Agentii de babysitting BUNE si PROASTE

Agentii de babysitting BUNE si PROASTE | Autor: ioana_bb

Link direct la acest mesaj

Dragi mamici, ce ar fi sa vorbim despre agentii bune si mai putin bune si despre experientele noastre in relatiile cu ele?

Eu as incepe cu cei de la BLU servicii, ca am o "boala" pe ei...
Am inceput relatia cu stangul cu ei

1)mi-au aratat la vizionare 2femei care nu aveau nici cea mai mica legatura cu ceea ce doream si specificasem

2- taxele si comisioanele..URIASE! la care mai adaugau si TVA

3)mi-au luat banii si apoi nu m-au mai sunat sa ma bage in seama...
ce sa mai zic, lipsa de profesionalism sadea

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ipearina spune:

Dupa ce am cautat in stanga si in dreapta o bona, m-am gandit sa apelez la agentii. Am trimis mail-uri, mai exact am completat cerea on line la urmatoarele agentii: Blu Servicii, Mary Poppins si Ramona Dima. Nici pana in ziua de azi nu m-a contactat nimeni, nu mi-a raspuns nimeni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sibip spune:

Cred ca fiecare este cu experienta ei in relatia cu agentiile. Eu de ex. am ramas cu o parere buna despre Blu, chiar daca nu am ales om de la ei - dar m-au dezamagit alte agentii.

In legatura cu taxa de vizionare, si eu am avut de mai multe ori sentimentul ca o platesc inutil, pentru ca persoanele aduse la interviu au fost selectionate in dorul lelii.

Pe viitor voi proceda astfel: inainte de interviu mai fac o caracterizare foarte sumara a persoanei dorite si cer de la agentie sa-mi dea in scris ca a luat la cunostinta. Si precizez: daca nu sint indeplinite caracteristicile, nu vedeti banii! Scurt pe 2.

Ipearina, sa stii ca trebuia sa le trezesti cu un telefon! Daca nu e foarte usor si la indemina ce le-ai cerut, nu se obosesc sa te sune ele inapoi dupa ce le-ai trimis formularul online. C'est la vie, au impresia ca sintem la cheremul lor.

Si inca ceva: Agentiile maresc fortat pretul fortei de munca, pentru ca astfel le cresc si lor incasarile. Adica, chiar daca bona s-ar multumi cu - sa zicem - 5 milioane, cei de la agentie o conving sa cearea mai mult. Iar tie, angajatorului, iti spun ca niiiiimeni nu va accepta conditiile tale pentru salariul pe care il propui. Eu m-am certat cu cei de la Bona Mia pe tema asta. Dupa ei ar fi trebuit sa angajez 2 bone, avind in vedere ca am 2 copii iar eu stau acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodill spune:

Datorita multitudinii de parinti care cauta o bona(datorita serviciului) precum si a posibilitatii de a pleca din tara pe posturi de bona s-a creat un mare gol de forta de munca in acest domeniu. Firmele de recrutare si plasare bone au un volum atat de mare de munca incat nu le mai intereseaza calitatea serviciilor oferite "las` ca are balta peste", ca sa nu mai vorbesc de interesul acestor firme in a selecta persoane potrivite meseriei de bona.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

De la noi o bila alba pt Profiles - mi-au adus o doamna insa a indeplinit criteriile pe care le-am cerut. Una si buna.

Sa nu uit, am apelat la ei dupa ce am dat la mica publicitae chiar de "broasca dilie". Nici nu credeam ca exista in realitate.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_bb spune:

Cu Bona Mia si Mary Poppins....
Dupa ce mi-am pierdut timpul si am completat acele formulare, in care doar numarul de la pantofi nu mi l-au cerut, rezultate zero!
Mai aveam putin si imi faceau mine profilul, de parta eu eram vinovata ca imi caut bona
Pana la urma am gasit la cei de la Antoanette Services
Insa am si avut noroc, ca am asteptat ce am asteptat, dar din prima clipa s-a potrivit nanny cu bebelusa mea, de parca era de acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An-ka. spune:

De Profiles am auzit si noi de bine, drept pt care bona pe care am avut-o pt Roxana, vreme de 6 luni, de la ei am luat-o. Ce sa zic... S-au potrivit pe ce cerusem noi.
Daca intre timp noi ne-am modificat nevoile (fata a crescut, nu mai era suficient sa-i dai in gura sa pape si sa ii schimbi pampersul, trebuia sa o stimuleze intelectual, sa se joace cu ea, sa o invete sa interactioneze cu alti copii in parc etc., plus ca s-a nascut sora ei), si intre timp, bona s-a mai schimbat si ea, asta nu cred ca e vina agentiei.

Anca, mamica Roxanei (26 august 2005) si a Ilincai (29 iulie 2007)
Poze cu noi: http://picasaweb.google.com/ilieancacristina
Blogul meu: http://ancailie.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anstoian spune:

BROASCA DILIE?
CE este broasca dilie?
Multumesc!

Apropos, si eu caut bona, daca aveti vreo recomandare.....

O zi frumoasa sa aveti!

quote:
Originally posted by gio

De la noi o bila alba pt Profiles - mi-au adus o doamna insa a indeplinit criteriile pe care le-am cerut. Una si buna.

Sa nu uit, am apelat la ei dupa ce am dat la mica publicitae chiar de "broasca dilie". Nici nu credeam ca exista in realitate.....

Mamix2
maimutzica mare & maimutzica mica
vis de ianuarie
clipa mea de glorie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

spuneti-mi si mie va rog, ce calitati cautati la o bona???

29S cu bb Vlad

http://bd.lilypie.com/STIcp2.png

Mergi la inceput