Gravidute & Mamici de IASI (46)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Am sosit si noi din plimbari.A adormit fat-frumos la sin -nu a mai avut rabdare sa astepte mincarea la linguritza.
De cind a venit caldura mai mereu suntem pe-afara.E bine ca se cunoaste si la mami efectul plimbarii(la kg.)

In rest nimic nou-oboseala cit cuprinde,dureri de umeri,curatenie de facut,rufe de calcat...stiti voi.E cineva care nu cunoaste asa ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Miha arata-ne si noua o poza, te rugam! Cat au ajuns?

quote:
Originally posted by mariussimiuc

Am cetit...si acu...vorba Oanei ...sa va si salut......apoi plec...ma'c sa-mi cumpar draperii. Mi-a venit comanda de perdele de la Quelle si n-am unde sa le agat.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">Curiozitate
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007
Andrei

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

oana si pe tine si baietii!
acum am vazut ca raspunsul meu nu a aparut!!! alegerea mea era durerea la umarul stang! pe mine ma doare umarul drept si mi-e destul de greu la treaba...mana stanga e mai putin folosita deci as prefera sa ma doara acolo!!!

miha eu m-am gandit si la tine de-asta am spus ca venim cate doua! cu toate ca putem sa venim toate ca doar mai ai si un pat si o canapea ceva... si bineinteles si covorul!

celia iar imi puneti gand rau?! eu nu mai vreau zburatoare! fiind vremea frumoasa am stat mai mult pe-afara. trebuie sa vad cum ma organizez mai bine ca daca mai ies in ritmul asta afara raman si fara mancare si fara curatenie!!!

michelle ce filme ai mai vazut? si daca am citit bine iar ai fost in vizita fara mine!

voi(toate fetele) pe la ce ora mai mergeti prin copou? eu s-ar putea sa ajung azi dupa ce se trezesc fetele. dimineata e mai greu pt ca abia la 12 o iau pe denisa de la gradinita si nu ajungem bine ca trebuie sa ne intoarcem la masa si la somn!!!

am fost la gratar duminica! a fost super...mai vreau! denisa a fost la tara cu ica (bunica) doua zile si abia a reusit s-o aduca inapoi! nu mai vroia copilul sa plece de acolo! a si spus ca tatal ei e rau cu ea ca n-o aduce mai des la tara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Fetele, va salutam si noi si va dorim o saptamana cat mai linistita.
Noi tot cu muci si tuse. Aseara am fost la control si e mai bine, dar mai dureaza pina se termina cu tusea si mucii. are gatul super-rosu si va mai vomita o vreme, ca o gadila in gat. Acum e mai calma, dar ieri nici sa doarma n-a vrut, nimic nu i-a convenit. Doar ca la tratament sta cuminte in continuare. Vine saracuta de buna voie si la aerosoli si la aspirat nasucul, ca nu mai suporta nici ea mucii astia.

poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

quote:
Originally posted by Nonna76
De cind a venit caldura mai mereu suntem pe-afara.E bine ca se cunoaste si la mami efectul plimbarii(la kg.)

tine-o tot asa!!

gabi felicitam catelusa pt catelusi! as vrea si eu unul pentru fete, dar unde sa-l tin? denisa ma bazaie in fiecare zi ca vrea un animal viu!!!!
si eu vreau amandine!

lacramioara multa sanatate stefaniei!

si fetele mele tot cu muci! vad ca nu le mai trece raceala asta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Buna tuturor. Abia am reusit sa intru si eu azi sa vad ce mai faceti.

Gabi felicitari pt noii membri ai familiei.

Miha sa folosesti cu placere noile achizitii.

Michelle ma bucur sa aud ca sunteti asa de plimbareti.

Oana cu intarziere pt Victor.

Oana cu multe numere Vorba lui Michelle ( mi-a placut mult asta)- vazut pozele, imi place mult mititica ochioasa.

Licurici- bine ai venit si sarcina usoara.

Noutati despre noi: raportam prima cazatura a Amaliei din cauza de mama cascata; bine ca n-a fost foarte dureroasa. Mai raportam si primul ta-ta-ta spus dupa venirea lui tati din deplasare; bineinteles ca tati e foarte mandru iar eu sunt bucuroasa sa o aud ca vorbeste. In rest ...se rostogoleste tot timpul prin pat, vrea sa apuce tot ce vede si duce toate lucrurile la gurita, gangureste de zor....ce mai nu are astampar deloc.

Celia de petrecut nu am petrecut foarte tare; i-am chemat pe nasi la o felie de tort http://good-times.webshots.com/photo/2494922290103159727rfUSZx?vhost=good-times
am gasit o reteta de post si a iesit destul de buna; de ornat nu mi-a iesit mare lucru din cauza de copil forte plangacios si mofturos. Dupa ce am servit tortul am plecat la niste prieteni la un gratar; a fost foarte frumos mai ales ca am avut ajutoare si am putut sa ma relaxez si eu.

daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Fetelor de cateva zile am o mare problema: ma "viziteaza" niste pisici care isi fac nevoile la noi si miroase ingrozitor; m-am saturat sa spal in urma lor; am dat cu otet ca am auzit ca e bun dar fara nici un rezultat. Voi nu stiti vreo metoda cu care sa le alung?

daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by alynta27

Miha arata-ne si noua o poza, te rugam! Cat au ajuns?

O sa fac si o poza dupa ce le pun la geamuri.
Nu stiu exact cat au ajuns...inca nu le-am platit.Am facut comanda impreuna cu nanuta Amirei si astept factura.

Here It Goes Againwww.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">Curiozitate
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiciiasi spune:

capitol nou "47"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by addiana
miha eu m-am gandit si la tine de-asta am spus ca venim cate doua! cu toate ca putem sa venim toate ca doar mai ai si un pat si o canapea ceva... si bineinteles si covorul!

Alooo...vrei sa si dormi la mine?

Here It Goes Againwww.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">Curiozitate

Mergi la inceput