Strumfi de iulie-august 2007 (73)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Multumesc pentru incurajari!
In principiu stiu ca nu e nici o problema ca ar avea trei rinichi. Tatal meu are si i s-a descoperit asta la varsta de peste 50 de ani si nu l-au suparat absolut niciodata rinichii. Se pare ca ar fi ceva genetic pana la urma. Sperietura a fost pe moment pana sa imi explice ce inseamna termenii aia medicali alambicati. Am crezut ca e vorba de o malformatie, ca pentru asta faceam ecografia. Nici macar nu au fost rinichii de vina pentru infectia urinara. O sa mai facem peste 1 an o eco sa vedem cum arata si atunci.
Ce ma ingrijoreaza pe mine este ca Deni seamana cu tatal meu care are multe probleme de sanatate si ma tem sa nu il mosteneasca si la restul (tiroida, inima, si altele. Si-asa a fost numai prin spital luna asta ca face crize de plans numai cand vede ca intram acolo.

Si voiam sa mentionez ca medicii de la IOMC m-au impresionat prin profesionalismul lor; daca ar fi mai multi medici din alte spitale ca ei, poate nu ar mai fi atatea probleme in sistemul sanitar. Iar doctorita care o vede pe Denisa, este o bomboana, un OM in primul rand, si am avut mare noroc sa o gasim. Gata am terminat cu laudele.

mamik de Denisa Maria (20.07.2007)

www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

quote:
Originally posted by Ioana75

Tizo. Cite kg mai are Olguta? Ca sa ma sperii cit de slaba e a mea.

pai, sa tot aiba fo 13. stai calma, noi suntem peste limite, nu voi sub ele.
cica s-a amanat contzertu pt. toamna - poate nu stiati. poate ajungeti prin zona pt. baby expo, a?

Lorina m-am emotionat cand am citit...noi nici in picioare mai mult de cateva secunde nu stam....si tinuta, nu altfel.

Luna, vazui pozele, cea mai misto e aia cu tine victorioasa, alaturi de Adelise copacel, in tzarc.

Mihaela, eu i-am dat Olgai mamaligutza de pe la 6 luni jumate, din malai grishat (din alalalt imi ies numa cocoloashe ); prima oara, i-am amestecat-o cu branza de casa si cu lapte d-al ei - n-a fost incantata deloc, da a papat vreo 10 guri; pe urma, i-am facut-o cu branzica si iaurt (consistenta semi-lichida, ca sa nu i se lipeasca de ceru gurii) sau cu peshte si iaurt - ii place la nebunie!! poate reusim sa ne conversam si noi...

Corina vorba aia, bine ca n-are in minus. io insa nu pricep cum de nu s-au vazut la ecografiile din timpul sarcinii, mai ales in ultimele.

MamiCamelia, bine-ati venit!

in alta ordine de idei, Olga mea iar a avut program artistic azi noapte, dupa o luna de pauza. s-a trezit la 4 si s-a mai culcat la 6 si un sfert. asa ca io nu prea-s intr-ale mele. sper sa nu ploua, ca sa iesim si azi, ca ne-am invatat sa bantuim 4-5 ore prin parcuri. maine dupa-masa vrem sa mergem la baby expo, poate reusesc sa-i gasesc un carutz sport la pretz decent, ca in asta nu se mai poate. care-ati fost azi p-acolo, poate faceti un rezumat.
avem si cateva poze noi la semnatura.

mami de Olga Cristiana 5.07.07

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

MamiCamelia,bine ai venit.
Madalina,eu cand l-am intarcat pe primul copil la un an,mi s-a spus sa nu-i fac trecerea brusc la laptele de vaca,asa ca i-am dat o luna Nan 2,apoi 2 saptamani un lape la cutie(eu i-am dat Zuzu)si abia apoi i-am introdus lapte de vaca cu cereale.

Noi suntem relativ bine.Aaron nu prea vrea sa pape de la dinti,in rest e vioi si mofturos.
Ne plimbam in fiecare zi,mergem la casuta,Iosua se joaca numai la groapa cu nisip,abia pot sa-l mai iau acasa....deci marti noi ne mutam cu catel,cu purcel,si vreo luna nu o sa am net.O sa-mio fie tare dor de voi si sper sa va regasesc bine,si pe strumfei si strumfite la fel.

Brazuca,e bine ca nu e nimic grav.

In legatura cu floricica,la aaron se vede,la Iosua am repetat inca o data vaccinul la 6 luni.

am vizionat copii tare frumusei,dar nu nominalizez,ca sa nu uit pe careva...
Va pup si o zi buna va doresc.

Oana,mami celor doi nazdravani: Iosua si Aaron.

www.flickr.com/photos/14066329@N04" target="_blank">poze noi

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Oana, frumosi baieti mai ai. Cum te-ai oprit la numele lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

brazuca eu am auzit la o emisiune(acu sa nu credeti ca stau toata ziua in fata tv-ului), ca nu exista de fapt 3 rinichi pt ca atunci ar fi 3 uretere(parca asa le zice) care ar ajunge in vezica urinara, si ca de fapt sunt 2 dar unul dintre ei e mai mare. chiar am retinut ca nu e malformatie, si ca persoana respectiva traieste normal.asa cum exista si persoane care au rinichii pe aceiasi parte. asa ca stai linistita. imi imaginez ce te-ai speriat.
olguttza ai ID de yahoo mess? da-l incoa. al meu e "mychydutza". ne conversam sigur.
violeta, multumesc.o sa ma mai interesez si o sa si intreb doctoresa.

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

In sfarsit doarme al doilea somnic si pot si eu scrie fara bataie pe tastatura.

Fetele cu BCG-ul nu vreau sa va sperii insa noi l-am facut la cerere (aici nu se mai face decat asa) si cand l-am facut ne-a explicat reactia etc, iar eu mi-am amintit de la fiu-miu ca daca nu reactioneaza (nu apare floricica) se face vaccinul din nou. Am spus asta si tipa s-a uitat la mine cu ochii mari, mi-a zis ca numai pt ca nu apare semnul pe mana nu e o dovada ca nu s-a creeat imunitatea si ca e periculos sa-l refaci fara analize in prealabil care sa dovedeasca lipsa de imunitate. Acum nu stiu ce sa zic, am zic sa va spun. Din fericire al nostru a reactionat insa aici nu mi l-ar fi refacut nimeni. Eu zic sa va interesati exact ce pericole exista, poate nu e asa dar de ce sa riscati?

Olguta multumesc de complimente la adresa gazei mele (chiar e gaza are doar vreo 7,500g la aproape 8 luni) si am vazut si noi pozele voastre. Asta imi place cel mai mult.

Brazuca titita ta e speciala si ti-a dovedit-o de multe ori. Eu zic ca daca doctorii te-au asigurat ca nu exista probleme asa este si poti sta linistita. Nu te mai gandi ca-l mosteneste pe tatal tau intru totul. Probabil asta e tot ce a luat de la el.

Lavinia pupam fetele mai in detaliu ca n-am avut timp mai devreme si asteptam filmuletul cu pricina poate daca i-l arat Adelicioasei intelege si ea despre ce e vorba.

Oana lasa ca va manca si Aaron dupa ce trece distractia cu dintisorii. Si mie imi va fi dor de tine!

Ma duc sa ma pensenz si sa ma spal pe cap.

Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiCamelia spune:

Salutare frumoaselor.
Oana, ma bucur ca ne-am reintalnit. O sa intru sa vad poze cu printesa ca tare sunt curioasa.Fetelor, Oana zice ca era frumusel luca dar sa stiti ca la 3 - 5 zile eu il vedeam uratel. Eu ziceam la toata lumea ca e uratul meu frumos. Era asa blond slabut si ridat. Acum e o splendoare, zau. Atunci nu stiam cui seamana( ziceam ca lui tat'su), acum nu stiu cui seamana asa frumos( zic ca mie...hi hi)
O sa pun poze mai multe sa va conving.
In rest, acum se trezeste noaptea f des, probabil de la dinti ca se chinuie sa apara al 4 lea. Primii trei au fost floare la ureche.
Spune baba, tata, nana, ai ai, iar mama zice doar la mare suparare cand plange din tot sufletul.
Se aseaza in genunchi dar nu inainteaza. Plange daca nu-i dau sa bea apa din sticla mea de Borsec. Deja ma ascund cand o fac. Adora cainii mari. Pe cei mici nu-i baga in seama. Adora brichetele si telecomenzile. I-am dat o telecomanda, i-am luat tel mobil ( de jucarie) dar tot ale noastre sunt mai interesante. In premergator il pun doar 15 minute pe zi. Cand o sa inceapa sa stea in picioare la marginea patutului o sa-l las 20 - 30 minute. Papa bine, de 4 ori pe zi, tzitzi ii mai dau doar seara tarziu si dimineata la prima ora. E sanatos, blond roscat si ochii i-au ramas albastri... nu stiu de unde.
Pe 14 de ziua lui vrem sa-i luam tobita si ceva cu clape ca cica trebuie la 9 luni sa inceapa sa "faca zgomot mai constructiv".
In rest, sunt asa mandra ca abia imi intru in piele. In parc tipa la copii, la fantana, la catei. Sper sa nu devin o inganfata care-si supraapreciaza puiul. Asa suntem toate cred in perioada asta.
E o incantare sa fii mamica, nu-i asa? Parca nici de soacra nu-ti mai pasa, nici de ploaia de afara, nici de cariera, de nimic.
Ei fura tot cu privirea si frumusetea lor naiva.

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

MamiCamelia, sa-ti traiasca puishorul cel dragalash! Frumos povestesti! Sa ne pui poze sa vedem puiul!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/user/violettan71

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Salut!

Tizo, care concert s-a aminat? Tocmai si-a luat bilet si la Judas ieri.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredana_76 spune:

Buna.
Noi am stat o gramada la targ,bine cu iesiri pe afara ca se plictisea copilul,am luat ceva hainute,jucarii,biberoane,carti.La carucioare nu m-am uitat ca eu nu vreau sa-l schimb ,m-am uitat pe la scaunele auto ca asta ma intereseza acum dar habar nu am de care.Firma e sigur bebe confort dar nu stiu ce model.Cel mai nou model e axiss dar nu are isofix si nu stiu ce sa fac.Alina tu ziceai ca i-ai luat bulinei,cum e cel cu isofix?

Mergi la inceput