SUPERDIETA o noua etapa (21)
Raspunsuri - Pagina 16
Brigit spune:
Breto, esti geniala!!!!
Mi-ai adus buna dispozitie! Nora cred ca doarme, nu stii ca lunea e ziua ei aglomerata/ Isi face somnul de minim 7 ore
Ma duc sa imi sterg unghiile si sa le mai fac o data
APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">Walking on sunshine
Emma are nevoie de ajutor !
bretonica spune:
.. asa m-am suparat de tare ca nu ma bagati in seama ca pina la raport nici nu o sa intru de suparare...daca ve-ti vrea sa-mi skimb idea nu aveti de cit sa vorbiti cu avocatul meu ..am plecat la
"Rabdarea este amara, dar fructele ei sunt foarte dulci"
bretonica spune:
quote:
Originally posted by april16
Breto, esti geniala!!!!
Mi-ai adus buna dispozitie! Nora cred ca doarme, nu stii ca lunea e ziua ei aglomerata/ Isi face somnul de minim 7 ore
Ma duc sa imi sterg unghiile si sa le mai fac o data
APRIL
...pentru tine mai ca mi-as skimba parerea..inca nu am apucat sa vorbesc cu avocatul meu...deci tu fa-ti unghiile ca eu ma uit la tine...de asta sunt prin zona sa aduc buna dispozitie...mai vrei o suta de mii de pupici?
bretonica spune:
...BETON UNGHIILE TALE....IMI PLAC DE NUMAI ...dar tot foame mi..se vede ca aerul proaspat al naturii nu mi-a facut prea bine...mi-a deschis pofta de mincarenu ca inainte nu o aveam ...eu cint....
nora2005 spune:
quote:
Originally posted by bretonica
..incep sa ma preocup..nora nu ma mai iubeste......la ora asta imi scria deja vreo 10 mesaje,liniste totala ...NORAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaa largesc pagina sa stii ...ah,si sa nu uit de ce am venit...MI FOAMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
cred ca si mi-e foame...asa-mi trebuie, daca nu dorm la ora asta...am terminat cu aranjatul parului, cu unghiile, cu crema de pe fata...acum merg la somn...ups, nu-mi mai ramin 7 ore
Breto, ...April,
Noapte buna, dragelor
Nora
Inceputul postului-10 martie: 80 kg
Start superdieta-16.03.2008: 79.5 kg
Target-6 weeks- 27.04.2008: 70.0 kg
16.03: 79.5; 39.1; 47.7
19.03: 78.0; 38.2; 48.3
24.03: 75,2; 36.3; 49.2
02.04: 74.0; 35.5; 49.5
09.04: 72.8; 34.7; 50.0
"Invingatorii sunt cei ce fac lucrurile sa se intample.
Invinsii lasa lucrurile la voia intamplarii."
Brigit spune:
Gata, cica am terminat si eu... off, unghiile astea mie nu imi ies deloc daca nu ma duc la manechiurista. Imi vine sa le sterg din nou, dar nu o sa o fac.
Nora , noapte buna!
Breto, vezi ca pun mana pe biciusca! Miercuri e raportul, ai destul timp sa te razgandesti, ca noi o sa iti aratam ca n-ai dreptate cand spui ca nu te iubim
Ma bag si eu la TV , see you tomorrow!
APRIL
Anuska spune:
Multam' fetele! Asa multe urari n-am mai primit de-un car de vreme....
April, bine ai revenit!
Alina, LA MULTI ANI si tie! Sa fi sanatoasa si tot ce-ti doresti! La mie azi e 14!
Poze cu familionu'
Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004
Brigit spune:
helllo-helllo!
Anuska, today is the big day????
ca pun acuma orchestra sa cante
io sunt cu capul in nori rau de tot, asa ca sa ma ierti daca ti-am urat mai devreme sau mai tarziu
Asa ca fa bine si da-te-ncoace sa faci cinste ca n-am citit din urma sa vad daca v-ati petrecut sau nu, io am lipsit, a mai ramas ceva si pentru intarziati?
APRIL