FIV cu DONATOR sau IAD - CAP 5

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns montytaiana spune:

... ca pe niste simple controale medicale sa nu ma mai agit si stresez
si ca sa pot sa realizez acest lucru m-am tinut cat am putut departe de forum pt ca devenisem obsedata toata ziua pe forum ce s-a mai intamplat, dar daca mi-a zis dc aia ce e ? ce sa fac? ce e ailalta
deci cum spuneam am incercat sa fiu linistita
am facu si IAD nr. 6
desi am crezut pana in ultima clipa ca am reusit de data asta binenteles ca viata mai mi-a dat o palma testul a avut doar o liniuta si apoi in z30 au venit uratii
am crezut ca inebunesc
de data asta nu am mai putut sa ma ridic
chiar a fost o lovitura pt mine
si acum ce ma fac
eu cred ca mi le face prea tarziu IAD-urile vreau sa zic
toate 6 le*am facut numai in z16 desi am cerut de fiecare data sa mi le faca mai devreme avand un CM de 28 de zile ceas
si inca ceva pe 18.03 si prima data cand am inceput nebunia acum un an, adica la simplele controale de rutina la eco vaginala in z15 eu ovulasem deja
asa ca nu inteleg dece desi ma cheama la eco in z13 imi face iad in z16
bine si cu foliculii parerea mea stau cam prost desi mr.M zice ca as putea sa am si 30 de sarcini cu organismul meu
in z13 nu am decat un folicul max. doi pe os si aia max 16-17mm

oricum am fost f trista
si refrenuri ca o sa , ca lasa ca ca bla bla bla
sincer nu le mai cred
nu mai am putere sa le accept
ca o sa faca .... ca o sa pateasca
dulcegariile astea de incurajare nu fac decat sa-mi adanceasca rana din suflet
cu alte cuvinte oricum nu poti ce te mai chinui
desi nu vreau am devenit o fire f rece, pesimista si f realista
nu mai cred in minuni, vb, idealuri
poate ca ar tr sa avem tarie, forta rabdare
dar eu nu sunt asa
cand imi vine sa urluu , urluu
nu fac frumos pt nimeni
am prietene care au copii si acum au trecut la capitolul avorturi
si mai vor ca sa nu mi se para nedrept
simt ca sunt lovita de soarta si nu stiu de ce
si de ce la capitolul asta
incep sa dau inapoi
luna asta nu fac nimic
poate luna urm
a fost cu sarb si la giuli n-a raspuns nimeni in z1-3 a CM meu
pt fiv nici nu stiu cum#sa fac
procedura practic incepe in z 21
deci totul e pierdut tr sa imi fac iar programare si sa astept 3 luni nu mai inteleg

iuca
la giulesti suni si te programezi
acum nu stiu daca tu de ex ai vrea la marinescu sau oricare altul te primesc asa din prima
din ce am vz fiecare vine adus prin cineva
si apoi in functie de cum ajungi la un dc acesta are echipa lui si ei canta cum vor ei iar tu tr sa joci,
sa nu te astepti sa iti explice cineva prea multe pe acolo sau sa te tina prea mult la consultatii max. 5 min mai mult astepti pe la usi
pe mine o data nu m-au lasat sa imi trag nici ciorapii "se grabeau"
of cam asta e si ar mai fi multe "de ce-uri2 dar ce sa faci si daca ma consum nu rezolv nimic

Mergi la inceput

iuca la giulesti vrei sa iti faci programare pt fiv?
nr de tel e 021 3161273 zilnic pana la ora 12 si spui la ce dr vrei
o sa ai cam mult de asteptat cu programarea ca fiecare dr. are zi de consultatie decat o data pe saptm si atunci nu primeste decat 10 paciente pe lista si inca vre-o 5 ce mai vin asa peste cu interventii si se mai baga si in fata ca doar suntem in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Monty la Dracea ma gandeam. Eu as merge in alta parte dar sunt legata de dr. Damian care face biopsii numai la Giuli sau la Gynera. Din pacate pretul la Gynera e prea mare pentru noi asa ca ne ramamne varianta cu Giulestiul.
Daca ai alege alt medic, care sa te asculte mai mult, sa iti faca inseminarea mai devreme, sau sa te monitorizeze mai atent pana la momentul cel mai potrivit?

aspiranta la - din august 2005
vio

Mergi la inceput

la giulesti nu mai am cum ca ma stiu toti ca pe un cal breaz - glumesc
dar daca ai fost pacienta lui mr. M nu te mai ia nimeni cal putin acolo in spital
ar fi prea pe fata - si ma cunoaste si moisa si d-na geta si mr M care sunt tot timpul pe acolo, d-na geta e asistenta la eco la toti cei care fac fiv sau ia
si m-ar lua la rost sigur
si doi la mana cat stai pe holuri si pe la usi pe acolo auzi aceleasi nemultumiri si deznadejdi de la toate fetele indif de medicul la care merg
infertilitatea a ajuns la fel de obisnuita ca si raceala in curan cred ca toti ginecologii au sa ajunga sa incerce cel putin sa o trateze si toate cab sa fie pregatite corespunzator
suntem prea multe fete cu probleme, spitalul unul singur doctori cam 6 mari si lati la giuli care fac asta
ca ciubucul si ciolanul e mare si nu lasa pe nimeni sa se aporopie SA INVETE NU FORMEaza noi dr. e o mafie si in dom asta si atunci te cred ca nu au timp de noi.
marinescu unul daca il cauti e 24 din 24 in spital cu mici excepti de 1-2 h in anumite zile cand se duce la cab privat in rest e numai acolo
si apoi ma gandesc ca daca nu reuseste el care e tata lor atunci cine
iar la particular e f greu pt IAD cred ca decat sibic sau cum ii zice au banca de sperma
asta e marele dezavantaj ca am mai incercat eu m-am gandit in fel si chip
sa ma duc chiar cu donatorul meu
dar pe cine sa iau
ca si asta cred ca e o mare vrajeala cu donatorul la giulesti
ii banuiesc ca iau tot din spm celor cu prob vcare vin sa faca iad sau fiv
altfel nu imi explic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inna30 spune:

monty stiu ca iti este foarte greu, de aceea nu mai spun nimic doar vreau sa te si sa iti dea d-zeu putere sa treci peste tot si sa devii din nou optimista si increzatoare.te admir pt puterea ta, eu am renuntat in ultima vreme, nu sunt o luptatoare, inca ma mai gandesc ,nu prea accept ideia de IAD,imi este greu sa accept asta, dar voi imi dati curaj.

iuca, eu merg la bucuresti la dr cocei, mie mi se pare n medic bun, mult succes , am vazut ca nr de tel la scris monty, are dreptate cu proigramarile, e o intreaga nebunie, treb sa ai rabdare .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inna30 spune:

montydaca asa se procedeaza la IAD chiar ca nu mai fac, oare nu exista donatori?, pai in ritmul asta mai incerc cu cei 600mii de pe care ii avem, dar nu vor sa-mi mai faca IA cu valoarea asta.

Mergi la inceput

Te inteleg si ai dreptate, la Giulesti nu ai cum sa te duci la altcineva. Doar sa incerci la un dr care lucreaza cu banca de sperma de la Sabyc.
Asa cum ai spus tu ma gandeam si eu ca sunt alesi donatorii la Giulesti, ca nu am auzit pe nimeni care sa fi vazut studenti pe acolo. Eu nu stiu sigur cum e la Sabyc, stiu doar ca se plateste 50 euro parca, donatorul, mie dr mi-a zis ca nu sunt tigani, mi-a zis cateva date in mare despre inaltime, greutate, culoare par, grupa sanguina, si mi-a zis ca materialul e de buna calitate. (Poate mi-a zis la misto sa scape de mine, asta nu stiu)
Ceea ce pot sa iti spun sigur este ca mamicuta noastra Carmen_e care a avut donatorul de la Sabyc are un baietel foarte frumos si mie mi se pare ca seamana cu ei.
Acum nu stiu daca dr Matei a avut grija de ei sau au avut ei noroc.

vio

Mergi la inceput

nu stiu daca asa se procedeaza
zic si eu la disperare
pt ca chiar nu inteleg daca eu sunt super ok si sperma ar fi super ok
de ce nu iese
dar tu nu tr sa te raportezi la cazul meu
fiecare are sansa lui
eu cine stie ca pacate trag
uite dma a reusit sin a doua tot la giuli si tot IAd
si mai cunosc vre-o 2 fete
nu te descuraja
nu ai de unde sa stii daca nu incerci
eu tot deasta am sa fac in continuare
si am as fac tot si fiv si ce va fi nevoie
tr sa am un bebe si pt asta tr sa fac tot ce imi sta in putinta tr sa incerc tot
nu as putea sa traiesc cu gandul ca se mai putea face ceva
sa am ce sa imi reprosez
si sa stii ca nu e mare scofala ca faci IAD
educatia voi i-o dati si il formati, si ajungi sa il iubesti din prima clipa cand faci iad si nici nu te gandesti macar o clipa ca nu e 100% al vostru
dragostea invinge orice
reusim sa iubim un caine sau copii vecinilor si nu am putea amandoi sa iubim samburelul ce creste in fiinta noastra o data cu noi
au as face oricate IAD daca as stii ca macar ultima e norocosa
pui de om sa fie

Mergi la inceput

copilul seamana cu cine il iubeste mai mult si crescand in burtica noastra cu dragostea noastra a amandorura pe langa el nici nu imi fac griji ca nu ar semana cu noi
defapt nici nu imi pasa
imp e sa fie sanatos si sa avem un bb
eu cand ma duc la moisa inainte de IAD nici nu ii spun cum as vrea sa fie donatorul
singura mea rugaminte e sa fie sperma f buna ca sa reusim de data asta, restu chiar nu conteaza
dar se pare ca nici asa nu am avut sanse
eu ma gandesc chiar si la adoptie
si am o prietena care a adoptat un frumusel la 8 luni
si acum are 4 ani si seamana numai cu ei,are sufletul lor curat si bunatatea lor
in rest nici nu conteaza iubirea e totul
sa ai pe cine sa iubesti si pt cine sa iti faci griji

Mergi la inceput

inna voi daca aveti 600 mii e un pct de plecare bun. (mai rau cand pleci de la zero). Eu zic sa incerci cu multi maca si cu alte naturiste poate reusiti totusi sa ii inmultiti.
monty si eu cred ca familia si dragostea nu formeaza doar caracterul copilului ci si aspectul fizic.

Eu am observat la unii oameni care au caini, ca unii catei seamana cu stapanii lor.

vio

Mergi la inceput