Gravidute & Mamici de IASI (46)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by aeperju

Hey, saluti fetelor! Noi suntem bine, pupici Celiei care a intrebat de noi,

Eiii...si eu am intrebat de tine... Mie nu-mi dai pupici?

Here It Goes Againwww.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">Curiozitate
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Licuryci, bine ai venit! Sarcina usoara.
Michelle, ce plimbareti sunteti...ma bucur pentru voi.
Gabi, sa-i traiasca noua generatie Brendei.
Miha, asteptam programarile la tine ...cate doua, patru, cinci...cum sunt libere scaunele...
Emma, ma bucur ca sunteti bine.
Cristina , mai intra si ne mai zi ce faci tu, Amalia.
Kriss,bine ca a reusit sotul sa vina mai repede.Pupicii dulcetei Alessia.
Diana, vrei sa –i transmitem sotului sa mai aduca ceva zburatoare ? Poate reusim sa te avem mai des aici.Pupici zgatiilor.
Lavi, pupici scumpetei Lorina.
Lacra, sanatate multa lui Stefy .
Oana, ati sarbatorit lunitele lui Victoras?
Danyelle, la voi cum a fost petrecerea de jumatate de an?

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

Nu dormi...caci "prin vis se nasc faptele marete dar nu ...dormind"...

, ce spirituala esti tu la ceas de seara.
Sa te vaz acum, esti treaza? sau dormi?

"Fotografia este arta de a fura timpului o firimitura de clipa": www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

'Neata!

Eu dau cafea! . E facuta de sot, e numa buna. Pe gustul fiecareia.

Gabi, daca stiam ca ai amandine treceam sambata pe la tine, ca tot am fost prin zona la plimbare. Frumos mai e Buciumul primavara! La Plopi era asa liniste si placut!!!Motelul se renoveaza, stiati? Frumos...Ieri am fost la Bojdeuca. Sigur, era inchis, ca asa e programul la noi: vara, iarna...la 5 gata, se inchide tot.

Celia, nu am sarbatorit. A! Adica da, am fost la Pizza Hut! Se pune? Victor asa se uita la noi cand mancam (la mine nu, ca mie nu-mi place pizza, decat cea de la Pinicchio) incat am luat firimituri mici de blat si i-am dat si lui. Era super incantat.

Miha...chiar ca esti spirituala! Imi place.

Michelle, sa-ti fie de bine plimbarile. Dar nu ne uita de tot. Macar asa, noaptea, intre doua filme...(Eu nu am uitat; sper sa ne intalnim curand . Si pentru tine si pentru Domi...)

Nonna, inca o saptamana de scoala! sa treaca cat mai repede iti doresc! Lasa, ca asta si inca una si vine mini-vacanta. Sa nu uitam sa facem planuri de intalnire. Eu o sa plec la Radauti cateva zile, dar sa spui cand vii ca sa fiu in Iasi (sper sa ne sincronizam)

Ralu...ce mai faci? Mai povesteste de tine.

Diana, nu am inteles, tu ce ai ales? Vezi ca eu am si o permanenta durere de gat. O dau ca bonus. Si daca mai vrei sa te plangi sa stii ca eu te citesc, te inteleg si, virtual, te strang in brate. Si te , sa treaca toate.

Gata. Fug si la Scutece, sa dau si acolo cafea, sau daca a dat deja altcineva sa beau si cu ele o gura.

(Chiar!!! La voi la scutece sunt fete gravide deja?! La noi...nu. Eu abia astept una)

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Am uitat sa spun:

...nu vreau sa se supere nimeni pe mine, dar de data asta am sa votez o singura poza in concurs, aia cu copilasii in lighean pentru ca imi aminteste de ceva foarte drag din copilaria mea. Atat. Toate aveti copilasi foarte frumosi, ii admir cu drag de fiecare data.

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

salutare
am citit in graba din urma..sta pe salteluta cantatoare si profit de cateva momente de respiro.
da, Miha avea dreptate am profitat de vreme si am tot iesit..inclusiv la film, pe la magazine, prin metro..ieri am lipsit de acasa vreo 5 ore. Am lasat fata cu bunicele si cand am ajuns ma astepta fata cumintica, am luat-o in brate si imediat si-a intins manutele sa ma mangaie pe fata..m-a dat gata
Miha, am votat si noi..desi 50 pct e f f putin..mai erau multe poze frumoase de votat..

LA MAI MULTE LUNITE MIRUNA !! pt. ieri..
ma duc ca nu mai are rabdare..
o saptamana frumoasa!

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 5 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by mephala30

As vrea sa fiu,dar nu-s...
Era doar un citat preluat de pe forum,de la una din vedetele concursului nicidecum o vorba spirituala.
Si ca sa-ti raspund la intrebare...am alte prioritati acum...ma lasa rece cine doarme,cine nu...cine da din coate si cine nu...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ghinetz

Am uitat sa spun:

...nu vreau sa se supere nimeni pe mine, dar de data asta am sa votez o singura poza in concurs, aia cu copilasii in lighean pentru ca imi aminteste de ceva foarte drag din copilaria mea. Atat. Toate aveti copilasi foarte frumosi, ii admir cu drag de fiecare data.

fiecare voteaza ce-i place, nu?
este hotararea ta, votul tau....de ce sa fie cu suparare?

"Fotografia este arta de a fura timpului o firimitura de clipa": www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mariussimiuc

quote:
Originally posted by mephala30

As vrea sa fiu,dar nu-s...
Era doar un citat preluat de pe forum,de la una din vedetele concursului nicidecum o vorba spirituala.
Si ca sa-ti raspund la intrebare...am alte prioritati acum...ma lasa rece cine doarme,cine nu...cine da din coate si cine nu...

1.banuiesc despre ce vedeta e vorba...
2.dar tot spirituala ramai...vorba cu datul din coate tot persoanei in cauza ii apartine,
3.n-am facut nicio aluzie si m-a surprins raspunsul tau. ...dar fiecare cu ce-l doare...edit: serios, am facut o glumita nevinovata aseara, fara legatura cu concursul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

quote:
Originally posted by ghinetz

Oana , stai cuminte ca nu trebuie sa justifici nimic si nimanui

Ai gresit, trebuia sa spui ca toate "avem" copilasi frumosi in concurs sau in afara lui , ce "cucuietii" tai nu sint frumosi ?
Ups, nu ma dau la ei, ca ma aude cuscra, sssstttt, sa nu ma spui

Mergi la inceput