FIV cu DONATOR sau IAD - CAP 5

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns montytaiana spune:

iuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabri-ela spune:

Buna seara fetelor!!!!
In sfarsit am reusit si eu sa mai intru pe net astazi, pt ca am fost tare ocupata cu o curatenie in casa si plecata de sarbatori
Dar uite ca am revenit si eu printre voi si nu-mi prea place ce aud pe aici
Monty te rog mult sa nu dezarmezi pt ca trebuie sa ni se indeplineasca si noua visul......meritam asta foarte tare si intr-o zi DD o sa-si indrepte fata si spre noi
Luna aceasta am sa incerc si eu IAD cu nr 3 si sper sa fie cu noroc
Sunt si eu dezamagita de tratamentul de la Giuly, dar trebuie sa mergem mai departe cu incredere
Dupa cum v-am mai povestit, la primul Iad pe care l-am facut prin septembrie , am cunoscut acolo o fata din Bucuresti care era si ea la prima incercare
Avusese doua sarcini cu probleme la care a fost nevoita sa renunte pt ca erau mari sanse ca sa nasca copii cu malformatii
Si de fapt sperma sotului nu era buna.....ceva genetic
toti doctorii i-au zis ca nu poate face un copil sanatos decat cu sperma de la donator
Si chiar nu stia la ce medic sa mearga....a sunat si s-a programat la IAD la d-na dr Codreanu, pt ca doar dansa accepta pacienti fara o consultatie in prealabil
La monitorizare s-a prezentat cu toate analizele facute pana in acel moment si i s-a confirmat inca o data ca nu poate avea copii cu sotul
A facut primul IAD si i s-a prins din prima....si cica este o doctorita foarte de treaba si foarte amabila
Eu mai vrb cu ea la telefon si chiar imi da mare incredere reusita ei ca se poate
Acum tot ea ii monitorizeaza sarcina si imi povesteste foarte frumos despre ea
ASA CA SA POATE FETELOR!!!!!SI SA NU NE PIARDEM SPERANTA
Monty, Iuca,Inna, Dma,Dodo....si restul fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inna30 spune:

Monty multumesc mult, intr-adevar ai perfecta dreptate, sper sa fiu optimista si mai curajoasa si sa lupt mai mult, am renuntat pt ca nu am mai avut putere, asta este trebuie sa mergem mai departe,esti o scumpa iar tu ai trecut prin prea multe si totusi esti puternica si nu renunti, chiar te admir Monty. multumesc
iuca crede-ma ca am incercat multe, si hormoni, si tratam naturiste si nimic nu a dat rezultate, ba din contra mai rau.
gabri-ela
pt toate fetele cate o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

BUNA

Montyte anteleg sa fii asa suparata dupa atatea ancercari ,uite si eu am facut 3 iad la Giulesti cu dr Niculescu si una dubla la Chisinau si tot timpul am avut pe ciclu natural cate un folicul de 19,20,23 si.... cand am facut ultima la Chisinau mi-a facut eco dupa prima iad ,ovulasem si mi-a facut-o si pe a 2 a + trat de sustinere+ jum de ora stat an pat dupa fiecare IA nu ca la Giulesti si tot nu a fost sa fie ....te rog nu dispera ,asa am fost si eu cand am vazut ca nu am reusit dar toate sant de la dumnezeu si trebuie sa speram ca se va antampla odata ...si sa stii ca eu sant pesimista din fire...stiu cum e la Giulesti dar eu am avut mare ancredere an dr meu dar el asi facea meseria cu atentie ,nu stiu de ce ati facea IAD an z 16 nu pot sa anteleg daca ai CM la 28 z,pe mine ma chema an z 11,dar eu ma duceam an z 12 si tot timpul ami facea IAD an z 13 ,o data mi-a facut an z 16 ca aveam folicul de 16mm an z 12.....dar poate ca e foliculul prea mic de asta ati face an z 16 dar totusi trebuie sa te cheme mai anainte.Sa stii ca eu nu am avut ancredere an dr Moisa niciodata ami vine sa cred ca acolo e cauza...dar daca tu ai vrut FIV nu anteleg de ce nu a acceptat sa ati faca caci mie dr Nic mi-a zis sa fac FIV de prima data caci cu IAD sant sanse f mici.
Eu te sfatuiesc sa-ti schimbi dr (mie nu mi-a placut niciodata cum face totul pe fuga:cand o eco,cand o IA ,cand nu stiu ce....)uite am si eu o prietena care am cunoscut-o an spital si era la dr M si s-a dus la cabinet la Ginera si a vorb cu dr Dracea si s-a transf la ea dupa ce a facut un FIV cu dr M ...
si eu am fost an situatia ta nu mai stiam ce sa fac .....si acum m-am progr la DR Dracea la Ginera si la dr Damian sa o luam de la capat ,noi ne-am gandit la FIV+ICSI cu punctie si la noi fiind azoo cu FSH f mare ...sper sa nu raman doar cu vise ,caci atunci .....te pup si ati doresc ca dumnezeu sa te andrume cum e mai bine ,hai nu ati pierde speranta
Iuca,daca vrei la dr Dracea mergi la cabinet la Ginera si vorbeste cu ea si ai spui ca vrei sa faci la Giulesti caci te antelege ,dar pentru anceput e bine sa mergi acolo sa poti vorbi mai bine si mai multe cu ea ,uite fa cum am facut eu te prog an 2 zile una dupa alta cand mergi la Damian(prietena mea de care vorbeam mai sus face FIV la Giulesti dar cand are nevoie de ceva merce la cabinet.Cel mai bine este sa spui tu la ce dr vrei , uite acolo sant 4 dr care fac FIV dr Marinescu,dr Bucur,dr Dracea,dr Niculescu an care an f mare ancredere dar mie nu a vrut sa ami faca FIV cu punctie ,doar cu donator.Mai este dr Cocei spunea cineva mai sus, care este embriolg si Fiv face deobicei cu dr Nicul.
toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Da Bytzi asa am sa fac, multumesc mult ptr sfat

Va cu drag pe toate

aspiranta la - din august 2005
vio

Mergi la inceput

Buna!

Monty eu ultima IAD am facut-o la Chisinau an septembrie anul trecut si pot sa spun ca atunci cand am vazut ca nu am reusit nici acolo unde au avut grija de tot si ni s-a dat f multa atentie simteam ca totul s-a sfarsit...am ancercat sa nu ma mai gandesc deloc ,m-am decis sa fac o pauza pana dupa sarbatorile de craciun fara sa ma gandesc ce voi face atunci si mi-a prins f bine dar nu vroiam sa mai treaca lunile alea si s-o iau iar de la capat...apoi an ianuarie voiam sa mai ancerc o IAD dar citind pe forum m-am decis sa merg pe FIV ,sa schimb clinica....avand an vedere ca santem la 400 km de Bucuresti cheltuiam prea multi bani pe IAD fara prea mari sanse de reusita ,noi chelt anca de 2 ori cat IA numai pe drumuri.
Asa ca te cred draguta mea ca ai devenit pesimista,nu mai crezi an minuni....caci si eu sant la fel,hai fii o luptatoare an continuare si fa-ti un plan nou "schimba ceva" ...pana la urma vom reusi daca DD va vrea.Multi si santem alaturi de tine
toate fetele si sa aveti un weakend placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy79 spune:

fetelor buna seara.va multumesc mult ca sunteti asa dragute si raspundeti de fiecare data cind una dintre noi au nevoie de sfaturile voastre.....fetelor asi avea nevoie de o fata care sta in bucuresti si ma poate ajuta si pe mine cu o clinica buna care face fiv cu donator si care binen teles este dispusa sa ma ajute sa ajung si eu ca nu cunosc bucurestiul
sunteti dragute sa ma ajutati va rog din suflet vreau sa incerc in capitala sal fac...vreau sa va spun cai primul fiv pe care il fac sper sa fie cu noroc atit mie cit si la toate fetele care isi doresc asa mult un bb va pup pe toate si va doresc numai bine si indeplinirea tuturor dorintelor................sper sa mise raspunda si mie daca aveti aceasta placere sa ma ajutti sa gasesc aceasta clinica...............astept raspunsurile voastre..........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns @dodo@ spune:

Hristos a inviat, va spun mai tarziu caci am fost plecata din tara. Mi-am incarcat bateriile intr-un concediu de vis la Venetia. Mi-a facut sotul o surpriza, caci pe 2 Mai am implinit 10 ani de casatorie. Oricum alt concediu nu mai puteam face, caci in iunie- iulie fac FIV.bytzi, Dma2007, inna30, iuca, gabri-ela, roxy79, va pup pe toate si va urmaresc zilnic, sunteti niste luptatoare si sper sa pot sa fiu si eu ca voi. Deja ma gandesc ce voi face in iunie, dar sper sa fie bine.
montytaiana, eu te inteleg cel mai bine. Si eu am facut 10 IAD la Giuly dar fara nici un rezultat. Si eu imi puneam mii de intrebari despre donator, dar acum m-am obisnuit, eu cred ca nu se risca nici ei sa-ti puna de la oricine, netestat fiind in prealabil. Eu asa vreu sa cred. Si eu m-am saturat de drumuri, fac 700 km, dar este singura mea speranta de a avea un BB,care sa-mi umple viata de bucurii. Asta m-a facut sa merg mai departe dupa fiecare din cele 10 IAD. Si mie imi spuneau ca sunt OK si ca trebuie sa se prinda, ovulam bine, fara alte medicamente, dar tot nimic. Nici eu nu am mare incredere in Moise, dar ce sa facem daca e singura banca de sperma. Mai e la Gynera, dar acolo te mananca de bani.
Eu cred ca daca DD vrea sa ne ajute, chiar nu conteaza cu cine faci. Totul pleaca de la factorul psihologic, caci e una cand ai un doctor care sta mai mult cu tine de vorba si te sustine si alta cand ai unul care e tot timpul ocupat si nu te baga in seama.
Iti doresc sa ti se indeplineasca visul cat de curand.

Mergi la inceput

Monty pe unde esti?hai mai vino pe la noi sa-ti ridicam moralul ,stii doar ca noi te antelegem cel mai bine.Uite si eu acum vre-o 2 saptamani m-am desprins de forum si de gandul de a avea un copil care a devenit o obsesie ,ma culcam cu gandul asta si ma sculam la fel si mi-a prins bine o pauza ,dar nu am putut mai mult ceva ma leaga de fetele de aici si stiu ca aici gasesc antelegere ...si chiar nu am cu cine vorbi de prob aceasta ,cine nu e an situatia aceasta nu stie... si te asteptam sa-ti revii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabri-ela spune:

Fetelor declar astazi Z1
Maine sun la Giuly sa ma programez pt monitorizare si sper ca aceasta noua incercare sa fie cu noroc
Pupici pt toate fetele

Mergi la inceput