Sarcina cu probleme...

Sarcina cu probleme... | Autor: Vivy

Link direct la acest mesaj

Buna ziua tuturor mamicilor si viitoarelor mamici!
Sunt noua pe acest site si m-am hotarat sa incep sa"comunic" cu toate mamicile si prin toate mijloacele, sa aflu tot ce este nevoie despre sarcina si nastere...pt.ca sunt insarcinata cu primul meu copil si este dorit mai mult decat orice pe lume, vreau sa fie totul bine si de aceea vreau sa ma informez despre tot. Eu am anumite probleme si de aceea sunt ingrijorata...dar Doamne ajuta!
In primul rand vreau sa spun ca sunt in saptamana 18 si deja stiu ca am un baietel...(chiar imi doream baietel!)
Una dintre problemele mele este...HPV...am facut si o biopsie pe col si rezultatul este: Displazie usoara exocervicala...
Stiu ca daca nu ma tratez poate sa avanseze in rau...dupa nastere trebuie sa ma tratez, dar poate, cine stie...cum am mai auzit...de la sarcina o sa imi treaca ca prin minune...ca o minune...
Astept sfaturile vosatre si eventual poate cineva a mai trecut prin asta. Va doresc sanatate si nastere usoara tuturor mamicilor!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Vivybine ai venit pe DC, sa ai o sarcina usoara si un BB sanatos!

Anna 25+ cu Maria
AMR 15
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

Cand ai aflat ca ai infectie cu HPV si ce investigatii ai facut?

Si mie la un test Pap mi-a iesit infectie cu HPV, apoi am facut testul genetic unde nu a mai iesit nimic, asta s-a intamplat cand fiul meu avea 6 luni, inainte sa nasc medicul meu imi facea lunar cate un test, ultimul a fost cu 2 zile inainte sa nasc si a iesit ok. Am inteles ca aproximativ 80% din femeile din lume se infecteaza cu HPV cel putin odata in viata si nu toate infectiile sunt periculoase ca atare unele nici nu se trateaza si trec de la sine, cica aceasta infectie e la fel de fregventa ca virusul gripei, bineinteles nu trebuie neglijata. Din unele postari de la DC am inteles ca pot iesi rezultate eronate in perioada sarcinii sau a alaptarii datorita schimbarilor hormonale petrecute in organism.

Eu sper sa fie totul ok si la tine. Sarcina usoara.

Ada 23+ mamica de baietel (25.06.2006)
BB2

Mergi la inceput