Strumfi de iulie-august 2007 (73)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mi_a spune:

Buna seara! Nu puteam sa nu intru pentru a-i ura Cristinei La multi ani! Iti doresc numai bucurii si impliniri!
Incerc sa raspund si eu acolo unde mai tin minte, ca e destul de tarziu si sunt franta!
Lavi, mersi pt. traduceri, am salvat si eu, chiar daca acum nu vreau sa schimb inca nimic in ritualul adormitului lui M.
Nma, e tare draguta si expresiva Andra in poze!
Olguttza, waw, ce de lucruri stie micuta ta, ma faci sa fiu invidioasa!!! Mihai se roteste si el pe toate partile cu o viteza uimitoare, dar nu sta in 4 inca si nu merge de-a busilea. Abia a invatat sa faca " bravo- bravo", dar destul de timid si stangaci.Oricum el abia a facut ieri 8 luni, asa ca inca nu pun pe el!
Stefania, e o minune Catarina!
Cris-ales, cei de la Douceur au un carucior sport f ieftin si usor , ca o covatica, in care bb se simte excelent, mai ales cand doarme. Ti-l recomand.La mine in oras costa 950 000 .
Cafera, Mikhy, Alina.a Lia,,e o placere sa va citesc!De fapt toate fetele, ca toate imi sunt aproape!

Mihai si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_a spune:

Avem poze noi, pentru cine vrea sa ne vada la 8 luni:

http://picasaweb.google.ro/emihaitza

Mihai si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

mi_a ai un baietel superb, sa-ti traiasca!

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

quote:
Originally posted by mi_a

Avem poze noi, pentru cine vrea sa ne vada la 8 luni:

http://picasaweb.google.ro/emihaitza

Mihai si mami

ce intrebare ??? oare cine ???? NOI VREM sa admiram puiutul lui mami si mai avem un pentru mamica ca arata bineeee si ar trebui sa fie mandra si de asta .

Otilia lui Laurentiu Ovidiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

quote:
Originally posted by lialuminos

Mamici, nu mai stiu in ce capitol s-a discutat de ciupercuta gonflabila. As vrea sa o cer si eu unei prietene, dar am uitat cum se numeste magazinul... si, cat costa? Poate imi spuneti si mie, ca de nu, le iau la puricat de pe la cap. 50 si ceva...

Lia, mama lui Andrei-Alian (24.08.2007)

cartevie: http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=9
hello: http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21

http://forum.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=37306&cid=33459

este si in Timisoara la Praktiker ( am primit prin posta o oferta de a lor acum vreo doua saptamani ) si era parca in jur de 300.000 lei vechi (din pacate nu tin ofertele si la iei pe site nu e ca m-am uitat )

Otilia lui Laurentiu Ovidiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

M_ia, tare frumos baiat mai ai. Frumos si vesel. Iar tu...o mamica blanda, mie asa imi pari, frumoasa si delicata. Si trebuie sa spun, ca in pozele voastre de mama-fiu, sunteti tare mandrii unul de altul. Pai cum altfel: la asa mamica, asa baietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata! Poate va era dor de un Starbucks?

mi_a, ce frumosi sinteti.
Otilia, multumesc ca ai scris de Praktiker, o sa incerc sa gasesc si eu ciuperca.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

neatza si de la noi!
mia ce poze frumoase. si ce ochi albastrii are!
eu am o intreare: noaptea andrei cam transpira cu toate ca il culc doar in body. o fi normal? sau o fi inca vreo urma de raceala?
in alta ordine de idei, eu sunt ca o carpa, obosesc repede, transpir, ma simt foarte slaba. n-am mai fost de mult asa. o fi primavara de vina, vremea asta ciudata cu caldura asta obositoare???????
sa aveti un wekend super placut

Mihaela
cine n*are "restantza" n*are prestantza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Neatza!
Mihaela si Deni transpira mult noaptea desi nu doarme invelita absolut deloc. Aseara i-am dat pijama fara body pe dedesubt (body fara maneci ii dadeam inainte) si tot a transpirat, asa ca am profitat ca s-a trezit pe la 23 si am schimbat fata cu body cu maneca scurta. Si a dormit linistita. Depinde si de ce temperatura ai in camera.

La multi ani Cristina pt ieri (scuze ca nu am fost pe faza)!

Noi am pierdut concursul de bebelusi de-a busilea pentru ca am zis sa nu imbolnavim si alti bebei de conjunctivita si am ramas acasa. Oricum fata exerseaza de zor pe covor si cerceteaza toata casa deja a prins viteza de-a busilea.

mamik de Denisa Maria (20.07.2007)

www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

neatza fetelor si o [cafeluta]de la noi caci eu sunt chiauna

Mychydutza ma simt la fel ca tine, cred ca ai gasit o expresie care mi se potriveste de minune ca o carpa deaia uda fleasca

Si Alex transpira dar nu m-am dumirit niciodata cu chestia asta adica de cand l-am nascut cand: il pun la san transpira, cand mananca din bibe transpira, imediat cum il culc e transpirat iar cel mai rau ii transpira picioarele indiferent cu ce ar fi incaltat.

Ieri in schimb am facut si noi primul pas singuri si apoi ni s-au inmuiat picioarele

mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex

povestea nasterii lui bebitz

Mergi la inceput