg de facultate care are o firma de party pentru copii. O sa vb cu el sa vad ce imi recomanda si va zic. Oricum cam 30 invitati o sa avem si copii multi. Eu as vrea sa le aduc pe cineva care sa-i picteze pe fata.
Sambata mergem la o astfel de petrecere si ma mai inspir.

Cafera bine ca ai zis de crema ca eu ziceam ca nu-i asa puternic soarele si ieri am stat pe afara mai mult si nu va zic ca deja am gatul rosu dupa forma tricoului ca la tractoristi. Daria, din fericire a fost protejata de chestia de la carut care se trage destul de bine insa de acum o sa o dau si eu cu crema. Am deja mustela dar cred ca o sa caut de la klorane. Mi se par mult mai bune.

Hai ca m-am intins si eu o astept pe mama sa vina acum pe la mine. Ah, ce o sa mai barfim. Si pe voi, si pe voi. Da, de bine. Hi, hi

PS. iar e innorat si eu trebuie sa ma duc cu Daria sa-i refac vaccinul BCG ca nu i-a prins la nastere, adica nu are nici urma de floricica.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=14" target="_blank">poza concurs - Dariaminuneamea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

ddanagh, aia intrebam si eu zilele trecute. Tu cand ai observat asta cu floricica? de curand sau mai demult? ca mie, pana mai ieri dr imi zicea ca e perfect semnul, iar de vreo luna, cred se vede ceva vag, asa....ce zici?

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/user/violettan71

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

violeta l-am intrebat pe sot cat are gradina din spate cea amenajata si are 180 mp.deci 300-400mp ar insemna ca te ingropi in ea,ai sa vezi tu,tunde iarba cu masina de tuns apoi cu trimer-ul pe la margini si colturi,sapa florile,strange arunca frunzele uscate,uda gazonul.....
din casa noi ocupam apartamentul de sus sub noi sta soacra-mea,prea mult spatiu nu avem nici noi...acum ne apucam de amenajat ce mai avem,adica bucataria,baia si camera lui eli,mi-e rau cand ma gandesc ce ne asteapta intr-o luna doua....
mai dana ce vremuri cu burtica....io o tot amenintam pe fie-mea ca o trag de par afara daca ma mai loveste mult...
ioanaiub la asa gradina va trebuie un tractor,glumeam.eu daca as avea atata spatiu mi-as lua un calut din ala pitic pt copii

alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)

votati bulina www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=5" target="_blank">aici(asacreste) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">aici(elisadescoperindlumea)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panda77 spune:

Buna ziua, dragelor!

Karli, suntem alaturi de tine . Ar trebui sa iei toata faza asta ca pe una dintre intamplarile echivoce ale vietii. Probabil ca acum ai impresia ca ai gresit; si ce daca s-a intamplat asa, toti gresim in anumite imprejurari pe care nu reusim sa ni le definim la un moment dat la fel cum face majoritatea. Si atunci de obicei majoritatea taxeaza. Nu-i nimic, sunt lucruri de invatat si din asa ceva. Pt ca alternativa e una urata din punctul meu de vedere: sa nu mai participi, sa stai deoparte si sa lasi viata sa treaca pe langa tine. Dar tu nu esti asa, corect ?

In alta ordine de idei Ilinca mea e cuminte (atat de cuminte pe cat pot fi copiii la varsta asta ), rade cu toti 6 dintii si ma innebuneste cu cersitul atentiei de la orice persoana adulta intalneste in cale. Apropo de dinti, sa nu radeti de mine dar eu am o impresie tare stranie: mie mi se pare ca de cand are dinti nu mai seamana asa de bine cu Ilinca mea, parca s-a "maturizat" cumva, i s-a schimbat expresia si nu m-am obisnuit inca... De ce trec etapele astea asa de repede, ca nu sunt pregatita ?

Panda, fudula mamica a domnitei www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alina.a

din casa noi ocupam apartamentul de sus sub noi sta soacra-mea,
alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)

votati bulina www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=5" target="_blank">aici(asacreste) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">aici(elisadescoperindlumea)

povestea noastra...

Eu o am in coasta de est (avem casele una langa cealalta), deci ceva mai departe, dar mult prea aproape.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

quote:
Originally posted by panda77

Buna ziua, dragelor!

In alta ordine de idei Ilinca mea ... parca s-a "maturizat" cumva, i s-a schimbat expresia si nu m-am obisnuit inca... De ce trec etapele astea asa de repede, ca nu sunt pregatita ?

Panda, fudula mamica a domnitei www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007

stai sa vezi ca maine mergem sa le facem buletine , poimaine jucam la nunta si rastpoimaine suntem deja niste bunici tinere , energice ...care isi plimba nepotii prin parc ...

Otilia lui Laurentiu Ovidiu

Mergi la inceput