Strumfi de iulie-august 2007 (73)
Raspunsuri - Pagina 14
madalina_s spune:
Va multumesc pentru raspunsuri in legatura cu laptele de la 1 an incolo. Banuiesc ca pot sa-i dau direct canita cucioc, sa nu mai trec prin faza biberon?
Va mai intreb odata, ce parere aveti, ouale de prepelita sunt bune in loc de galbenus normal, daca nu i-am dat inca oua? Eu stiu ca sunt foarte sanatoase si au mai putin colesterol, de aceea ma gandeam sa incep cu ele.
In curand imi voi face timp sa pun si poze, ca sa ne cunoasteti asa cum va cunoastem noi pe toti. Mia este o fetita foarte vesela, spune mama nonstop daca ii este foame (poate si pentru ca inca o alaptez), are 2-3 mese pe zi, are deja 4 dintisori, merge bine de-a busilea si sta in doua picioare sprijinita, chiar a pus cativa pasi de curand. O iubesc la nebunie si la anul vreau sa mai am un copil, ca sa aiba Mia cu cine sa creasca si sa se joace.
Va pupam,
Madalina si Mia (12/08/2007)
cristina26 spune:
quote:
Originally posted by brazuca25
Fetelor am fost cu Deni sa ii fac eco abdominala sa vedem cum sta cu rinichii si ce credeti ca am descoperit???ARE 3 RINICHI!!!!! Nu sunt probleme din cauza asta, spune doctorita, dar parca a cazut cerul pe mine cand am auzit.
Si ca sa fie procedura completa, a facut si conjunctivita ca prea a fost sanatoasa mai multe zile la rand.
mamik de Denisa Maria (20.07.2007)
www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz
Eu m-as duce la inca un dr. fara sa nu ii zic nimic as cere sa i se faca o raza la rinichi. Eu cred ca nu a vazut dr bine.
pupici la printesa si sa se faca bine repede
Ingrid; filmuletul lui Ingrid
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9c7152888cafc1187f281&skin_id=0%20br%20/" target="_blank"> copiii nostri; ingerasul meu Paul
cristina26 spune:
Vroiam sa intreb pe cele care mai alapteaza daca au suficient lapte. Mie mi-a scazut productivitatea de lapte in ultimile zile. Pana acum Ingrid bea doar lapte (nu i-am introdus suc inca)~ma refer doar la lichide~. Dar acum daca ma mulg, am doar 100-120ml de lapte~ ceea ce e putin pentru o masa (cred). Voi ce ziceti?
Ingrid; filmuletul lui Ingrid
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9c7152888cafc1187f281&skin_id=0%20br%20/" target="_blank"> copiii nostri; ingerasul meu Paul
cafera spune:
Buna dimineata!
Si eu as vrea sa stiu opinia despre ouale de prepelita.
La targ erau umbrelute pt carut? Unde gasesc?
Multumesc!
xerxe2005 spune:
Razvan al meu a inceput sa expectoreze, dar tot mai are nasucul un pic infundat si il chinuie tare. Plus dintii care ii tot zapacesc gingiile si se lasa asteptati.
Nu a dormit deloc asta noapte, nici sa suga nu a vrut, s-a foit toata noaptea si a marait si a plans si in nici o pozitie nu statea mai mult de 5 minute. Sunt nauca de cap....si imi e un somn...
La 6.00 cand am inceput sa ma imbrac sa plec la serviciu, era insa vioi si cu chef de joaca, de parca abia s-a trezit odihnit.
Dar sigur azi va dormi cu mama mea in timpul zilei, sa recupereze ceva din somnul pierdut.
Oare ar trebui sa ii dau ceva picaturi pentru nas?
Ieri ne-am bucurat toti (eu, sotul, mama mea, socrii mei) cand am vazut ca, tinut de subtiori aproape a alergat pana la taticu.
Bravo puiutilor nostri care ne infrumuseteaza viata cu mici dragalasenii!
Pupici si sa aveti o zi buna!
http://community.webshots.com/album/562909226aMvwbo?vhost=community
liadorian spune:
Buna dimi!
Madalina, sa-ti traiasca Mia si sa vina fratiorul pe care vi-l doriti pentru ea! Cu siguranta poti sa treci direct la canita cu cioc dar n-ar strica sa incerci sa-i dea Miei sa bea din canita normala. Noi am avut zilele astea surpriza sa descoperim ca Una se descurca mai bine cu o cana normala, din cea cu cioc bea foarte putina apa, se mai ineca etc.
Cristina, cred ca la mine mai e lapte, Una nu s-a plans inca niciodata. Insa de cand mananca ceva mai bine evident ca nu mai suge atata si probabil ca si productia se va regla in functie de noua cerere.
ghinetz spune:
Buna dimineata!
Fug sa fac cafeaua si revin cu ea aburinda...exact cum va place. Vrea cineva si ceai?
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
lorinaoo1 spune:
Neata! Oana, si eu vreau cafea
Brazuca of, sarmana Deni. Nasol cu conjunctivita, dar trece repede Cu rinichii, si eu zic sa mai consulti un medic, desi si eu stiu ca nu e o problema.
Mai fetelor, copiii vostri dintosi au facut cumva febra cand le-au iesit dintii?
Lori a facut ieri febra 38 si azi a avut un scaun moale. I-am dat nurofen si a transpirat mult, a fost mai moale si nu prea a mancat. Acum are iar febra si chiar acum face iar moale tare. Nu vomita, nu pare sa o doara urechile, are privirea cam incetosata, nu tuseste, nu are muci. Mi mi-e cam frica de mucegaiul din camerele socrelei, ca are colectie si Lori numai pe acolo vrea sa mearga, ca a noastra camera e cam plictisitoare pt ea. Ati mai facut cercetari cu efectele mucegaiului de pe pereti? Oricum o sa mai caut si eu, cand o adormi Lori.
De filmat, am incercat singura ieri dar a iesit destul de penibil, adica neincadrat si nici Lori nu s-a mai tinut bine pe picioare. Acuma sper doar sa fie doar de la dinti.
Ma duc sa schimb fata. Pupici
Lavi si Lorina Maria (5 iulie 2007)
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52208" target="_blank">am jurnal
X-ray spune:
neatza!oana merci de cafea dar niste miere sa ma mai indulcesc nu ai?ca am asa zile de kko....in fine poate invat si io ca nu pot multumi pe toata lumea...
si sa revenim la oile noastre....
la multi ani cristina26! draga mea iti doresc multa sanatate sa te bucuri de frumoasa ingridutza,sa fiti fericiti toti trei o vesnicie!
ieri i-am admirat pe denis de sunflower si adelicioasa,sunt superbi!denis are ceva in comun cu eli a mea,calmul ala si pacea....,nu stiu in fine parca am vazut-o pe eli in poze(poate mi se pare mie).adelise e o leoaica veritabila frumoasa si ambitioasa!
felicitari lavinia pt progresele lorinei!
ma duc sa va incarc pozele de pe mailul comun....
alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)
votati bulina www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=5" target="_blank">aici(asacreste) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">aici(elisadescoperindlumea)
povestea noastra...