Strumfi de iulie-august 2007 (73)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loredana_76 spune:

Si legat de scaunel de masina nu are nimeni de la bebe confort?Spuneti-mi si mie de care sa iau.Pls

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

Cafera, stai linitita ca nu e epidemie.

Cris_ales, eu as vrea ceva www.bebe-strumf.ro/produse/carucior-sport-bertoni---sun-pink-mix/" target="_blank">asa; sper sa gasesc la targ, ca nu prea le am cu shoppingu online. Hauck am vazut aseara la real si e prea stramt pt. noi.

Lavinia, multumim! sper ca Lorina sa fie bine.

Stefania, e dementiala Catarina!! io nu pot s-o imortalizez p-a mea, pt. ca atunci cand vede camera nu mai face nimic, o fascineaza intru totul - asta numai in casa, caci afara n-o intereseaza.

ziceam dimineata ca vreau sa ma laud.
asadar, la capitolul motricitate suntem in piuneze - de-abia acum 3 sapt. a invatat si ea sa se rostogoleasca pe toate partile, acum deja nu mai poate nimeni s-o opreasca. si cand o schimb, e ca un tirbushon, vorba unei mamici. se duce de la un cap la altu al patului si inapoi, ca o sarmalutza (ca nu mai prididesc in comparatii).
la capitolul vorbit insa, nu cred ca ne ia nimeni. in afara de mama, tata, baba, dada, nana, bubu (=nani), zice si face "pa", zice si face "bavo", zice si face "bau" (isi trage paturica sau perna sau ce gaseste pe ochi si cand o da jos e "baaau"), pt. foame scoate un "papa" plescaind din buze si limba (nu-l pot reproduce ), iar de 3 zile si-a imbogatit vocabularu cu: "miau-miau" (initial a fost un "meow", ca sa zic asa ), "codaaaaaaaaa" - pt. cotcodac, si "ti-ta" - pt. tic-tac ceasu (care e o jucarioara de plush). stie jucariile dupa nume (le-am botezat eu ca sa ne intelegem) si mi le da atunci cand i le cer (sau, daca n-are chef, doar intoarce capu spre ele).
gata!

Edit ca nu era gata: isi si canta singurica (nu pt. somn) - la, la, la, pe diverse tonalitati.

mami de Olga Cristiana 5.07.07

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

olguttza, felicitariiiiiiiiiii! Nu va intrecem, dar sa stiti ca va concuram.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunflower1979 spune:

olguttza da' ce fata vorbareata ai! bravo, felicitari! de roseola infantum stiam si eu si m-am gandit ca ar fi asta, dar bubitele au aparut separat de febra. febra a inceput sambata si s-a oprit luni (cand a iesit dintele) si bubitele au aparut marti. daca a fost sa fie, eu nu stiu, ca l-am si scos afara intruna (nici nu stiu daca nu e voie cand are febra - dar l-am scos cand ii scadea) si alte neplaceri nu am avut, nu se scarpina, deci nu-l mancau...stiu eu ce sa zic?
nma sa nu uit...mi-am amintit ca m-ai intrebat de alergia lui denis, mai demult. scuze ca nu ti-am raspuns. nu mai are nimic. am folosit niste remedii homeopate o perioada, cum ti-am zis si acum doar clatire dubla la rufe, fara balsam. si dau cu trixera sau alta lotiune de corp de la avene (desi nu mai e nevoie, da-mi place mie).
si apropo de cremele de plaja, eu am sa iau tot de la avene, am vazut ca au.
cand ai intrebat de protejarea de soare, cafera, ma gandeam ca ai sa zici de ochelari. cred ca numa eu is asa nebuna si vreau sa-i iau ochelari de soare copilului (daca i-ar tine la ochi ar fi o minune) ca nu suporta sa-l bata soarele, se zbate ca un peste in carut.
roxi copilasii au perioade de "mutenie" sa le zic asa. am patit si noi. dupa ce invatate sa zica mama si zicea intruna, a avut cateva zile cand n-a mai zis deloc, nimic. apoi a reinceput, acum iar nu zice....nu-ti face griji.

Cristina, mami de superbaietel Denis Stefan (30.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Cristina, nu puteam lasa sa treaca ziua fara sa-ti urez la multi ani, multa-multa sanatate si tie si alor tai si sa fii fericita!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/user/violettan71

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Salut!

Tizo, suuuper Olguta ta. Concertul ala e pe 11 iulie, la Romexpo. Nu stiu sa-ti zic la ce ora merg miine la BE, dar sa stii ca pot veni in Tineretului sa ne plimbam si fara ocazia BE-ului.
Petra, e ok la serviciu; din pacate nu plec imediat in state (cum am vrut), dureaza procedeul cu viza. Tu cind o tai in franta?

A fost Sma azi la concursul de mers de-a busilea la BE, s-a intors sotul acasa cu produse Nestle si multe pliante. Brazuca, ati fost si voi dupa-amiaza?

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

roseola infantum e acelasi lucru cu rubeola?

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Cristina La multi ani!!!
Sa fii sanatoasa si fericita si fie ca toate visele tale sa devina realitate

stefania mamica Catarinei din 25 aug 2007
http://salexandre.wordpress.com/
http://www.flickr.com/photos/balexandre/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

La multi ani Cristina!
nma e o scumpete Andra, la fel si Alex.
Stefania ce-mi place cum rade Catarina si ce fain ca ai reusit sa o filmezi.

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)

Mergi la inceput